Hogyan programozzon egy Honeywell hővezérlést?

Nyomja meg a "System" gombot, hogy az termosztát in Heat -t, hűvös vagy kikapcsolt állapotot tegye. A beállítás módosításához nyomja meg újra a gombot. A képernyő megjeleníti a kiválasztott beállítást. A kijelző jobb oldalán a fel és lefelé mutató nyílgombok az hőmérséklet beállításokat működtetik.Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan állíthatja be a honeywell termosztátot?

Hogyan változtassuk meg a hőmérséklet a Honeywell termosztát

 1. Tartsa a „Hold” gombot az érintőképernyős kijelzőn, amíg „Állandó HOLD” felirat jelenik meg a kijelzőn.
 2. Érintse meg a kijelző jobb oldalán lévő felfelé vagy lefelé mutató nyilakat a célhőmérséklet növeléséhez vagy csökkentéséhez.
 3. várjon, amíg a fűtési vagy hűtési munkálatok az ideiglenes hőmérséklet beállítás elérése érdekében szolgálnak.

Hasonlóképpen, hogyan kaphatom meg a termosztátot? Az ideiglenes beállítás törléséhez nyomja meg a "Mégse" gombot, majd nyomja meg az " Hold " gombot a hőmérséklet végleges beállításához. Ez felülbírálja a hőmérséklet beállításait minden időtartamra. Az " Hold " funkció az OFF a program ütemezését teszi lehetővé, és lehetővé teszi az termosztát kézi beállítását, szükség szerint.

is megkérdezte, hogyan állíthatja vissza a Honeywell termosztátot?

Ön is kattinthat ide, hogy megtudhatja, hogyan kell az Reset az termosztát -et. A gyár Reset végrehajtásához nyomja meg és tartsa lenyomva a Beállítások gombot, miközben eltávolítja és adja meg újra az akkumulátort. Ezután újra kell kapcsolnia az ajtócsengő nyomógombját és bármely más Honeywell ActiveLink eszközt.

Miért nem működik a Honeywell termosztátom?

A Honeywell Thermostat A általában hibás, és ez az oka annak, hogy képes-e a hőmérsékletet. Ha a képernyő üres és nem reagál, vagy villog, akkor azt jelenti, hogy az termosztát akkumulátorai haldoklik. Az termosztáton belüli szennyeződés vagy törmelék az problémákat is okozhat .

hogyan állíthatom vissza a termosztátomat?

Itt vannak az AC termosztát visszaállításához szükséges lépések.
 1. állítsa le az AC-t a termosztáton. Az AC termosztát visszaállításának első lépése az AC egységnél kikapcsolja.
 2. Keresse meg a megszakító dobozát.
 3. állítsa vissza az AC egység megszakítóját.
 4. várjon 30 másodpercet.
 5. kapcsolja vissza az AC termosztátot.

A Honeywell termosztátnak reset gombja van?

Ha amelynek Intelligens vagy Líra Round Honeywell termosztát akkor szükség tartsa lenyomva a & ldquo; felhő”ikonra. Te lesz Lásd egy nyíl lefelé és ldquo; & Darr; & rdquo; gomb Ezután nyomja meg ezt addig, amíg az nem kapja meg a Reset opciót. Válassza a & Ldquo; Reset & Rdquo;.

Milyen modell az én honeywell termosztátom?

Flip Az termosztát magasabb, és keresse meg az Modell számot, amelyet valahol az ügy hátoldalán kell kinyomtatni. Thermostat Model számok Mind a t, "th", "rth" "c", "vagy" CT "-vel kezdődnek. Sentimes, az modell modell előtt lesz.

mennyi ideig tart egy Honeywell termosztát?

10 év

do Honeywell termosztátok kell akkumulátorok?


Honeywell Különböző termosztátokat értékesít , és nem minden igényel elemeket . Számos modell Do , de ha szükség van a -re, hogy megváltoztassa az Honeywell termosztát -et, akkor -nek szüksége van -re, hogy megismerje a modellt. Ha az termosztát nem nem rendelkezik a C-vezetékkel, akkor valószínűleg igénypontok .

Hogyan kapcsolhatom ki az ütemtervet a Honeywell termosztátomon?

Ha meg akarja szakítani a menetrend, és kapcsolja ki a menetrend függvényében, tegye a következőket:
 1. Nyissa meg a menüt. Nyomja meg a MENU gombot a Honeywell T6 termosztát fő képernyőjén.
 2. Nyissa meg az Ütemezési menüt.
 3. törölje az ütemezést.
 4. kilép a menüből.

Milyen színhuzal megy, ahol a termosztáton van?

