A férfiak popsocketeket használnak?

A válasz az IS & LDQUO; IGEN & RDQUO; férfiak használják a Popsockets -t. A legtöbb férfi bevallotta, hogy érezte, hogy az Popsockets fogás először girly legyen, de az most boldog és élvezi a kényelmét.Ezt figyelembe véve a popsockets megéri?

Popsockets értéke értéke. A poplippes kicsit drága, de add hozzá az Popsockets funkcionalitásához. Miközben egy kicsit goofy-t nézhetnek ki, az Popsockets hasznos, sokoldalú, és nagyszerű kiegészítőt kínál. Kíváncsi, hogy az egyik nélkül kapsz.

is megkérdezheti, mi is használják a pop-socket? A Pop Socket egy olyan kiegészítő, tapad a hátsó valamilyen elektronikus eszköz, leggyakrabban egy mobiltelefon vagy tabletta. Úgy néz ki, mint egy kis gomb vagy matrica. Ha az POP Socket összeomlik, a telefonra lapos. Azonban a harmonikaszerű kialakítása lehetővé teszi az használatának bővítését.

Megfelelően a popsockets még mindig népszerű 2020-ra?

közel hat év telt el, mivel Popsockets először kezdődött az okostelefonok hátoldalán. Azonban az népszerűségük az még mindig növekszik. Minden jelzéssel biztonságos feltételezni, hogy az 2020 egy másik nagy év lesz ezekre a hasznos termékekre.

A Popsocket közvetlenül a telefonra helyezhető?

Az popsocket ragasztó úgy van kialakítva, hogy ragaszkodjon a legtöbb anyaghoz, de nehézségekbe ütközik néhány szilikon és vízálló bevonattal. Próbálja meg betartani az Popsocket közvetlenül a -et az telefon -hez, hogy megnézze-e, hogy a ragadós gél megfelelően működik-e - ha nem ragaszkodik az telefonjához, akkor a gél nem működik megfelelően.

hol kell tennem a popsocket a telefonomra?

ahol kell pozícióját az Popsockets Grip? Ez a hívás és mdash; Néhányan magasabbak, míg mások, mint az alacsonyak. Ahol úgy érzi, jobb, a legjobb Place . Pro Tipp: Ha problémái vannak az Popsockets fogantyúval állványként, akkor közelebb kerülnek a telefon széléhez.

miért esik le a popsocket?

Ha az Popsockets Grip hátulján lévő gél piszkos lesz, előfordulhat, hogy nem is ragaszkodik. Csak adj egy gyors öblítést, és hagyja megszáradni. Ne feledje, az Popsockets markolat több mint 15 percig nem szabad levegőnek kitenni, vagy a gél kiszárad. Miután csatlakoztatta az Popsockets Grip ellenáll a sürgetésnek, hogy legalább 1 óráig tartson.

, ami jobb gyűrű vagy popsocket?

Amikor tartja a telefont egy ilyen markolatok, a különbség az gyűrűk és PopSockets egyértelmű: PopSocket szükséges két ujjal megfogni mindkét oldalán a harmonika testet, miközben a Spigen Stílus Ring és Ringke Ring a felhasználók egy ujját csúsztatják a fogantyúval, hogy megtartsák a telefont.

Mi a legjobb telefon fogantyú?

A legjobb telefonos fogantyúk a 2020-as
 • pop-uláris pop-uláris és alkalmazható: Swappable Popgrips by Popsockets.
 • Stílusos Slide Grip: Speck GrabTab.
 • mindenféle módon frissített: Spigen Style Ring Pop.
 • pénztárca és fogás egy: Sinji Pouch zenekar.
 • legjobb Kickstand: Scooch Wingback.
 • készült Amerikában: LoveHandle.
 • Kickstand hozzáadása: Sinji Pouch B-Grip.
 • A klasszikus: Spigen stílusú gyűrű.

lehet kiugrik?


Popsockets lehet eltávolítani, és az 100-szor lehet. Ha elvesztette a tapadást, csak öblítse le a matricát vízzel, hagyja, hogy szárazra és újra kell ragasztani. Csak ne hagyja, hogy egy órán keresztül ne hagyjon függetlenül egy felületről, vagy elveszítheti, hogy örökké maradjon.

A Walmart eladja a popsocketeket?

Popsockets : Összecsukható markolat & amp; Állvány telefonok és tabletták - Blush - Walmart .com.

hogyan tudod, hogy egy popsocket valódi?

