Lehet frissíteni mérföld a Delta?

Ön lehet használatra mérföld az frissítés Delta One & reg; sup>, Delta Premium Select, első osztályú vagy Delta Comfort + & reg; sup> támogatható járatok az Egyesült Államok 50, míg te vásárolnak egy eredeti belépőjegy akár delta .com vagy Delta foglalni. Tudjon meg többet arról, hogyan frissítés a foglalás során a repülés.Sőt, hány mérföldet tart frissíteni a Delta?

Bejelentkezés fiókjába Delta .com lefoglalni a járatot, majd válassza ki a fő kabin jegyet. Meg kell adni a vételár korszerűsítése a foglalást, és a lehetőséget, hogy frissítés az mérföld az érték 1 cent mérföld . Például, ha a költség frissítés 450 $, akkor lehetősége van használni 45,000 mérföld .

is tudjuk, mennyibe kerülne frissíteni az első osztályban Delta? A viteldíj jó volt & ndash; Fizettem $ 141 gazdaság volt, ami 20 $ több mint alapvető gazdaságot. Ebben az esetben Rájöttem fizet első osztályú nem éri meg, mivel ez volt ~ 3,5x mint sokkal . Azonban pár nappal a foglalás után bejelentkezett az én fenntartás és látta a lehetőséget, hogy & ldquo; frissíteni első osztályú & rdquo; A $ 288.

Ugyanígy tudsz frissíteni a Delta kényelmes vásárlás után?

Igen. Bármikor után a jegyet adnak ki, az ügyfelek frissíteni a Fő Cabin Delta Comfort + , első osztályú vagy Delta One , vagy Delta Comfort + az első osztályú vagy Delta One . Ez frissítés egy add-on a termék, és mint ilyen, azt nem nem igényel jegyet kérhet.

Hogyan kérjen frissítést a Delta?

Keressen fenntartással utam a delta .com be a Fly Delta app (Győződjön meg róla, hogy a legújabb verzióját az alkalmazás letölthető). kérése egy Delta Comfort + Frissítés és ellenőrizze a & ldquo; Frissítés beállítások & rdquo; doboz. Ezután mindkét jelölőnégyzetet & ldquo; kér frissítést & rdquo; és & ldquo; Csak frissítés , ha a Seat Preferences állnak rendelkezésre. & rdquo;

olcsóbb, hogy frissítsen üzleti osztályba a repülőtéren?

Reálisan, ez egy szerencsejáték, és egyre frissített business class a repülőtéren elég ritka. Ha luxus és extra levetroom nagyon fontos az Ön számára, foglalja előre. Ha azonban tökéletesen hajlandó repülni a gazdaság osztályú -hez, és hajlandó a kockáztatni a kockát, az utolsó pillanatban Upgrade lehet az legolcsóbb opció.

vannak az ülések nagyobb Delta kényelem?

Gazdaság Comfort ülések vannak pontosan ugyanolyan széles, mint a normális edző ülések , kivéve azokat akár 4 hüvelyk több lábtér és 50% -kal több fokozatban dönthető. Delta telepíti Gazdaság Comfort a belföldi járatok, de ez csak akkor jellemző a 4 Prime; több lábtér, és nem szabad italokat.

a delta kényelmi ülések megéri?

& Ldquo; Delta Comfort ülések érdemes az extra pénzt! & rdquo; Mindig legalább egy kényelmi ülést kapunk az Delta -en, különösen a sífutáshoz. Ez érdemes néhány extra dollárt extra lábtér, a képesség, hogy valóban telepedni a helyet, ingyenes italokat szórakozás (filmek játékok és TV), és elsőbbségi beszállás.

Delta Premium Select megéri?

figyelembe véve ez csak néhány száz dollárral többet egy oda-vissza út, Premium Select kell egy nem-agy hosszú út át a Csendes-óceánon. Azt lefoglalja ezt a jegyet újra egy pillanat alatt. Delta Premium Select egy nagy közép-föld közötti gazdaság és Delta egyik, hogy könnyen érdemes a plusz pénzt.

tőlem Delta mérföld lejár?


