Milyen zsírt használ az elektromos motorok?

A tipikus ásványi olaj viszkozitása elektromos motor zsírban 100-600 SUS tartományban 100 ° C-on; F. Az elektromos motor Builder konkrét ajánlást nyújthat. kenendő területek. Az NLGI 2 minőségű Grease a leggyakoribb az elektromos motor alkalmazásokban.Hasonlóképpen megkérdezheti, mi a legjobb zsír az elektromos motorok számára?

A poliurea alapú Grease kiváló zsír a elektromos motorok számára; Ez a sűrítőszer azonban nem kompatibilis a legtöbb más sűrítőanyaggal. Egyes gyártók nem javasolják, hogy egy másik poliurea márkát keverje össze.

is megkérdezheti, miért használhatja a poliurea zsírt az elektromos motorokban? Új Polurea Grease elektromos motorok élettartama . Monolec Extend EM Grease nagymértékben ellenáll az oxidációval, megvédi a csapágyakat a rozsda és a korrózió, védőanyagokkal vízpermet-off, és nagy cseppenéspontot. Nagyon alacsony olajszétválasztás, így az motor tekercsjeibe kerül.

Egyszerűen úgy, hogy mennyi zsírt adsz egy elektromos motorba?

Elektromos motorok A speciális jellemzőkkel kenőanyagokat igényel. A rossz Grease használata gyakran a korai elektromos motor hibáihoz vezet. Az Grease konzisztencia előnyben részesített elektromos motorok rendszerint NLGI 2 vagy 3, egy bázisolaj viszkozitás 100-150 cST @ 40 ° C.

Milyen gyakran kell zsírozni a motort?

Ellenőrizze, tiszta és teszt motorok rendszeres időközönként & mdash; Körülbelül 500 üzemóra vagy háromhavonta, attól függően, hogy melyik jön először. A motorok a jelenben meghatározott időközönként kenjük. Tartsa a pontos karbantartási rekordokat.

WD 40 biztonságos az elektromos motorok számára?

Igen, ez lehetséges, mint WD 40 van olaj bázis, amely lehet, hogy tekercsszigetelés több gyengébb és károsíthatja a motort . Az WD 40 -t nem ajánlott az elektromos érintkezők felett használni.

lehet kenni egy elektromos motor?

Electric Motor Oil
Amikor You -nek az -nek egy elektromos szivattyú, padkagyló vagy más elektromos motorral van ellátva, ne húzza csak az olajat a polcról. Ehelyett vegye fel az elektromos motor olajat, mint például a 3-in- egy elektromos motor olajat (körülbelül 3 dollár az Amazon-on). Ne használja az Automotive motor olajat! Ez túlságosan & ldquo; vékony és rdquo; elektromos motorokhoz .

mennyi zsírt igényelnek?

A diagram és a képlet használata esetén az csapágy csak -nek szüksége van 8 gramm zsír 10 000 óránként. Ha az Grease pisztolya körülbelül 1,35 grammot biztosít a löketenként, ez azt jelenti, hogy az csapágy 13 havonta van 6 stroke-ra; Te , akit 8 hétenként átlagosan átlaga lehet.

Milyen gyakran zsírozza meg az elektromos motor csapágyakat?

Read "Vissza az alapokhoz: motor alapjai tesztelése"
Általában, olajfürdő kenéséhez, ahol az üzemi hőmérséklet 50 ° C (120 ° C) vagy kevesebb, az olaj cseréje évente egyszer. Ha , akkor a működési hőmérséklet 80 ° C - 100 ° C (176 ° C, F - 212 és DG; F), az olajat legalább háromhavonta helyettesíteni kell.

Hogyan számolhatom ki, hogy mennyi zsírt kell nekem?


Az számítja ki a zsír mennyiséget , szüksége van a csapágy fizikai méreteire (elsősorban a külső átmérő és szélesség). Miután megvan a két mérés (hüvelykben), akkor szaporodsz őket, majd szaporodva 0,114-vel. Az így kapott válasz az zsír mennyiség un uncia.

mit jelent az nlgi?

Nemzeti kenőzsír-intézet

Hogyan kenheti a mosógépmotort?

Hogyan zsíros egy mosógép
 1. Húzza ki a mosógépet.
 2. Helyezzen be egy gitt kést vagy más lapos élt az elülső panel és a felső fedél között a jobb felső sarokban.
 3. Távolítsa el az elülső panelt tartott csavarokat a helyén, és vegye le.
 4. Távolítsa el az övvédő fedelét és a kenőanyag-dugót.
 5. Ellenőrizze a kenőanyag szintjét.

túl sok zsír rossz a csapágyak számára?

