Mit használhatok egy újság helyett?

Elektronikus újság alternatívák
Online Hírek Források PEW RESEARCH EBIZMBA
USA ma (US újság ) 9/25 14 Utcai Journal (US Financial Újság ) 4 25 11/15
Washington Post (US Újság ) 12 25 9
Yahoo! News (internetes hírek aggregátor) 17 25 1 15Ezen szemlélve, mit használhat az újságok?

Itt van 34 fantasztikus módja annak, hogy újrahasznosítsa a tiéd.

 • tisztító ablakok. A régi újság használata a tiszta ablakok jobban működnek, mint egy ruhát a csíkok megelőzésére.
 • polc bélés.
 • macska alom doboz bélés.
 • Barbecue Cleaner.
 • csomagolóanyag.
 • gyomirtó.
 • papier mache.
 • tűzoltó.

is megkérdezheti, az újság felszívja a nedvességet? Az újság elnyeli a -t, valamint az átlagos papírtörlőt. Töltse ki az újságot -vel abszorbeálja a az nedvesség -t.

A fenti mellett, hogyan tartja meg az újságokat?

az -hez A újság megőrzése, az oldalak elválasztásával savmentes, lúgos pufferolt szövetpapírral elválasztva -re megakadályozzák a károkat. Ezután helyezze az újságot egy sekély, merev dobozba védje a -t a levegőből, a fényből és a kártevőkből. Ezután tárolja a dobozos újságot helyen a páratartalom, a nedvesség, a hő és a fény között.

Hol kaphatok régi újságot?

 • Kapcsolatba lépjen a helyi újságirodával.
 • Kapcsolatba lépjen a helyi újrahasznosító központtal.
 • ingyenes vagy helyi osztályozott vagy szórakoztató újságokat használ.
 • Kérdezze meg barátait és családját, akik feliratkoznak az újságokra, hogy megmentsék a régi példányokat az Ön számára.

Mit tehetsz az újságból?

59 Csodálatos kézművesek az újság
 • hírlevéllel. Ez olyan könnyű kézműves elképzelés, hogy fogadhatod a gyerekeket.
 • kalapok a Tea Party számára. Pontosan ezt keresem.
 • virág egy ágon.
 • ballard-inspirált hírlevél ruha.
 • Wall Art.
 • újság Valentin koszorú.
 • ajándék táskák.
 • újságművészet.

Mi történik az újságokkal, amelyek nem adnak el?

Mi történik az eladatlan újságok ? Egyenesen a szemétbe mennek. Egyes magazinok még többet is termelnek, mint amennyit az eladási -nek számítanak, mivel hirdetéseik árai részben vannak a nyomtatási futás. Hatalmas kiadás nyomtatásakor a másolási ár drasztikusan csökken.

az újság elnyeli a szagot?

* A Musty Szag megszabadulása, néhány napig tárolja őket egy Crumpled újsággal töltött papírzsákban. Az újság az abszorbeálja a szagot. Ismételje meg többször friss újság addig, amíg az szag eltűnt. A következő napon az Szag lesz eltűnik.

Hogyan lehet újra újrahasznosítani az újságot otthon?

Íme néhány jó módja, hogy újra a lapokban:
 1. használja őket, hanem papírtörlő mosni ablakok. Az
 2. csövekbe tekerje őket, és hagyja, hogy a gyerekek félelmetes játékszerkezeteket hozzanak létre.
 3. készítsen papírcsészéket a palántákhoz.
 4. az ékszer gyöngyökbe tekerje.
 5. használja a tűz kiinduló naplóit.
 6. újrafelhasználás ajándékcsonkként.
 7. helyezzen át a folyadékok felszívására.

hogyan csinálsz egy régi újságot?


az Make Egy új papírlap Look Régi , zúzza meg egy szűk labdát. Simítsa ki, és használjon egy spriccelű palackot vagy az ujjait, hogy a papírt tea vagy vízzel sújtja, amíg enyhén nedves. Tépje le a széleket, távolítsa el a kis köröket a körmével, és csípje meg a kis részeket az -hez, hogy a papírt durva és régi .

