Mennyibe kerül a permetezéshez az ágyneműben?

Az Átlagos spray-in Biner lehet költsége a -nek bárhol 300-tól 700 dollárig.Továbbá mennyibe kerül a Rhino Liner permetezéséhez?

A LINE-X és RHINO LINER telepítők nemzeti felmérését végeztük, és megtudtuk, hogy az országos átlagos telepítési ár $ 470.41 . Ez közel 100 dollár több, mint egy DUALLINER (ami a rekordhoz jobb munkát végez a teherautó ágyának védelme).

Hasonlóképpen, egy permetező az ágyneműben megéri? Ha szeretnél valamit, ami megkapja a munkát, legyen a költségvetésbarát, és könnyen eltávolítható, akkor egy csepp ágyas szilárd választás. Ha soha nem tervezi a bélés eltávolítását, és szükség van valamire, hogy sok visszaélést kezeljen, akkor az spray-in Bedliner biztonságos tét.

Hasonlóképpen, mi a legjobb spray az ágyneműben?

Top 10 legjobb teherautó Ágynemű Vélemények

 1. U-Pol Raptor Black Uretán Spray-On Truck & # 8211; A legjobb spray a Bedliner Kit.
 2. egyéni kabát fekete uretán & # 8211; Legjobb a több színbeállításhoz.
 3. U-PIL színű teherautó-ágyas Liner & # 8211; Legjobb színezhető ágyas készlet.
 4. Bedrug Full Bedliner BRQ15SCK | A legjobb csepp a teherautó-ágy bélés.

Mennyi ideig tart a permetezéshez az ágyneműben?

A teljes folyamatot csak egy nap -ben lehet elvégezni. A hiteles szakember készíti a teherautó és alkalmazza a LINE-X Spray-On Truck bedliner ami szárítja a 3-5 másodperc . Jellemzően a legtöbb rendszeres ágyas bélés 2-3 ember órában történhet. A színes bélések és a Line-X Premium további órát vehet igénybe.

rhino bélés vagy linex jobb?

Rhino Liner vastagabb bevonattal rendelkezik, mint az vonal X , ami az jobb Hang Deadening Bed Liner . De a lágyság kevésbé ellenáll, így az Rhino Liner nem jó, mivel az vonal X szakadás ellenállás. Az Line X kiváló gyógyítási folyamattal rendelkezik, így tartósabb, mint az Rhino Liner .

a permetezőt a Bedliner Stop Rust?

Nem. Még ha van egy kis rozsda , akkor csak el fogja maszkolni. Az Rust a testen keresztül jön, és általában nem kezdődik fel. A bélés elfedi, majd az rozsda rosszabbá teszi.

csináld magad az ágyneműbe?

Top 7 legjobb DIY Spray A bedliner vélemény
 1. U-POL 0820V-GUN Fekete URETHANE platóbélése készlet 726 Gun.
 2. herculiner HCL1B8 ecset-ágyas készlet.
 3. Egyéni bevonat fekete 4 literes uretán spray-on teherautó ágyas készlet (ingyenes) szórófej.
 4. U-PIL színű teherautó-ágyas permetező bevonat-ágyas.

mennyi ideig tart az orrszarvú bélés?

Igen, az Rhino Linings másodpercek alatt megérinti az érintést. De azt javasoljuk, hogy várjon körülbelül 24 órát a nagy teherbírás érdekében, hogy az ágybélés anyagot teljes mértékben gyógyítja.

a linex színekben jön?


A Line-X a színekben érkezik? Igen, az Line-X gyakorlatilag bármely színben van, amit szeretnél. A legjobb színek a teherautók számára jellemzően fekete, zöld, szürke és kék. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, forduljon hozzád a közelben.

Mi a DUALLININER?

A: DualLiner célja, hogy megvédje a targonca horpadások, karcolások hatását és tartva a rakomány a helyén. A autótípushoz panelek nyújtó dent védelem és a nagy teherbírású gumi padló nyújtó rakomány védelmére, ez eggyel több ok DualLiner Egyszerűen jobb bedliner.

mennyi a kettős bélés?

