Hogyan tisztít egy régi üvegszálas lámpát árnyékot?

Az üvegszálas lámpatestek minimális vízzel történő tisztítása segít eltávolítani a sárgaséget anélkül, hogy károsítaná az anyagot.
 1. húzza ki az lámpát és távolítsa el az árnyalat -t.
 2. por Az lámpa egy tollas porszívóval vagy száraz mikroszálas ruhával.
 3. Adjon hozzá 1/4 csésze meleg vizet egy közepes méretű keverőedényhez.
 4. öntsük 1/4 csésze folyékony mosószert a vízbe.A kérdés is, hogyan tisztítja a vintage lámpa árnyalatokat?

Műanyag lámpatestek

 1. Húzza ki a lámpát, és távolítsa el az árnyékot.
 2. távolítsa el a port egy száraz mikroszálas ruhával törölve, vagy porszívó rögzítéssel.
 3. kombinál néhány csepp enyhe mosogatószer folyadék meleg vízzel. Az
 4. tiszta mikroszálas ruhát nedvesít a szappanos vízzel.
 5. Óvatosan törölje le az árnyékot.

Ezt követően a kérdés, hogy hogyan fehérítsen sárga lámpát árnyékot? Add 1 teáskanál folyadékmosó mosószert, baba samponot vagy mosogatófolyadékot a vizet a pamut vagy szintetikus Lampshades . Swish a vizet a kezével, hogy habzik. Az extra Whitening esetében válasszon ki egy mosószert, amely oxigén fehérítőt tartalmaz. Tartsa az LAMPSHADE -t a fémkerettel, és engedje le a vízbe.

Tartsa ezt figyelembe, hogyan tisztítja a régi sárga lámpa árnyalatokat?

, hogyan kell tisztítani egy régi megsárgult Lampshade

 1. leállítása a fürdőkádban, és töltse meg alig meleg vízzel.
 2. Dip puha sörtéjű kefét a habzást, és finoman dörzsölje látható foltok a lámpabúra. Az
 3. a szappanos vízbe meríti a lámpa árnyékát, és óvatosan mozgassa, amíg az összes terület nedves.

lehet mosni a lámpatesteket?

You can is tiszta a piszkos vagy foltos búra vízzel, de ügyeljen arra, hogy húzza ki a lámpa az első, és távolítsa el a búra . Aztán dip egy mikroszálas kendővel egy tál töltött meleg vízzel és 1 teáskanál mosószappan, csavarja ki, és törölje át vele a búra tiszta.

mossa le a lámpa árnyalatát a mosogatógépben?

Glass Lampshades lehet mosni az mosogatógép a felső rack. Nincs szükség -re, hogy tisztítsa meg a -t külön-külön más ételektől, de ne tömegezze a gépet. Ha az You -nek nincs egy mosogatógépe , tiszta a meleg, szappanos víz kádjában.

Hogyan távolítod el a foltokat egy lámpa árnyalatából?

a következőkre, amelyek keményebbek az eltávolításra a eltávolításra, nedves mikroszálas ruhát nedves vízzel és néhány csepp a legszebb szappan. A baba sampon vagy enyhe mosószer mind nagyszerű lehetőség. Óvatosan tisztítsa meg az LAMPSHADE -t a ruhával, szükség esetén több szappant és vizet adunk hozzá.

hogyan kapsz repülni egy lámpa árnyékot?

Keverjük össze két teáskanál mosogatószer mosogatószert két csésze meleg vízben. Dip egy tiszta fehér ruhát, szivacsot vagy puha sörteféket az oldatban. A folt külső szélétől a középpontig dolgozik, hogy elterjedjen, dolgozzon az tisztító oldatba a foltba.

festhetsz egy lámpatest belsejét?

festék szín (ugyanaz, amelyet a falakon használtak) az árnyékolásra. A latex Paint és a habkefe, de a Spray Paint Will is működik, az You egyszerűen el kell ragadnia az -ot az árnyékában. Hagyjuk teljesen szárítani az árnyékolás előtt.

Hogyan tisztítsa meg a pergamen lámpa árnyalatát?


 1. Húzza ki a lámpát.
 2. Távolítsa el a lámpatestet a lámpából, ha csavarja be az őket összekötő csavaros sapkát.
 3. Óvatosan törölje sima árnyékban egy puha, tiszta, száraz ruhával, így bársonyos puhított használt tiszta szemüveg.
 4. törölje ki a pergamen árnyalatú műanyag alján vagy bélés alig nedves ruhával.

A lámpa árnyalataiban műanyagot hagy?

Lámpaernyők jönnek csomagolva műanyag és akkor hajlamos lehet arra, hogy szabadság az műanyag ki, mert akkor hiszem, ez lesz megvédeni a búra . De valójában, akkor mindig meg akarják venni, hogy ki, mert az műanyag tartja a hőt, és míg akkor gondolja akkor „újra segítve őket, akkor ” újra kárt tenne nekik.

