Hogyan telepít egy Comode-t?

az To Telepítse a egy új WC-t, először kapcsolja ki a vízellátást, és távolítsa el a régi WC-t. Helyezzen be egy új tömítést a padlón lévő leeresztő lyuk körül, és győződjön meg róla, hogy szoros. Ezután emelje fel a WC-t a padlócsavarokra, és egy kicsit lezárja a vízelvezető lyukat. Szinte a WC-alapot, majd húzza meg a csavarokat és sapkát.Ennek megfelelően szükség van egy vízvezeték-szerelőre, hogy telepítsen egy WC-t?

Hire vízvezeték-szerelő cserélni az WC , mielőtt felveszi a vízvezeték telepíteni egy WC vagy csinálni bármilyen munkát otthonában, megerősítik a megfelelő engedélyezési és biztosítás. A legtöbb állam megköveteli az Illumbert -t, hogy engedéllyel rendelkezzenek, és mindig jó ötlet annak biztosítására, hogy a vállalkozó megfelelő felelősségbiztosítást biztosítson.

, mennyi ideig tart egy professzionális telepíteni a WC-t? Két óra

, hogyan telepíthetek egy WC-t?

duplán ellenőrzés mindent, hogy biztosan igaza van, és vigyázz, hogy ne húzza túl a dió, ami feltöri a porcelán.

 1. 1. lépés: Készítse elő a karimát.
 2. 2. lépés: Helyzetszekrény csavarok.
 3. 3. lépés: Helyezze a viaszgyűrűt.
 4. 4. lépés: Set WC.
 5. 5. lépés: Adjunk hozzá alátéteket és anyákat.
 6. 6. lépés: Szint a WC.
 7. 7. lépés: A tápvezeték csatlakoztatása.

Az összes WC illeszkedik ugyanazzal?

A legtöbb WC a -nek 12 hüvelykes durva lesz. Ha meglévő WC -t cserél, keressen egy csere WC -t az azonos durva Az WC egy nagyobb durva méréssel megköveteli, hogy megváltoztassa a vízvezeték konfigurációját, vagy mozgassa a falat, hogy az WC -t az illeszkedjen.

Hogyan telepíted újra a WC-t a csempézés után?

Kövesse az alábbi utasításokat, hogy a WC-gyűrűt a perembe állítsa a padlóburkolat után.
 1. 1. lépés - A munka megkezdése előtt zárja le a leeresztő lyukat.
 2. 2. lépés - Állítsa be a WC-karima magassága az új emeletre.
 3. 3. lépés - Távolítsa el a régi WC karimás csavarokat.
 4. 4. lépés - Csatlakoztassa a WC-gyűrűt a WC-tálba.

Mennyibe kerül egy vízvezeték-szerelő, hogy cserélje ki a WC-t?

Az átlagos költség az -hez A WC-k cseréje általában 122 dollár és 228 dollár között van, de az WC típusának és az egyes munkák feltételeinek megfelelően változik. Az átlagos telepítő egy vízvezeték-szerelő 2-4 órát 65 dollár / óra. Ha Ön cseréje meglévő WC , add $ 30 és $ 50 eltávolítani a régi WC .

Nehéz telepíteni WC-t?

A WC-t cserélése az nehéz , de nem képes. WC-t cserélése egy nagy projekt, de nem olyan, mint az nehéz , amint elképzelte. A legnehezebb feladatok általában új WC-t választanak ki, és eltávolítják a régieket. Alaposan válasszon egy új WC-t.

Ha a WC-alapot körül kell tartania?

Kiderül, Caulking Az WC a padlóra valójában okos. Ezek az ügyfelek azt mondják, hogy tömítő körül a bázis a WC- lenne csapda vizet a szivárgó WC , kárt okoz az alábbiakban és körül a WC- mivel nincs helye a szivárgás a padlóra.

Cserélhet egy kerek WC-t hosszúkás WC-vel?


