Mi történik egy 5250-es tartás után?

5250 HOLD . Ha a 72 órás tartsa a 72 órás Hold -t, az egyénnek úgy tűnik, hogy még mindig veszélyt jelenthet másoknak vagy maguknak, vagy súlyosan fogyatékos, a WIC 5250 lehetővé teszi az egyén számára, hogy önkéntelenül tartott -ben (zárva van) pszichiátriai kórház) egy másik 14 napig. A bírósági meghallgatások gyakran a kórházban tartottak.Ezen kívül, mi történik egy 14 napos tartás után?

Outyes a 14 - napos tartás Az 14 - nap végén számos lehetséges kimenetel van : - Lehet, hogy az 14 nap előtt felszabadulhat. Lehet, hogy a személyzet, vagy a tanúsítási felülvizsgálat meghallgatása, vagy a habeas corpus meghallgatásnál (ez egy meghallgatás, ahol felkéri a bírót, hogy vizsgálja felül az Hold jogszerűségét.

Hasonlóképpen, mi történik a 72 órás pszichú tartás Kaliforniában? Az 72 óra szabály A beteg választhat, hogy önként továbbra is gondoskodjon, vagy elkötelezi magát a folyamatban lévő betegellátásban. Azonban az 72 óra után, a beteg megtagadhatja az együttműködést További orvosi ellátás. Az egyik, a rendőrség és az orvosi szolgáltatók csak a szélsőséges esetekben csak betegeket követnek el.

, mi az 5270-es tartás?

"A: 30 napos akaratlan Hold , amelyet a Az 5250-et követő orvos további intenzív kezelést követően. A betegnek meg kell felelnie a következő kritériumoknak: súlyosan letiltott (GD)

Mi történik az 5150-es tartással?

5150 & Rdquo; egy 72 órás akaratlan Hold egy pszichiátriai létesítményben az értékeléshez n egy személy, akinek van valószínű oka azt hinni, az a veszély, hogy saját, veszély, hogy mások, vagy súlyosan fogyatékos (nem tudja biztosítani az élelmiszer-, ruha vagy menedéket, ennek eredményeként mentális zavar.

, aki önkéntelenül elkötelezhet valakit?

A cselekedet alatt a 633
elismeri, hogy a személynek olyan magatartásokat kell kimutatnia, amelyek egyértelműen megmutatják, hogy mentális betegségük van (hosszú távú állapot), vagy hogy jelenleg mentálisan rendezetlenek (rövid távú).

Mennyi ideig tart egy 5250?

5250 HOLD . Ha egy 72 órás Hold után egy személynek úgy tűnik, hogy még mindig veszélyt jelenthet másoknak, akár maguknak, vagy súlyosan fogyatékos, a WIC 5250 lehetővé teszi, hogy az egyén önkéntelenül tartott -ben (egy zárolt pszichiátriai kórházban legyen) ) További 14 napig.

Meglátogathatja valakit 72 órás tartással?

Önkéntes felvételi általában megkövetelik 72 - órás állási időszak szakmai értékelését. Miután az 72 - óra Hold felemelkedik, a betegek lehet kérni egy kisülést vagy további ellátást. A kiskorúak -nek a -nek az önkéntes -es -ra való jelölése vészhelyzetbe kerül, de a törvényes gyámot 24 órán belül értesíteni kell a -ben.

Melyek a mentálisan beteg betegek jogai?

Emberek mentális betegséggel jogosultak tisztességes bánásmódra, és tiszteletben kell tartaniuk: tisztelettel és méltósággal kell kezelni. Védelmet nyújtanak. Gondoskodjunk, hogy nem diszkriminálja az betegség kora, faji vagy típusát .

, aki 5150-et írhat?


Ez persze követelmény akkor engedélyezheti Ruhs-BH írási 5150s. Az 5150 olyan személy, aki olyan személyt fogva tartani, akinek az a személy, akinek veszélye van, vagy másoknak veszélyeztetett, vagy súlyos fogyatékkal él, a mentális rendellenesség, a pszichiátriai értékelés, az értékelés és / vagy a kezelés eredményeképpen.

Elutasíthatja az 5150-es tartást?

Ha -et tartanak az -hez a Jóléti és Intézeti kód alatt, az 5150 (72 óra), 5250 (14 nap), 5260 (további 14 nap), vagy 5270.15 (további 30 nap) You -nek joga van az elutasító kezelésére * antipszichotikus gyógyszerekkel.