Hogyan tisztít egy régi selyem lámpát?

Hogyan tisztítsa meg a lámpatesteket helyesen
 1. selyemhellyel vagy vászon árnyalatokhoz, indítsa el egy fényes porlasztással egy tollas porszívóval, mikroklofonnal vagy szelíd vákuummal a szennyeződés eltávolításához.
 2. Következő, keverje össze a teáskanál nagyon gyengéd mosószert vagy elefántcsontos szappant a kádban vagy mosogatóban.Az
 3. enyhén öblítse le az árnyékot meleg vízzel, és szárítsa meg.

Hogyan tisztítsa meg a rögzített lámpa árnyalatokat?

Clean ragasztott árnyalatok segítségével enyhe detergens és vízhab. Egy tálban, ostoros mosószerben és kis mennyiségű vizet egy kézi keverővel. A keveréket árnyékba kell alkalmazni, és törölje le az tiszta -t enyhén nedvesített ruhával, és óvatos, hogy ne tegye túl az árnyalatú felületet. Helyezze a meleg területet szárazra.

Hogyan tisztítsa meg a rizspapírt?

Óvatosan töltse ki az papírt Lapos a keret mentén, figyelve, hogy egyenesen tartsa. Használjon puha ruhát, hogy törölje az Papírt -t, hogy megbizonyosodjon arról, hogy lapos és sima. Használjon segéd késsel, hogy óvatosan vágja le az papírt -t a tekercsből.

Hogyan kapsz foltokat egy szövet lámpából?


Eltávolítás Light foltok egy szövet lámpából
Keverjük össze egy tálban hűvös vizet, néhány finom szövet mosószerrel, és alkalmazza a szappanos szappant az árnyékban a Microfibre RUCK mikroszálas ruhával, az árnyékot minden alkalommal a teljes lefedettség biztosítása érdekében. Ezután óvatosan öblítse le az -t a -et, és törölje le az LAMPSHADE -t.

Hogyan tisztítsa meg a Stiff Sárgaréz lámpát?

Töltsön be mikrohullámú széf-csészét 1 csésze fehér ecettel, és egy percig melegítse fel a mikrohullámú sütőt. Dip egy ruhát az ecetbe, majd egy tálba, amely és Frac14; csésze asztal só. Lengyelül az STEFFEL LAMP maradék részét, amely eltávolítja azt.

mi a sztirol lampshade?

ragasztó (vagy "nyomásérzékeny") sztirol egy vékony polisztirol lap, ragacsos ragasztóval. Ez az a fajta anyag, amelyet a legmagasabb minőségű Lampshades készítenek. sztirol világos, de erős és tartós, így segít az Lampshade -nek tartani az űrlapot több éven keresztül.

Tudsz díszíteni egy lámpatestet?

árnyalatok & ndash; különösen DIY lámpa árnyalatok & Ndash; kreatív és költséghatékony út az Do -hez. Ha Ön készen áll az Decorate -re, indítsa el az Lampshade You -et. Ha egy egyszerű LámpaShade -t, és elegáns átalakítást ad, az You egy kiemelkedő dekorációt kap a világításhoz.

megváltoztathatja a lámpa árnyékának színét?

Lámpaernyők készült természetes szálak, mint a pamut, vászon vagy selyem lehet lehet festett szövet festék. Más szálak CAN még mindig megváltozott , de You kell használni a festéket. Lámpaernyők , amelyek sötét, vastag, fényes vagy mintás lehet még átalakult, de az eredmények a legjobb, ha festett vagy festett sötétebb árnyalatú , mint az eredeti.

Milyen ragasztót használhatok egy lámpánál?


Legjobb láthatatlan gyorsszárnyú gép Mosható erős Ragasztó a HELMAR 450 Gyors száraz ragasztó . I Használja a forró ragasztót -nek. Te Can megtalálja az ragasztót bármilyen szövetboltban vagy kézműves tárolóban. A szövetet használtam a -os szalag hozzáadásához a tavalyi évre 3 Lampshades -re, és még mindig erősen tartják őket.

mit tehetek egy régi lámpával?

Repurpombolta LámpaShade Garden Trellis
Amikor eldönti, hogy mit tegyen az Do -vel az régi lámpákkal, akkor is ki kell választania egy projektet az régi Lampshades számára. Ha eltávolítja a szövetburkolatot, akkor az beállíthatja, hogy az Lampshade a kertben, és használja Trellisként mindenféle virág és hegymászás.

Lehet tennél ruhát egy lámpa fölé?

Lehet, hogy megégett, vagy a ruhái lehet elkapni. Soha tegye a -t -t egy lámpához, mint a ruhák vagy a takaró. lámpák , különösen halogén lámpák , lehet, hogy a elegendő hőt ad a gyúlékony tárgyak meggyulladásához. Győződjön meg róla, hogy az lámpák rendelkezik tűzálló lámpatestekkel, és biztonságos távolságra vannak a tűzveszélyes tárgyaktól.