Hogyan húzza meg a Spotlight kapcsolót?

A Light Switch fényt, és hajtsa végre az vezetéket -t az kapcsoló PRUG-ről a jármű testének csavarjára, és futtasson egy második vezetéket a vezető oldalán lévő biztosíték dobozba. Befejezés az akkumulátor újbóli csatlakoztatásával, és távolítsa el a látható vezetékeket. További részletek az telepítési reflektorok , görgessen le!Itt van, hogyan húz egy 12 voltos kapcsolót?

HOGYAN KÉSZÜLÉK A 12 VOLS kapcsoló

  1. Határozza meg a kapcsoló típusát. A kétfajta terminál penge vagy csavar.
  2. Csatlakoztassa a vezetéket az áramforrásból a kapcsoló középső termináljához.
  3. Csatlakoztassa a vezetéket a terheléshez (tápfeszültség) a kapcsoló másik csatlakozójához.
  4. Kapcsolja be a kapcsolót az áramkör teszteléséhez.

Hasonlóképpen, a LED-es lámpáknak a földelésre van szükségük? Mivel a Glen azt mondta, hogy az -nek szüksége van a -re, hogy földelt -nek legyen, de amikor azokat a gyártó (12V-os földgömbön) használják, akkor do nem -nek szüksége van a -re Azonban az -nak szüksége van a -re, hogy minden egyes transzformátoron "pont" föld "pont" legyen; azonban néhány villanyszerelő úgy gondolja, hogy rendben van, hogy az iker vezetéket minden egyes transzformátorra futtassa.

Hasonlóképpen, hány fényt tudok daisy lánccal?

Csavarja ki a lemez fedelét a falon, és nézze meg a kapcsolót. A teljesítmény a kapcsolón van jelölve. Aztán számot elosztjuk a teljesítmény az izzók, amit használ, hogy meghatározza, hogy hány izzók akkor lehet connect ezen lánc . A közös kapcsolóhálózat 300, 600 és 1000.

Mit csinálok a földhuzalral?

Földelés A az elektromos sokkból történő védelmére szolgál. Ez az ezt teszi ki, ha útvonalat (védővezetéket) biztosít az Föld áramlásához. Azt is okoz a védőeszköz (vagy egy megszakító vagy biztosíték), hogy kikapcsolja a villamos áramot az áramkör, amely a hiba.

Szükségem van egy transzformátorra a LED-es lefejtésekhez?

Transformers és LED LEJÁTSZÁSOK
MR16 Halogén Lowlights A transzformátort minden egyes földgömb számára. A Halogén Downlights -vel felszerelt / illesztőprogramok A -t 50 vagy 60 wattos (vagy VA) értékesítik.

Hány lefejtés szükséges a kapcsolóhoz?

A hüvelykujj egyik szabálya az, hogy telepítsen egy LED lámpát négyzetméterenként, így egy méteres helyet hagyva minden egyes fény és fél méter között a fények és az egyes fal között. Ez azt jelentené, hogy egy 3m x 3m-es mérő helyiségben kilenc downlights ideális a fényes, egyenletes fényeloszláshoz.

Szükségem van egy relé a LED-es szalaglámpákra?

Nem igényel egy relét a LED -hez. Három vezetéke lesz a kapcsolóhoz, ha megvilágított kapcsolót fog használni. Győződjön meg róla, hogy zsugorodik a csomagoláson, és minden vízálló! És a LED-eket napokig hagyhatja, anélkül, hogy az akkumulátort lefuttatná.

Hogyan vezetsz egy LED-et?

eltérően LED , amelyek sorba, LED vezetékes párhuzamos használatát egy vezeték hogy csatlakoztassa az összes pozitív elektródák az LED a segítségével a pozitív vezeték az áramellátás és a használat Egy másik Wire az LED-ek negatív elektródáinak csatlakoztatásához a tápegység negatív huzalhoz való csatlakoztatásához.

Mi a célja a relé a fények?


