Hogyan nősz egy cherimoya fát?

CherimoDas Need Sun kombinálva a hűvös tengeri éjszakai levegővel. Jól vannak a talajtípusok tömbben, de a jól leeresztő, közepes termékenységgel és a pH 6,5-7,6 pH-értékben élnek. Víz az fa mélyen kéthetente az növekvő szezonban, majd hagyja abba az öntözést, amikor az fa megy nyugvó.Ebben a tekintetben beltéri Cherimoya-t?

Cherimoya A magok mérgezőek, ezért ne vegye figyelembe őket, és távol tartsa őket a gyermekektől és a háziállatoktól. Más helyeken az Cherimoya lehet BE a -ben egy edényben. Az fa a magokból származó -t növeli, bár a mag- termesztett fák gyümölcsei nem lehetnek olyan nagy vagy bőségesek, mint más szaporítási módszerek.

Továbbá, hol nő a cherimoya? csirimojának felnőtt trópusi régiókban az egész világon, valamint Spanyolország, ahol széles körben fogyasztják, és felnőtt a déli tartományokban Granada és az M & aacute; laga. Ugyanabban a nemzetségben, Annana, mint Soursop. Mark Twain úgynevezett Cherimoya "a leginkább finom gyümölcsöket".

is kérdés, hogy mennyi ideig tart Cherimoya gyümölcsbe?

A csirimojának kezdi meghozni, ha 3 1/2 5 év régi és termelési folyamatosan növekszik, az 5. a 10. év, amikor nem kell a hozam 25 gyümölcs-egy fán & mdash; 2024 hektáronként (5,000 Ha).

Milyen nagy a cherimoya fa?

Az fa akár 9 méteres (30 láb) magas -ig terjed, de a tenyésztéshez körülbelül 5 méterre (16 méter) van, hogy lehetővé tegye a 2,5 centiméter (1 hüvelyk), húsos kézbesítését , fehér, illatos virágok. Cherimoya fák hosszú, elliptikusan kialakított, világos zöld, bársonyos levelek.

lehet Cherimoya Cure Rák?

lehet antírektoros tulajdonságok
Az Cherimoya vegyületek közül néhány segíthet az Cancer elleni küzdelemben. Cherimoya flavonoidjai közé tartoznak a katekin, az epicatechin és az epigallocatechin. Néhány ilyen flavonoidok kimutatták, hogy megállítják az rákos sejtek növekedését a tesztcsővizsgálatokban (4, 29, 30).

lehet Cherimoya magok megölni?

Az Cherimoya gyümölcsbőr és zúzott magok mérgezőek; Lenyelést sem kedvelik, kivéve azokat, amelyek jól ismerik a gyógyászati ​​tulajdonságaikat. A porított magok is használják, hogy ölni tetvek és kezelje a parazitás bőrproblémák. Az bőrt a -t a pneumónia kezelésére szolgáló teára is be kell sürgetni.
Az

Cherimoya és Guanabana ugyanaz?

Hasonló íz és íz, mint Cherimoya ; Azonban a belső térben viszonylag kevésbé húst tartalmaz, de több magot a méretére. Az Atemoya az Cherimoya hibridje (A. Guanabana (Annona Muricata), más néven Soursop (Graviola), sokkal nagyobb méretű, mint Cherimoya .

Hogyan érdekel egy Cherimoya fa?

Cherimoya Plant Care . Cherimoyas kell napozni a hűvös tengeri éjszakai levegővel. Jól vannak a talajtípusok tömbben, de a jól leeresztő, közepes termékenységgel és a pH 6,5-7,6 pH-értékben élnek. Víz az fa mélyen kétwewee alatt az növekvő szezonban, majd hagyja abba az öntözést, amikor az fa megy Dormant

tudsz növekedni az atemoya a magból?


Atemoya fák lehetnek felnőtt származó vetőmag és általában akarat termék jó ízű gyümölcs hároméves nedves trópusi éghajlaton. A fa létrehozása után nincs műtrágya, mivel a fiatal gyökerek nagyon érzékenyek.

fagyaszthatja Cherimoya-t?

néven Custard Fruit vagy Custard Apple, A az érett gyümölcsöt fagyaszthatja egy természetes fagylalthoz. A RIPE Cherimoils Can -t legfeljebb 4 napig hűtik.

hogyan csírázza Annona magokat?

