Hogyan hozhatok létre egy kötegelt csúcsot a Salesforce-ben?

Az kötegelt Apex használatához írjon egy Apex osztályt, amely végrehajtja az Salesforce -Provided interface adatbázisot. Vablatle, majd hívja meg az osztály programot. Nyomon követésére vagy leállítani a végrehajtását tétel Apex munka, a Beállítás, írja Apex Jobs a Gyors Keresés mezőbe, majd válasszuk ki Apex Jobs.Hasonlóképpen megkérdezhetem, hogyan hozhatok létre egy tételosztályt a Salesforce-ban?

tétel és ütemezés APEX

  1. 1. lépés: A kötegelt osztály létrehozása. A Fejlesztői konzolban válassza a File & GT; Új & gt; APEX osztály, adja meg a SendReminderEmail-t az osztály nevének, és kattintson az OK gombra.
  2. 2. lépés: Futtassa a kötegelt. Győződjön meg róla, hogy saját e-mail címét hozzárendelte az egyik hangszóróhoz.

Hasonlóan tehetjük feliratokat tételről csúcsa? Ön lehet is make feliratokat Batch Apex , de van egy határ 10 feliratokat per batch .

Ezután mi az értékesítési folyamat a Salesforce-ban?

Batch Apex. Az Batch Apex nagy munkahelyek futtatására szolgál (ezer vagy több millió rekord!), amely meghaladná a normál feldolgozás határértékeket. Az Batch APEX használatával az Folyamat a -os folyamat aszinkronban rögzítheti tételben (így a név, & ldquo, Batch Apex & Rdquo) a platformhatárokon belül maradhat. Itt van az Batch Apex a motorháztető alatt.

Mi az adatbázis batchablecontext?

Kötönyfelület, amelyből a Salesforce Compiler tudni fogja, ez az osztály tartalmaz kötegelt munkahelyeket. adatbázis . BatchableContext a kötegelt munkamódszer paraméter típusát jelöli, és tartalmazza a kötegelt feladatazonosítót.

Melyek a kötegelt Apex osztály különböző módszerei?

A kötegelt Apex osztály különböző módja:
  • Start Methus: A változók, rekordok vagy objektumok összegyűjtésére szolgál a végrehajtás végrehajtásához.
  • EXECUTE MÓDSZER: A feldolgozást a módszerhez adta át a feldolgozást.
  • Finish Módszer: A Postfeldolgozó műveletek végrehajtására szolgál.

Batch osztályba hívhatunk egy másik tételosztályból a Salesforce-ban?

Csak Batch osztályú befejezési módszerrel, lehet hívni egy másik osztályú osztályt. Ha az Ön egy másik batch osztályba kerül az Batch osztályból a és a Start Method végrehajtásához, akkor az Salesforce dobja a futásidejű hiba alatt. Az ExecuteBatch nem lehet néven a -nek az Batch START-ről, az kötegelt -re vagy a jövőbeni módszerre.

Melyek az Apex és a Salesforce kormányzó korlátai?

Apex - Kényező Limits . Governor Execution Limits biztosítja az erőforrások hatékony felhasználását az Erőversem Multitenant platformon. Ez az határ által meghatározott Salesforce .com on kódfuttatást hatékony feldolgozásának.

Miért a jövőbeli módszer statikus a Salesforce-ban?

Statikus változók Apex -ben csak az értéküket egyetlen tranzakció során tartsák meg. Jövőbeli módszerek a természet által végrehajtott külön tranzakcióban, ami azt jelenti, hogy az statikus változók visszaállnak. Nem használhatja az Statikus változókat, hogy értéket adjon vissza az Futy módszerből a szinkron kódhoz, amelynek hívott.

Mi az adatbázis querylocator?

Adatbázis . QueryLocator objektum, ha egy egyszerű lekérdezés (SELECT), hogy a hatálya használt objektumok a kötegelt feladatot. Ha egy Querylocator objektumot használ, akkor a SOQL lekérdezések által letöltött rekordok teljes számának szabályozója meghaladja, de legfeljebb 10 000 rekordot tudunk letölteni.

Mi a jövőbeli módszer értékesítési?