5 Könnyű megmondani, hogy egy popsocket hamis vagy hiteles
 1. 3M szalag matrica. Ha 3m-es matricát észlel a popsocket hátulján, ez az első jel, hogy hamis!
 2. nincs pop! Az igazi popsocket szó szerint "kiugrik", és előállítja a hangjelzést.
 3. ragadós teszt.
 4. ár.
 5. popsocket branding.

Mi a fekete dolog, ami egy popsocket?

Összehasonlítás hasonló elemekkel
Ez az elem Popsockets: Mount az összes Popsockets markolatokhoz - Black Popsockets Popmount: Vent Mount for Popsockets Popgrip - Black
KOSÁRBA TESZ to kosár
Ügyfél értékelése 4 5-ből Csillagok (15955) 4 out of 5 csillag (492)
ár $ 799 $ 1497
Szállítás ingyenes szállítás a megrendelésekről Több mint $ 25 ingyenes szállítás a megrendelések felett $ 25

Mi a legnépszerűbb popsocket?

Legjobb összessége: Popsockets Swappable Popgrips
Popsockets már néhány az legnépszerűbb és a széles körben használt telefonfogantyú a piacon: hosszú ideig tartottak, valóban segítettek csökkenteni A kezében lévő stressz, és több stílusban jött, mint amennyit csak tudsz egy telefonos esetre.

Mennyibe kerül az Amazon Popsockets?


Amazon választása azt ajánlja, hogy nagyon minősített, jól árú árú termékeket szállítson azonnal. Ingyenes 4-5 napos szállítás az Egyesült Államokban, amikor az Amazon által értékesített vagy teljesített támogatható tételek 25,00 dollárt rendel.

Termékinformáció.
termék méretei 1,5 x 0,3 x 1,5 hüvelyk
ASIN 742S4TXG
pont típusszám 707389

Mennyibe kerül a kiszállók?

Popsockets : Összecsukható markolat & amp; Állvány telefonok és tabletták - fekete. Ingyenes 4-5 napos szállítás az Egyesült Államokban, amikor 25,00 dollárt rendel, az Amazon által értékesített vagy teljesített támogatható tételek. Vagy kap 3 napos szállítást ezen az oldalon 5,99 dollárért. ( árak lehet változhat az AK és HI.)

Mi a Popsocket a telefonhoz?

Popsockets kis műanyag kontrasztok, amelyek & ldquo; pop & rdquo; az telefon hátulján.

hol vásárolhat kiszállókat?

A HTTPS: // www. Popsockets .com / vagy meglátogatja az egyik legnagyobb kiskereskedelmi partnerünket (Cél, Walmart, Best Buy és több). Győződjön meg róla, hogy már van egy popgrip, mielőtt vásárlása csak a csúcs!

Hogyan tapintás a telefonhoz?

Hogyan lehet a Popsockets Stick?
 1. Óvatosan húzza vissza a bélést, és húzza le a lemezt a bélésből, és tegye ki a ragasztó oldalt.
 2. alkalmazza a ragasztó lemezt a telefon hátuljára, ragacsos oldalra.
 3. Távolítsa el a filmet a popsockets markolatból, és szerelje fel a lemez közepére.
 4. mindent megtett!

Mi ez a dolog a telefon hátoldalán?


A Giant Knob az telefon -es -jére a hírességek és mdash használatával. És ez a pályán 30 millió ebben az évben eladni. A popsocket, egy bővülő állvány és telefon fogantyú, népszerűsített, és lett egy csúcsos okostelefon tartozék.
Az

mind a popsockets cserélhető?

Popsockets több, mint egy telefon fogantyú; Ők egy pop kulturális jelenség! A vadonatúj Swappable Popgrips nagyszerű a gyűjtők és az okostelefonfüggők számára. Most már kicserélheti a poptops anélkül, hogy eltávolítaná a ragasztóbázist, és eltávolíthatja a Poptopot a jobb vezeték nélküli töltési kompatibilitás érdekében.

a popsockets jó a kezedhez?

PopSocket rendkívüli mértékben segíti, hogy hogyan kezedben kezelni az összes a „mobilkészülék idő” a modern élet hozza. És & ndash; Még mindig kell használni, mozgatni, vonatolni és erősíteni az felsőtestét akkor is, ha olyan igazán támogató eszközt használ, mint az a Popsocket .