Túl sok zsír térfogata (túlterhelés) az csapágyban üregben a forgó csapágy elemeket elkezdi elkezdeni az Grease -t, az útból, ami energiaveszteséget és növekvő hőmérsékletet eredményez. Ez a gördülő elemek gyorsított kopását eredményezheti, majd az összetevők meghibásodását.

Hogyan távolítod el a zsírt a motor tekercsekből?

Dip az kanyargós forró friss vízben, és hagyja ott maradni ~ 20 percig, hogy lazítsa meg a szennyeződést & amp; zsír . Ismételje meg, ha szükséges. Levegő száraz, és ha ez a megvalósítható sütő száraz. A szakaszban semmilyen szakaszban nem kellene indokolatlan nyomást gyakorol az kanyargós -re.

Melyek a mai napi meghajtók két alapvető típusa?


Vannak négy Basic Motor vezérlő és meghajtó típusú : AC, DC, SERVO és Stepper, amelyek mindegyike egy bemeneti Power típusú típusú módosítható a kívánt kimeneti funkcióval, hogy megfeleljen az alkalmazáshoz.

Az elektromos motorok csapágyakkal rendelkeznek?

Csapágyak a villanymotorok fut szerényebb sebesség és hőmérséklet általában vannak zsírkenésű. Kis labda csapágyak standard teherbírású villanymotorokat jellemzően ellátva tömítések vagy pajzsot, és kenést az élet. csapágyak a normál időközönként helyettesítik.

Hogyan mondja meg, hogy a motor lezárt csapágyakkal van-e?

Amikor a megpróbálja eldönteni az -t, hogy a A csapágy az lezárt az AFBMA vagy az SKF kód használatával, jegyezze fel a pajzsokat vagy a tömítéseket. Ha az csapágy számát használja AFBMA kód megjelenés „EE” (vagy „2RSI” SKF) meghatározására, az csapágy lezárt mindkét oldalon. Ez az egyetlen módja annak azonosítására, hogy a egy csapágy az lezárt .

miért a zsírozás után a hőmérséklet növekedése?

Az megnövekedett súrlódás és a túl sok zsírnyomás a növeli az -es hőmérsékletet az csapágy -ben. A felesleges hő csökkentheti a kenőanyag hatékonyságát, ami az olajat elválasztja a sűrítőszertől.

Az árnyékolt csapágyak kenést igényelnek?

árnyékolt csapágyak nem lezárt csapágyak . Az árnyékolt csapágy , az Grease könnyen beírhatja az csapágy -t, de a szennyeződést a szoros illeszkedő pajzsok korlátozzák. Az Grease -t ezután centrifugális erővel fogják ki a külső verseny gömbpályájába.

tud keverni a poliurea és lítiumzsír?


Ha összehasonlítja az poliidea zsír -t az lítium -Complex Grease -hez, akkor a legnagyobb hátránya az, hogy az poliurea sűrítőanyagok nagyon inkompatibilisek. Ez az összeférhetetlenség az az Grease keményedését vagy lágyulását okozhatja. Az Polurea Swingener Do azonban bizonyos előnyöket kínál az lítium sűrítőanyag felett.

Hogyan zsírál egy rajongói csapágyat?

ventilátor csapágyazás
 1. kenje meg a csapágyakat, amíg a készülék nem fut; Húzza ki a főkapcsolót.
 2. Csatlakoztasson egy kézi zsírpisztolyt a zsírvonalhoz vagy az illesztéshez.
 3. Adjon hozzá zsírt, lehetőleg, ha a csapágy meleg, miközben manuálisan forgatja a ventilátorgerűt, amíg a csapágyzsír tömítésénél könnyű gyöngyöt jelenik meg.

Hogyan repack a golyóscsapágyakat?

Hogyan lehet újracsomagolni a kerékcsapágyak
 1. 1Jack Up az autót, és távolítsa el a kereket.
 2. 2Ha van egy csillagpontosított dobot, feszítse a zsírt sapkát le a végén az agy, távolítsa el a sasszeget, és tolja a koronás anya vagy anya-zár és anya kombinációja le az orsó.
 3. 3Slide a külső csapágyat, az alátét előtt az orsóból.