Hogyan száradsz egy nedves újságot?

Ha Ön újság kap WET az esőben, ne dobja meg! Először vágja le a műanyag zacskót - húzza le a papírt. Állítsa a sütőt a legalacsonyabb beállításra kb. 10 percig, majd kapcsolja ki. Óvatosan húzza ki az újságot -t, és helyezze az oldalakat a sütőállványokra kb. 10 percig.

Hogyan tisztítsa meg a régi papírdokumentumokat?

Az tisztítást -t kezdje, óvatosan fogva egy objektum felületét puha kefével, hogy eltávolítsa a laza szennyeződést és a port. Ha a szennyeződés nehéz, ecset törmeléket a HEPA vákuumba, a fúvóka fölött, hogy az papír bitjeit elkapjon, amely véletlenül elszabadulhat. Ne alkalmazza közvetlenül a vákuumcsövet közvetlenül az objektumra.

érdemes tartani a régi újságokat?

lehet, hogy eladhatja őket, ahogy ők, vagy használják őket, hogy kreatív és nyereséges termékeket készítsenek. Valójában az régi újságok lehet értéke sok pénzt, ha tudod, mit kell tenni velük. Itt van, hogyan lehet pénzt keresni az újságból -től.

A laminálás megőrzi az újságkivágást?

Az 1870-es éveknél az újságokat a rongypapír helyett a papírpépből készült papírra nyomtatták. Soha laminált újságklippelések vagy más elemek & mdash; Ez végül elpusztítja a dokumentumot & mdash; és ne használjon szalagot vagy bármilyen típusú ragasztót. Távolítsa el a tűzőkapcsokat, ha az megteheti a -et, anélkül, hogy az Clippings -t szakítja.
Az

minden szövet papírt szabad?


A rendszeres szövetpapír savanyú , és az idő múlásával sárga lesz, és károsítja a törékeny szöveteket, különösen a selyemet. A besfúvós, -sav - szabad szövetpapír teljesen pH semleges.

Hogyan tartod az újságot a sárga fordításáról?

Sealing Újság A szaggatott burkolatok savas szabad borítékok segítenek megakadályozni az Yellowing -t. Vásárolhat savmentes borítékokat vagy lamináló tasakokat, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje a vágásokat, miközben az megtartja a -et.

segíti a száraz cipőt?

Senki sem szereti egy pár nedves cipő , és bár ez a kísértés, hogy csak dobálják őket a szárítóba, akkor a végén zsugorodik az cipő és károsítja a szárító a folyamatban. Ehelyett az újság újsággal ellátott végzeteket. Gyorsan működik, és nem károsítja az cipőjét.

hogyan száraz cipő nélkül újság?

Helyezze az cipőket beltéri és egy száraz helyen. Helyezze őket közel egy ventilátorhoz vagy térfűtőhöz, ha tudsz. Ha úgy érzi, mintha az újság lesz nedves vagy mushy, akkor néhány óránként helyettesítheti. Az száraz a külső kivezetésekhez, tekercseljen néhány újságot lap körül, majd használjon gumi sávot, hogy biztosítsa őket.

Mi az újság?

Az újság az Papír papírra nyomtatott kiadvány, és rendszeresen, általában naponta egyszer vagy hetente egyszer. Ez ad információt és véleményeket az aktuális eseményekről és News -ről. újságok általában sok témája van. Általában politikai eseményeket, bűnözést, üzleti, sportokat és véleményeket tartalmaznak.

lehet elnyelni a vizet?


Papír cellulózból készül, amelyet az Water molekulák szeretnek ragaszkodni. Ennek eredményeként az Paper könnyen felszívja a vizet. papír törölköző különösen abszorbens, mert cellulózszálak üres szóközökkel és mdash; apró légbuborékok és mdash; közöttük.

Hogyan segít az újság az oktatásban?

Az újság alkalmazásával Oktatási erőforrás segíti a hallgatókat: fejleszteni a közösségüket, az államot, a nemzetet és a világot. Kritikus gondolkodást, olvasási és írási készségeket termesztenek. Tisztázza és fejleszti a döntéshozatali készségeket.