Hol van a kukorica többnyire termesztenek?

Kukorica (ún kukorica az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában) az legtöbb körben termelt növény a világon. Ez gabona, mely eredetileg Mexikóban, most felnőtt legalább 164 országban szerte a világon, a teljes termelés több mint 1 milliárd tonna, 2013-banTovábbá, ami az ország legnagyobb termelő kukorica?

Az Egyesült Államok

Hasonlóképpen, hogyan termesztett kukorica? fele termelés áll fehér kukorica , az emberi élelmiszer-fogyasztás. Kukorica szüksége 450-600 mm víz egy szezonban, amely elsősorban megszerezte a talajnedvesség tartalékok. Mintegy 15,0 kg gabonát termelt minden egyes milliméter elfogyasztott víz. Éréskor egy üzem fogyasztott 250 liter vizet.

emberek is kérdezni, hol van a kukorica többnyire termesztett indiai?

Karnataka, Andhra Pradesh, Tamil Nadu, Rajasthan , Maharashtra, Bihar, Uttar Pradesh, Madhya Pradesh és Gujarat számla 85 százalékát indiai kukorica termelése és 80 százaléka művelés alatt álló területen.

Hol a legjobb kukorica felnőtt?

Mert Iowa az legjobb hely a bolygón, hogy növekszik a kukorica . Iowa egy növekvő szezonban, ami elég hosszú és elég meleg ruha kukorica termelés.

Mi a kukorica fővárosa a világ?

Olivia

Milyen növény a kukorica?

Corn. Kukorica, ( Zea mays ), más néven kukorica vagy a kukorica, gabonakészítmények növény a pázsitfűfélék családjába (Poaceae) és annak ehető gabonát . A háziasított növény eredetileg az amerikai kontinensen, és az egyik legelterjedtebb a világ élelmiszer-növények.

Ki növekszik a legtöbb kukoricát?

Iowa

Hol van rizst termesztenek a világon?

közel 100 millió ember függ a termelési rizs származó rainfed hegyvidékek, hogy számukra rizs enni, mint a napi vágott étel. Közel kétharmada az világ teljes hegyvidéki rizs terület Ázsiában. Banglades, Kambodzsa, Kína, India, Indonézia, Mianmar, Thaiföld és Vietnam fontos a termelők.

Mi az eredete a kukorica?


A tudósok úgy vélik, hogy a Közép-Mexikóban élő emberek legalább 7000 évvel ezelőtt fejlődtek. Egy teozinte nevű vad fűből indult. Teozinte nagyon különbözött az kukorica -től. A kernelek kicsiek voltak, és nem kerültek egymáshoz közelük, mint a rendszermagok a modern Corn hántolt fülén.

Mi rangot India kukoricatermesztés?

Kukorica termelési mennyiség
Maharashtra a felső régióban kukoricatermesztés a Indiában . Mivel 2017 kukoricatermesztés Maharashtra 3,8 millió tonna, amely figyelembe veszi 15.13% India kukoricatermesztés . A felső 5 régió (mások Karnataka, Madhya Pradesh, Telangana, és Bihar) teszik 61,23% -a.

Miért Kukorica hívják a Queen gabonafélék?

globálisan, kukorica ismert queen gabonafélék , mert a legmagasabb genetikai termőképessége között gabonafélék . Indiában kukorica a harmadik legfontosabb élelmiszer növények után a rizs és a búza. Szerint előre becsült termesztik 8,7 m ha (2010-11) főként Kharif szezon, amely magában foglalja a 80% területen.

Hány országban termelnek kukoricát?

Corn Production Ország 1000 MT
helyezett Ország (1000 MT)
1 Egyesült Államok 347006
2 Kína 254000
3 Brazília 101.000
4 EU-27 64560

Mi a különbség a kukorica és a kukorica?

Míg kukorica egy magas egynyári gabonafélék fű csapágy kernel nagy fülek. Corn termény termelt szerte az Egyesült Királyságban, míg Kukorica kiterjedten termesztik Amerikában sok fajta; a fő gabonaféle Mexikóban és Közép-és Dél-Amerikában, mivel a Kolumbusz előtti helyzetekben.

Milyen évszak jelent kukorica növekedését?


Van három különböző évszak termesztésére kukorica : a fő szezon kharif; mivel a termesztés során Rabi a félsziget India, Bihar és tavasszal Észak-Indiában történik. Magasabb hozamok került rögzítésre a Rabi és tavaszi növények.

melyik évszakban kukorica növényt termesztik?

Hirdetések: kukorica főként egy Rainfed Kharif Crop , amely a monszun kezdete előtt van, és a Monsoon visszavonulása után betakarított . A Tamil Nadu-ban egy Rabi Crop , és néhány héttel a téli esős szezon kezdete előtt a szeptemberben és okt.

, akik bevezették a burgonyát Indiában?

A portugál bevezette a burgonyát, amelyet az " Batata " -nek neveztek Indiába a tizenhetedik század elején, amikor a nyugati part mentén termesztették. A brit kereskedők bevezették Bengáli burgonyát, mint gyökértermés, "Alu". A XVIII. Század végével az Northern dombterületeken termesztették Indiában.

Mi a kukorica fontossága?

kukorica is fontos állattenyésztés, mind szilázsként, mind pedig növénymaradék, gabona, és iparilag is használják a keményítő és az olajkivonás. Az szénhidrát , Protein , VaR , B-vitamin és ásványi anyagok fontos forrása.

, aki hozott kukoricát?

kukorica ( Corn ) Native Dél-Közép-Mexikó, ahol több száz és több száz éves szelektív tenyésztés teremtette a csodálatos kukorica termést. Az Corn őseinek nyomon követése 9000 év. Hogyan jött el Ázsiába és India -be? A legelterjedtebb elmélet az, hogy a portugálok -et hoztak.

Melyik államban Indiában kukorica van?


Uttar Pradesh

mi a kukorica?

kukorica gabona, és a rendszermagokat zöldségként vagy keményítőforrásként használják. A rendszermag az endosperm, a csíra, a pericarp és a csúcs sapka. Az Corn egyik füle körülbelül 16 sorban 800 kernel tartalmaz. kukorica kernelek könnyen hozzáférhetők ömlesztve az egész kukorica termelő területeken.

Melyik ország a rizs legnagyobb gyártója?

Kína