Hogyan működik az 5150-es munka?

5150 a jóléti és intézményi kódok szakaszának száma, amely lehetővé teszi a felnőttek számára, aki egy mentális egészségügyi válságot tapasztal, hogy egy 72 órás pszichiátriai kórházi kórházi fogyatékosságra törődjenek, amikor mások számára veszélyezteti , vagy magának vagy magának, vagy súlyosan fogyatékos.

Mi a 14 napos pszichiátriai tartás Kaliforniában?

14 napos tartsa a -t, mert továbbra is önkéntelenül kórházba kerülhet az 14 napig. Ezt az időszakot követően kezelőorvosa meg kell engednie, vagy módosítania kell jogi állapotát.

Mi az 5585 pszichiátriai tartás?

5585 a Kaliforniai Állami Jog keretében a jóléti és intézményi kódex szekciójának száma, amely lehetővé teszi egy kiskorúság, aki egy mentális egészségügyi válságot tapasztal, hogy önkéntelenül fogva tartja a 72 órás pszichiátriai kórházi kezelés miatt az én, mások, mások, vagy súlyosan fogyatékos.

mennyi ideig tart egy 1799-es tartás?


Ezen mellett a -et tartalmazza, a törvény 24 órás 1799 Medical Hold -t biztosít, amelyet orvosnak kell elhelyeznie, amelyben az orvosi kezelés sürgősségi tereméhez tartozik, és ezután felfedezik Szintén, hogy egy pszichiátriai probléma, amely figyelmet igényel.

Mi az 1013-as tartás?

Ez az űrlap egy olyan tanúsítvány, amely engedélyezi a személyszállítást, hogy & ldquo úgy tűnik, hogy mentálisan beteg és hellip; akaratlan kezelést igényel. & rdquo; Ez azoknak a felsorolása, akik jogosultak az 1013 : a pszichiátriai / mentális egészség (CNS) klinikai ápoló szakemberei; vagy. Orvos asszisztensei (PA).

Mi az 5350?

5350 . A birtok, az ingatlanok, illetve a személy és a birtok konzervátora kinevezhető olyan személy számára, aki súlyos fogyatékkal él, mivel a mentális egészségügyi rendellenesség vagy a krónikus alkoholizmus károsodása miatt.

Mi a Laura törvénye Kaliforniában?

Laura törvénye egy California állam törvény, amely lehetővé teszi a bíróságon megrendelt járóbeteg-kezelés engedélyezését. A programhoz való jogosultságnak komoly mentális betegséggel kell rendelkeznie, valamint a pszichiátriai kórházak, börtönök vagy cselekmények, fenyegetések, fenyegetések vagy kísérletek súlyos erőszakos viselkedését.

Mi a Riese petíció?

Riese Hallók (& ldquo; gyógyszerek kapacitáshallgató és rdquo;)
A személy bármely lps akaratlan tartás megtagadhatja a pszichiátriai gyógyszereket, de akkor a kezelő orvos Petíció a bíróság az Riese meghallgatásához Szintén úgynevezett gyógyszeres kapacitás meghallgatás.

Mi az 55 85 tartás?


A 5150 a jóléti és intézménykód által létrehozott szám, amely egy felnőtt egy önkéntelen tartsa -t 72 órán keresztül. Egy személynek veszélyt jelenthet magának, vagy másoknak, hogy egy 5150 önkéntes Hold -be kerüljenek.

Mi az önkéntes elkötelezettség?

Önkéntes kötelezettségvállalás egy olyan személy cselekedete vagy gyakorlata, amely egy pszichiátriai kórházba, vagy más mentális egészségügyi létesítménybe, az önkéntes -nek felel meg. Ez az időszak használható a kórház számára, hogy használják az önkéntes elkötelezett eljárásokat a beteg ellen. Az

egy 72 órás, ugyanaz, mint elkötelezett?

A vészhelyzeti Hold (más néven 72 - óra Hold , pick-up, önkéntelen Hold , vészhelyzeti elkötelezettség , pszichiátriai Hold , ideiglenes fogva tartás vagy a vészhelyzeti petíció) egy rövid akaratlan fogva tartás egy olyan személy, aki feltételezhető, hogy mentális betegség van annak megállapítása érdekében, hogy az egyén megfelel-e az kritériumoknak