Mi működik a ClearingHouse Review protokoll?

A felülvizsgálati protokoll körét határozza meg a rendszeres felülvizsgálat . Az anyagi szakértőkkel kifejlesztett protokoll meghatározza az felülvizsgálat paramétereit , beleértve a kutatást, a populációkat, a beállításokat és az eredményeket.Ennek figyelembevétele, mi igazán működik Clearinghouse?

Az Works Clearinghouse (WWC) az oktatási programokról, politikákról és beavatkozásokról szóló, a bemutatója a hallgatói eredmények javítására szolgáló ígéreteket mutató bizonyítékalapú információk. A többi szerződés elsősorban a K-12 és a felsőoktatási témákra összpontosít.

mellett fent mi működik adategyeztető Study Review útmutató? Az összes Művek Működése A Clearinghouse (WWC) termékek a WWC tanulmányi felülvizsgálati útmutatók , amelyek a WWC Certified Certified Certified Crediters használatára szolgálnak, hogy értékeljék az tanulmányokat a WWC bizonyítékaival szemben.

, mi működik Clearinghouse kritériumok?

Az milyen munkák A Clearinghouse (WWC) a hiteles, tömör információk szükségességét idézi fel az oktatási beavatkozások meglévő kutatásának azonosításával, a kutatás minőségének értékelésével, valamint összefoglalva és terjesztve a WWC szabványokat, amelyek megfelelnek a WWC szabványoknak .

Mi működik a Clearinghouse Egykomponens-tervezési szabványok?

annak érdekében, hogy kibővítse a felülvizsgálatra rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok bővítését, az Művek Clearinghouse (WWC) összeszerelte az Egyetlen - -es tok Design (SCD) és az SCD tervezet elemzését szabványok . Az tervezési szabványok értékelik az Design belső érvényességét.

Mi működik a bűnözés csökkentése?

A Mi Works Központ Crime Reduction dolgozik: felülvizsgálat kutatás gyakorlat és beavatkozások bűnözés csökkentése . A rendőrség és az bűnözés Biztosok (PCC-k) és más bűncselekménycsökkentés érdekelt felét biztosítja az ismeretekkel, eszközökkel és útmutatással, hogy hatékonyabban segítsék az erőforrásokat.

a Mobmax bizonyítékok alapján?

az Mobymax Research- alapú ? Igen! Kutatási tanulmányunk azt bizonyította, hogy a diákok egy teljes fokozatú szintet növelnek, mindössze 20 órával az Mobymax -ben. Mobmax kutatás nyeresége a legmagasabb ESSA minősítés és mdash; 1. szint a & ldquo; erős bizonyíték . & Rdquo; Nézze meg & ldquo; bizonyítsa a 20 & rdquo; A kutatási tanulmány eredményeinek megtekintéséhez.

Mi a munkaközpont?

Egy független Collaborative Center vagyunk, hogy működik a -vel a kutatókkal, a civil társadalommal, a vállalkozásokkal és a kormányokkal, hogy kitöltse a bizonyítékokat, és magas színvonalú kutatás és elemzés az -nél, hogy miként működik a a jólét növelése érdekében. Az munkánk támogatja a jólét jobb mérését és használatát.

Mi működik Clearinghouse pozitív cselekvés?

pozitív cselekvés , K & NDASH; 12 program, amely elősegíti a karakterfejlesztést, az akadémiai eredményt és a társadalmi-érzelmi készségeket, valamint csökkenti a zavaró és problémamegoldást.

Mi működik a beszédnyelv?


Az Works egy ingyenes, moderált virtuális könyvtár, amelyet bizonyított beavatkozások támogatnak a gyermekek Beszéd , nyelv és kommunikációjának támogatására. Amit az munkálatokat a kommunikációs bizalom biztosítja, az Oktatási Tanszék által finanszírozott webhely fejlesztésével.

Mi működik a Clearinghouse Houting?

Reading Recovery & Reg; egy rövid távú beavatkozás, amely egy-egy oktatást biztosít az első osztályú hallgatóknak, akik az Reading -ben és az írásban küzdenek. A kiegészítő program célja, hogy elősegítse olvasási készségek és elősegítse az olvasás és írás stratégiák szabja egyénre órákat, hogy minden diák.

Mi működik a Clearinghouse 3000-en?

PRITATION3000 & REG; célja, hogy segítsen a diákoknak előrehaladni a nonfiction olvasási készségeiket differenciált online utasítások biztosításával. Az online eszköz által biztosított előrehaladási jelentések és diákhasználati adatok lehetővé teszik a tanárok számára, hogy nyomon kövessék az egész osztályt, mind az egyéni hallgatói haladást.

Mi működik a Clearinghouse fonológiai tudatossággal?

Milyen Works Clearinghouse Intervention Report, milyen Works Clearinghouse , 2012-június. fonológiai tudatosság , vagy a jelentéstől független szavak észlelésének vagy manipulálásának képessége kulcsfontosságú korai írástudási készségként és prekurzorként azonosították az olvasást.

Mi működik Clearinghouse autizmus?

Ez mit Works adategyeztető ( WWC ) felülvizsgálat arra összpontosít, beavatkozások célja, hogy javítsa a tudományos , viselkedési, kommunikációs , értelmi , szociális és érzelmi eredmények a gyermekek és a diákok le , hogy a fogyatékos kategóriáján belül autizmus Spectrum rendellenességek (ASD).

Mi működik a Clearinghouse Lexia?


Milyen Works Clearinghouse Inter Intervenciós Jelentés, mi Works Clearinghouse , 2009-Jun. Lexia Reading egy számítógépes olvasási program, amely fonikus utasításokat biztosít, és a diákok független gyakorlatát biztosítja az alapvető olvasási készségekben. Az Lexia olvasás célja, hogy kiegészítse a rendszeres osztálytermi oktatást.