Az Dualliner szállítható az ajtóhoz az Alacsony ár $ 399 és verhetetlen élettartam garancia. Ez az egyetlen ágynemű a piacon, amely megvédi a targonca befejezését, miközben csökkenti a karcolások és a főbb dents kockázatát. És a legjobb része az, hogy eltávolítható.

Használhat flex tömítést ágybélésként?

egy nagy használatát Flex Seal Spray segítségével , mint egy platóbélés a pickup teherautók.

Hogyan távolítod el a permetezőt az ágyneműre?

Hogyan lehet eltávolítani a permetezést az ágy bélés
 1. Használjon agresszív csúcsot, hogy távolítsa el a permetező ágyas bélés kézzel.
 2. viseljen maszkot, hogy elkerülje a por injekcióját, ha úgy dönt, hogy kézzel fogja őrölni az ágy bélését.
 3. Használja a kalapácsot és a vésőt, hogy kézzel távolítsa el a permetező ágyú bélést.
 4. Használjon kémiai sztriptert, hogy eltávolítsa a permetező ágyas bélést.

Lehet permetezni ágybélés egy festékpisztolyon keresztül?


Nem minden spraygun egyforma. YOU nem lesz képes az Spray Bedliner szabványos Paint Gun -vel, amelyet hígított felső bevonatok készítésére terveztek. A pokol, a fúvókák és a tűk festékpisztolyok -nél meg kell változtatni a vastagabb primerek felvétele során. Ha spray it, keresse meg az Gun -t a feladathoz.

mennyire erős a linex?

A weboldaluk szerint a bevonat 6,600 psi-ig terjedő szakítószilárdság ellenállhat. Ez is ellenállhat akár 780 lbs / inch. Kétségtelen, hogy az Linch néhány kemény dolog. A bevonatot vízzáró, kopásállónak és ütésállónak is bizonyították, sőt tűzállónak is.
Az

permetez a Bedliner Void garanciájában?

Nemrégiben a permetezett -on ágy bélés iparág jött támadás alatt Penda Corp., az egyik vezető drop-in platóbélés gyártók. A Penda kijelentette, hogy az permetezett -i ágyas bélés megsértése megsértheti a gyártó garanciáit.

csepp az ágyneműi rossz?

Igen, mindkettő védi a járművet bármilyen kárból. De egy csepp ágynemű vezethet bajba az úton. Először megmagyarázzuk, hogy pontosan mit jelent az -es ágynemű . Mint minden ágynemű , megvédi a teherautó ágyát bármilyen kárból.

Mi az ágy bélésen?

Truck bedliner vagy egyszerűen bedliner olyan termékek, amelyek árnyékolja a belső oldalán egy teherautó ágy a károsodástól, és azt is létrehozhat egy csúszás-ellenálló felületet, amely lehetővé teszi a rakomány a helyén maradjon, a körülményektől függően. Az ágyneműk két széleskörű osztályozása létezik: "Drop-in" és " Spray -On / in".

Hogyan védhetem meg a kamion ágyat?


Kövesse a lépéseket, és tartsa fenn a teherautó ágyát, így gondoskodik rólad.
 1. Használjon tonnau-fedelet. Ha nem ismeri a tonneau fedéllel, az ágyon helyezkednek el, és megvédik a rakományt.
 2. használjon teherautó sapkát.
 3. Távolítsa el a hóot.
 4. Alkalmaz egy ágybélés.
 5. vigyázzon az alsó részre.

csepp az ágybélésben rozsda?

is csepp -in hüvelyek károsítja túlóra, mint repedés vagy szakító (ha a szőnyeg). Ez lehetővé teszi, hogy a nedvességet az Liner -be, és okozza a -t az ágyat a korrok ( Rust ) túlóra, ha nem kezelik. A nedvesség nem érhet el egy permet-on ágybélés alatt, mert ez légmentes.

ágy szőnyeg?

Bedrug a leginnovatívabb és egyedülálló teherautó ágy Liner van. A szőnyeg megjelenését és kényelmét egy ultra-kemény 100% polipropilénben (lényegében műanyag) termékben kapja meg. A nem csúszás felszíne megtartja a rakományt, és egy beépített csukló a teherautó ágy és hátsó ajtó között megakadályozza a törmeléket a gyűjtésből.