W
A általában két alapvető méretben van: 1. kerek front - Ez az WC körkörös tálban van, hogy az lehet, hogy a egy szigorúbb helyre illeszkedik. Így a korábban a rossz hír az volt, hogy ha akkor akart helyett egy kerek -front WC hosszúkás , sok esetben a már WC nem fért volna el a teret.

lehet egy handyman megváltoztatni a WC-t?

minősített Handyman , bár az lehet, hogy a gyakran kezeli az egyik kisebb olyan kisebb projektet, amely nem igényel engedélyeket. & ldquo; és még az elektromos és vízvezetékek többsége, amellyel a nem engedélyezhető. A vízvezeték esetében engedély szükséges, ha az változó vonalak, de mi telepíthet egy WC-t.

Mennyibe kerül a vízmelegítő telepítéséhez?

$ 325 BASIC Telepítési díj a 40 dolláros becslés díj .

Lows telepíti a WC-t?

Lowe's segíthet az WC-telepítéséhez -ben.

Mit telepít a Home Depot telepítése?

Az Home Depot telepíthet fűtést és hűtést, tetőfedő és csatornákat, ablakokat, kerítéseket, szekrényeket, vízmelegítőket, WC-ket, garázskapukat, tetőtéri szigetelést, iparvágányt, ablakkezeléseket, fészereket, tárolást, csaptelepeket, mennyezeti ventilátorokat és a helyétől függően.

Milyen gyakran cserélje ki a WC-jét?


Átlagos vízvezeték élettartam
 1. fogantyú: Nincs különálló időkeret, de cserélje ki a WC-fogantyút, ha: le kell állítania a víz futását.
 2. Papperek, utazási karok, töltőszelepek, szerelvények és vízvezeték-csatlakozások: 4-5 év.
 3. viasz tömítések: 20-30 év.

Mennyibe kerül a viasz pecsét helyett egy WC-vel?

Viasz Ring / Seal
A helyettesítése viasz gyűrű, amelyet az viasz tömítésnek is neveznek, 50 és 200 dollár között, beleértve a munkát és az anyagokat is. Míg a gyűrű maga olcsó 2-10 dollár, helyettesíti a -et, időt és szakértelemre van szükség. A legközelebbi karimának szüksége lehet az cserélésre is, amely növelheti az Project ár -t.

Mennyibe kerül a lépcsőn telepíteni a lépcsőn?

Tipikusan ilyen típusú feladatok költsége körülbelül „2,000” 4,000 függően az anyagok és szerelvények, valamint természetesen a munka. Átlagosan egy új aluliszekrény hozzáadása WC körülbelül 10 napig tart.

Mennyi ideig kell tartani a WC-t?

50 év

lehet egy WC és zuhany megosztani ugyanazt a lefolyót?

Az zuhany lefolyó Csatlakozás az WC lefolyó , de nem tud csatlakozni a WC csapda karját. Tehát, ha a „fő leeresztő kapcsolat” is a nyílás a WC , a vonal a szekrényből perem a fő leeresztő kapcsolat csapda kar és a válasz nem, az zuhany nem köti ide .

Hogyan blokkolja a rosszul eltömődött WC-t?


Ha nem gondolod, hogy az WC az rosszul blokkolt , megpróbálhatja forró vizet önteni az WC tálba egy kis magasságból, mielőtt egy dugattyú és ndash használata lenne; Ez segíthet feloldani a elzáródás , nyomja meg keményen a csövön keresztül, és a környezetbarát módon feloldó az WC .

Milyen messze lehet WC a talajcsőből?

Telepítse az új WC -t a házban lévő fő talaj Stack -ben, ha lehetséges. A fő Stack hossza 3- vagy 4 hüvelykes cső , amely függőlegesen fekszik a fő fürdőszobából a csatornába. Az Stack átmérője a fő fürdőszobában 2 vagy 3 hüvelykre csökkent, és a tetőn keresztül terjed.

Hogyan távolítod el a WC-t?

Kapcsolja be a sapkát a kezével. Kapja le a lefolyót egy WC borítóval. Ezek általában gumiból vagy kupakból készülnek, gumi szoknyával. Szó szerint kikapcsolták a lefolyót, miközben a szoknyát a cső körül rögzítik tömlőbilincsekkel csavarhúzóval vagy kis csavarkulccsal.