Növény A cukor Apple magvak 3/4-hüvelyk mélyen a nedves ültetés Mix. Helyezze a tartályt egy árnyékos területre, ahol a hőmérséklet 70 fok fölött van Fahrenheit. Tartsa a talajt egyenletesen nedvesen az csírázás alatt , de vigyázzon, hogy ne vízzel, vagy az magvak rothadnak.

Hogyan tetszik a Cherimoya?

Mit csinál Cherimoya íze, mint a ? A tökéletesen érett Cherimoya a trópusi ízek , mint a banán, kókusz, eper és mangó mérgező kombinációja. Néhány ember is íze ananász és papayas.A legjobban nem teljes, ha igazán értékelheti egyedülálló ízét és textúráját.

Meg tudsz enni Cherimoya bőrét?

Cherimoyas őshonos dél-ecuador és Észak-Peru. A gyümölcs hasonlít egy articsóka és az eper közötti keresztre, de azt mondják, mint a banán, papaya és ananász. Do Not Eat A magok vagy bőrt , mindkettő mérgező.

Hogyan vágsz egy cherimoya fát?


Nézz fel a kupola az csirimojának fa bármely ága növekvő függőlegesen. Vágja le ezeket az ágakat, mert nem termelnek gyümölcsöket, és csak blokkolják a fényt és a légáramlást az Fa lombkorona felé. Keresse meg a halott fát, és távolítsa el, egy metszés fűrész segítségével nagyobb ágak számára.

hogyan tudod, mikor érett egy cherimoya?

Ha érett , a bőr zöld, és enyhén nyomást gyakorol, hasonlóan az avokádóhoz. Nagy gyümölcs, amelyek egyenletesen zöldek, repedések nélkül vagy többnyire barnított bőr, a legjobbak. Az unripe Cherimoilas az a -t szobahőmérsékleten érheti el, amikor enyhe nyomást kapnak.

Hogyan megtermékenyíted a Cherimoya-t?

trágyázás : Cherimoilas kell, hogy megtermékenyített rendszeresen. Alkalmazzon kiegyensúlyozott műtrágya , például 8-8-8 NPK, Midwinter, majd háromhavonta. Növelje az műtrágya mennyiségét minden évben, amíg a fák elkezdenek gyümölcsöt viselni.

Mi a különbség Cherimoya és Custard Apple között?

Cherimoya és Custard Apple valójában két diffenet faj, az Custard Apple az Cherimoya és az Cukor Apple hibridje. Mind a fák, mind a gyümölcsök hasonlóak, de az Cherimoya az ízben jobb, és a legjobban hűvösebb szubtrópusi a fagymentes meleg mérsékelt területeken termesztik.

van egy gyümölcs, amely megbénítja?

Konlabos az gyümölcs használt megbénítja Dwayne Johnson és Seann William Scott karakterek, valójában egy gyümölcs úgynevezett chirimoya vagy puding alma, attól függően, hogy hol akkor megvenni. Ez az gyümölcs nem okoz bénulást, és valójában a világ minden táján elfogyasztja a kényes ízét.

a cherimoya ugyanaz, mint a cukor alma?


Miután további kutatást végeztünk, kiderül, hogy az cukor alma (Sweetsop, Anon) és Cherimoya ( Custard almák ) valójában két különböző (de nagyon szorosan kapcsolódó faj). Az Sugar Apple az Annona Squamosa-tól származik, míg az Cherimoya az Annona Cherimola-tól származik.

tud enni unripe custard almát?

Custard Alma A -nek a lehető leghamarabb az -nek a vásárlás után a lehető legrövidebb időn belül meg kell adnia, de az -et a hűtőszekrény alján lehet a hűtőszekrény alján. unripe gyümölcsöt barna táskában kell tartani szobahőmérsékleten, amíg készen állnak az -re.

milyen típusú gyümölcs cseresznye?

A cseresznye az PRUNUS nemzetség számos növényének gyümölcse, és egy húsos Drupe ( Stone Fruit ). Kereskedelmi cseresznye nyert fajták számos faj, mint például az édes Prunus avium és a savanyú Prunus cerasus.