Jövőbeli módszer a Salesforce : Future Módszerek A -t a folyamat külön szálban történő futtatására használják, később, amikor a rendszererőforrások rendelkezésre állnak. Jövőbeli módszerek A olyan előnyöket nyújt a felhasználóknak, amelyek nem akadályozzák meg a felhasználókat más műveletek elvégzésében, és magasabb kormányzóval és végrehajtási korlátokat biztosítanak a folyamatok számára.

Mi az aszinkron módszerek a Salesforce-ban?

Dióhéjban az Asynchronous Apex -t a folyamatok folyamatainak futtatására használják egy későbbi időpontban. Az Asynchronous folyamat egy olyan folyamat vagy funkció, amely a "háttérben" feladatot hajt végre anélkül, hogy a felhasználó meg kell várnia a feladatot, hogy befejezze a feladatot.

Mi a maximális tétel mérete a Salesforce-ban?

2000

Miért használják a kötegelt osztályt a Salesforce-ban?

Ez az a -nek a nagy munkák futtatásához (gondolja, hogy több ezer vagy több millió rekord!) Ez meghaladná a normál feldolgozási határértékeket. Minden alkalommal, amikor egy kötegelt osztályba hivatkozik, a feladat az Apex Job Queue-ra helyezkedik el, és diszkrét tranzakciósként kerül végrehajtásra.

mi az aszyncapexjob?

AsyncapExjob - egyedi APEX megosztása újraszámítási munka, egy kötegelt Apex Job, a módszer a jövőben. vagy olyan munkát, amely végigbírálható. A Batchapex Job egy aszinkron APEX-osztályt képvisel, amely az adagolható interfész segítségével ad adatbázison keresztül.

Mi az alapértelmezett tételméret a Salesforce-ban?

Az alapértelmezett Batch méret 200 és a maximális kötegelt mérete 2000.

Mi a Flex Sorue a Salesforce-ban?

Flex Sweue . Az Apex Flex Queue lehetővé teszi, hogy legfeljebb 100 kötegelt munkahelyet küldjön a végrehajtáshoz. A végrehajtáshoz benyújtott munkahelyek státuszban vannak, és az Apex Flex Sweue -ben helyezkednek el. Legfeljebb 100 kötegelt munka lehet a gazdaság állapotában. Queued munkahelyek végrehajtásra kerülnek, ha a rendszer készen áll az új munkahelyek feldolgozására.

Hívhatjuk @future-t a kötegelt Apex-ben?

NO, Mi nem tud hívás jövőbeli módszerei közvetlenül az kötegelt Apex -től, de -t hívhatunk a webszolgáltatáshoz az Batch osztályból, és a Web Service hívhatja a @ Future módszert. Az is hívhatjuk a az Future módszert az Batch osztályban.

Hogyan állíthatok egy kötegelt munkát a Salesforce-ban?

Amikor használ Batch Apex , meg kell valósítani a Salesforce -provided interfész adatbázis. Kötölhető, és aztán az osztály programozta. Az Batch Apex Batch Job , a Beállítás és a RARR; Monitoring & Rarr; Apex Jobs vagy Jobs & RARR; Apex Jobs .

Mi a halom mérete a Salesforce-ban?

Salesforce kupacmérete a gróf által használt memória változók, tárgy esetben egy Apex osztályban. Az objektumok tárolásához & amp; Változók, a memóriát az Salesforce -ben osztják fel, amely származik a hozzárendelt Heap -ből.

Melyek a kormányzó korlátai a Salesforce-ban?

Néhány fontos Korlátorvosi határértékek a SALESFORCE
Egy ügyletben legfeljebb 20 SOSL lekérdezést használhatunk. Egy tranzakciónál legfeljebb 150 DML nyilatkozatot használhatunk. Egy tranzakcióban maximum 50k-os rekordot kaphatunk SOQL-ben. Egy tranzakcióban maximum 2k rekordot kaphatunk SOSL-ben.

Mi a Wrapper osztály a Salesforce-ban?

Wrapper osztály APEX SALESFORCE : A Wrapper vagy Container osztály egy osztály, adatszerkezet vagy absztrakt adattípus, amely különböző tárgyakat vagy tárgyak gyűjteményét tartalmazza. A Wrapper osztály egy olyan egyéni objektum, amelyet a programozó által definiált, ahol meghatározza az Wrapper tulajdonságot.