Hogyan módosítja a Nerf Tri Strike-t?

VideóEzt követően azt is megkérdezhetjük, mennyibe kerül egy nerf stryfe?

Amazon: Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster Csak $ 12.99 (legalacsonyabb ár!) - Hip2Save.

Ismerje meg, hol vannak az akkumulátorok egy nerf modulusban? Az akkumulátor rekesz a narancssárga szakaszban közvetlenül a fegyver hordó alatt van.

is megkérdezte, hogyan működik a NERF modulus?

Az NERF modulus ECS-10 Blaster Banana Clip és 10 darts tartozik. Töltse be a klipet, és csatlakoztassa a blasterhez, majd tartsa lenyomva a gyorsulási triggeret, és húzza ki a ravaszt, hogy hagyja, hogy a darts akár 90 láb (27 méter).

Miért olyan pontatlanok a nerf fegyverek?

Nerf dart robbantó Hasbro vannak pontatlan mert azt jelentette, hogy az olcsó, alacsony veszélyt gyermekjátékok, nem tényleges sport fegyverek . Ezért mindent a tervezésükről és a gyártásról megfordul az olcsó anyagok, a gyártási folyamatok, a laza tűréshatárok és a gyenge mechanizmusok körül.

Mit csinál a légi korlátozó eltávolítása egy nerf pisztolyban?

A légszínek eltávolítása A észrevehető összeggel növeli a blaster teljesítményét és tartományát. Ez is sokkal hangosabbá teszi a tüzelés során, ami nagyon megfélemlíti másokat.

Mi a legjobb nerf fegyver, hogy módosítsa?

& Ndash; NERF N-sztrájk Maverick Rev-6 Blaster
A Maverick Rev-6 Blaster hordója könnyen nyitható és betölthető, az egyik az legjobb nerf fegyverek egyike a módosításához. Míg a Whistler Darts hihetetlen sebességgel repülhet, kihasználhatja a hat extra lövedéket, amely a géphez tartozik.

lehet nerf fegyverek lőni valódi golyókat?

NERF Guns Főleg tömörített levegőt használjon az NERF BULET projektbe az Gun -ből és alkalmanként elektromos motorral. A REAL BULET az Gun számára egy feltűnő csapot használ, amely egy tüzelésű PIN-kódot tartalmaz. Az Nerf Gun komponensei sehol sem közelítenek az golyó golyójától való képességét, nem beszélve.

mi a legpontosabb nerf pisztoly?

Azzal, hogy azt mondta, örömmel jelentjük be, hogy Nerf legpontosabb fegyver az Nerf Rival Artemis XVII. A nagy kapacitású magazin és sűrű hab-labda lőszer, az Artemis nem lehet verni.

mi teszi a nerf pisztolyt?


Amikor a ravaszt meghúzzák, a sűrített levegőt küld egy dart egy röppálya és minél nagyobb a nyomás, annál gyorsabban és messzebb a dart hajtások . Ha egy konkrét szelepet töltenek be egy darttal, a nyomás alatt lévő levegő csak a Dart légutakon keresztül behatol, és kijavítja.