Itt vannak közös használat a vezetékes színekhez: kék vagy fekete és ndash; C & Ndash; A közös vezetéket a meglévő termosztát segítségével fel lehet használni. Engedélyezi a folyamatos teljesítményáramlást az piros huzalból. Red & Ndash; R & ndash; 24VAC teljesítmény a kemence transzformátorából.

Hogyan tesztelhetem a termosztátomat?

Itt van, hogy tesztelje a termosztátot, hogy ha ez működik:
 1. A hatalom a kemencébe, húzza ki a termosztát vagy a termosztát fedelét, hogy ki a vezetékeket.
 2. Csavarja ki és távolítsa el a vezetékeket a termináloktól.
 3. csavarja össze a két vezeték csupasz végét.
 4. kapcsolja vissza a kemencét.

miért nem működik a termosztátom?

Itt van négy alapvető dolog, hogy megnézzük, ha a kemence nem válaszol az termosztátra Beállítások: Ellenőrizze az áramforrást. Az termosztát csak nem csatlakozik közvetlenül vagy egyáltalán. A kiégett biztosítékot, kioldott megszakító vagy lemerült akkumulátort megakadályozza a termosztát bekapcsolását a kemencébe.

hol van a fehér huzal a Honeywell termosztátra?


Az fehér vezeték általában csatlakozik a & ldquo; W & Rdquo; terminál. Az termosztát úgy működik, mint egy kapcsoló, mint egy fénykapcsoló. A piros az fehér kapcsoló a hőt. Piros a zöld, a ventilátor, piros a sárga fordulat a légkondicionáló.

Hol van a narancssárga huzal a Honeywell termosztátra?

Ez az huzal a külső hőszivattyú kondenzátorra kerül, a szelepvezérlés visszafordításához. Végül ez a hőszivattyú termosztátok. narancssárga huzal O és Sötét Blue Huzal for B, a hőszivattyú és a gyártó telepítőjétől függően.

mit jelent a termosztáton lévő betűk?

A terminálok betűvel rendelkeznek, amelyek a funkciókra vonatkoznak. R transzformátor teljesítmény, jellemzően 24V AC. Az RC a hűtés külön transzformátor teljesítménye. W a hő, c gyakori.

Hány vezeték szükséges a termosztát?

A legalapvetőbb rendszer, ez a funkcionalitást biztosít a használata ventilátor központ relé, és az alacsony feszültségű vezetékeket az termosztát most lesz igényel legalább három vezetékek (hő csak egységek) és négy vezetékek (hő / hűvös / ventilátor) a vezérléshez.

Hogyan felülbírálhatom a Honeywell programozható termosztátomat?

override Honeywell termosztát
Keresse meg a kijelzőgombot, és tartsa lenyomva az OFF gombot. Tartsa lenyomva a kijelző gombot, és engedje el az OFF gombot. Miközben még mindig tartja a kijelzőgombot, gyorsan nyomja meg az UP nyílgombot. Engedje el az összes depressziós gombot egyszerre.

Hogyan állíthatom be a régi Honeywell termosztátomat?


Hogyan kell beállítani a Honeywell termosztát Hő Várvány
 1. Állítsa be a termosztátos tárcsát a legtávolabbi pontig a bal oldal felé, hogy ellenőrizze a rendszer fűtési műveletét.
 2. Állítsa be a rendszer kapcsolót balra, vagy "hűvös" beállításra Ha a készüléket alalappal van ellátva.
 3. Távolítsa el a Honeywell termosztát fedelét. Az
 4. megtalálja az állítható hővilágító mutatót.

hogyan állíthatom meg a honeywell termosztátot, hogy lehűljön?

nyomja meg a "System" gombra fel az termosztát a Heat, Cool vagy kikapcsolt állapotban. A beállítás módosításához nyomja meg újra a gombot. A képernyő megjeleníti a kiválasztott beállítást. A kijelző jobb oldalán a felfelé és lefelé mutató nyílgombok az hőmérséklet hőmérsékletét működtetik.

Hogyan törölhetem a Honeywell termosztátom beállításait?

Hogyan lehet visszaállítani a Honeywell programozható termosztát
 1. állítsa be a termosztát kapcsolót "Ki".
 2. Helyezzen be egy érmét az akkumulátortartó nyílásába, hogy megnyitja.
 3. Távolítsa el az elemeket.
 4. Helyezze vissza az elemeket, hogy a negatív pólus a pozitív terminálhoz álljon.
 5. Távolítsa el az elemeket, és helyezze vissza őket a megfelelő módon, majd zárja be az akkumulátort.