Az relé egy elektromos kapcsoló. Lehetővé teszi az alacsony áram "kapcsoló" áramkörét, hogy szabályozza a nagyáramú áramköri terhelés villamos áramlását, például a LED Light bárhoz.

Miért használjon relét a kapcsoló helyett?

relék használják, hogy ellenőrizzék a kapcsolási olyan berendezések elektronikusan. Vezéríthetünk olyan gépet, amely nagyfeszültséget és potenciálisan veszélyes, az Relays -t használva, amelyeket Relays vezérli, alacsony teljesítményű vezérlő áramkörrel. Így elkerüljük a balesetek kockázatát.

A LED-es lámpáknak szüksége van egy relére?

Az relé egy elektromos kapcsoló, amely lehetővé teszi az alacsony áramkör vezérlését egy nagy áramköri áramkör, például egy nagy LED bar. Ha egy Light POD-t használ, hogy az nem rendelkezik a -nek, akkor nem rendelkezik nagy erősítéssel, akkor nem lehet -nek szüksége van egy relé kapcsolóra, de ha nagyobb LED bar-ot használ, akkor kell.

miért használják a relék?

relék vannak használt , hogy késleltetés funkciót. Ezek a -nek a késéssel nyitott és késlelteti a kapcsolatok zárását.Az relék a használt -t, hogy nagyfeszültségű áramköröket szabályozzák, alacsony feszültségjelek segítségével. Hasonlóképpen az a -t használják, hogy a magas áramköröket alacsony áramjelek segítségével szabályozzák.

Meg kell egy relét földelni?

H Ha a tekercs feletti forró kapcsolási feszültség az eset-dielektromos feszültségigényig, az relé a terhelés földi oldalán kell lennie (lásd a 2. ábrát), és az esetnek földelt -nek kell lennie. A forró kapcsolási feszültségeknél alacsonyabb, mint a tekercs, az eset-dielektromos feszültség-minősítés, az relé lehet a terhelés mindkét oldalán (lásd

Hogyan drótszalag-relé?


Autószalag-relé vezetése
  1. Connect relé 87 kapcsa a jármű testéhez vagy az akkumulátor negatív terminálához.
  2. Csatlakoztassa a 85-ös kapcsolatot egy autóipari megszakítóhoz.
  3. Csatlakoztassa a 86-os csatlakozót a készülékhez szükséges eszközhöz. Az
  4. futtat egy 18-as első primer vezetéket a vezető területének kapcsolójához.

A ködlámpák szükségük van egy relére?

relék A fontos komponens az köd vezetékezéséhez vagy az Lights vezetésével, 30-60A rajzokkal. Alapvetően az relé megvédi a kapcsolót, hogy melegítsen, és nem kívánt ellenállást hozzon létre. A kis áram a kapcsolón keresztül kiváltó relé , hogy nagyobb áram csatlakozás a nagy terhelés a ködlámpák .

Hogyan működik egy 12V-os relé?

Amint a feszültség eltávolítjuk a tekercs terminál a rugó húzza az armatúra vissza bele a „nyugalmi” helyzetében, és az áramkört megszakítja a pólusok között. Tehát a tekercshez való áramellátás (az alacsony áramkör) bekapcsolásával vagy eltávolítása után a nagy áramkör be- vagy kikapcsolása.

használhat szabványos fénykapcsolót 12V-vel?

Igen, szabványos háztartási világításkapcsoló lesz munka 12V ha bekötve, de úgy hangzik, mint te akasztott mindkét vezetéket az akkumulátor a kapcsoló !!

Hogyan működik egy 3 PIN kapcsoló?

PIN 3 az, ahol az kapcsoló csatlakozik a földre, vagy nyitva van. Ez az PIN , ahol az Switch a feszültséget kapja. Ez az PIN , amely összekapcsolódik az áramkör terheléséhez, bármi is, ha a Rocker kapcsoló bekapcsol, amikor bekapcsol. Ez az Pin , amely az áramkör földjéhez csatlakozik.