Az SkyMiles Futott lejárata politika, mérföld csinálni nem lejár . Delta fenntartja magának a jogot, hogy kikapcsolja, vagy zárja be egy fiókot a következő körülmények között: a csalárd tevékenységet végzik. A tag kéri egy fiók lezárása.

Hogyan kap egy ingyenes frissítés a Delta?

Annak érdekében, hogy kap egy ingyenes frissítés az Delta Air Lines , akkor kell lennie egy Medallion tagja. Minden Delta Medallion tagjai jogosultak frissítéseket az első osztályú, Delta One & reg; (Business class), és Delta Comfort + & reg; ülés. Nincs korlátozva, hogy hány frissítéseket tagja kaphat.

Hogyan jutok elsőbbségi beszállást Delta?

Delta elsőbbségi beszállás előny, amely lehetővé teszi a fedélzetre járatok előtt általános beszállás csoportok.Használja, egyszerűen a kapunál, amikor a kapu ügynök hívja a csoportot. Általában a fő kabin 1 Priority Boarding költsége $ 15.

a delta Skymiles megéri?

Delta Skymiles Érték
Skymiles értéke a -nek sokkal több, mint az átlagos jutalmak programpontja, és értékesebb, mint a legtöbb másik légitársasági mérföld. Az Skymiles -t átlagosan 1,61 centre értékeljük, ami átlagosan 1,61 centre számítunk, ami az alábbi táblázatból látható, csak egy másik fő légitársasággal rendelkezik: American Airlines.

A Delta ingyenes frissítéseket kínál?

ellentétben bizonyos fuvarozókkal (rád nézünk, az American Airlines), az Delta a Medalion tagok minden szintje korlátlan ingyenes -re jogosult, az első osztályú és Delta Comfort + ülőhelyen útvonalak.

Mennyibe kerül a Delta járat frissítéséhez?


Upgradge Díjak t, U, V, X Fares 359 és $ 399. Az a következőkre vonatkozik a jogosult nemzetközi Repülőjegyek és az összes többi támogatható járatok on ​​ Delta Airlines : Az Upgrade állapotra vonatkozó díjak 50 dollárról változik, ha kevesebb, mint 500 mérföldre 350 dollárra utazik, ha több mint 3000 mérföldre utazik.

a delta kényelem megéri a nemzetközi járatokon?

Delta Comfort Plus Review . I Fly Delta Comfort Plus egy kicsit, és azt kell mondanom, hogy a frissítés értéke értéke az nemzetközi járatokhoz . Az extra Légzsertől, az ínyenc harapnivalókig, és az ülés alatti konnektor, ez egy csomó, mint egy hangulatos kis irodája az égen.

a delta frissítés a fő kabin megéri?

A fő kabin Fares tartalmaz egy ellenőrzött táskát ezen útvonalakon. Az Delta számára látott legalacsonyabb viteldíj általában alapvető gazdasága lesz. Az Upgradge az fő kabinba viteldíj az útvonal és az egyes utazási dátumok függvényében változik. Néha nagyon minimális és értéke értéke az extra néhány dollárt.

Mennyibe kerül a Delta üzleti osztályának frissítése?

Fizetés az frissítéshez . Az frissítések a $ 50-tól 500 dollárig terjednek, a repülés hosszától függően. Meg kell fizetnie az -es frissítési -díjat az online bejelentkezés során.

frissítheti a Delta-t?

Igen. Bármikor után a jegy kerül kiadásra, amíg három órával az indulás előtt, az ügyfelek frissíteni a Fő Cabin Delta Comfort + & reg; sup>, első osztályú vagy Delta One & reg; sup>, vagy Delta Comfort + az első osztályba vagy az Delta-ba. Az -es frissítés jelentése A bővítmény termék, és mint például, az , a nem igényel jegykiadást.
Az

a delta kényelme ugyanaz, mint a prémium gazdaság?


Tehát, hacsak a tengeri AMS nem egy 350-en van, amit kapsz, akkor a Comfort +, amely csak Economy ülések extra leveten (és pár további harangok és sípok, mint az elsőbbségi beszállás). Delta nem kínál " Premium Gazdaság " -t, rendelkeznek Comfort Plus és Premium Select (csak új A350 repülőgép).

Frissítheti Delta üléseket mérföldekkel?

Ha a már vásárolt egy járatot, -t tudsz -et használni az Miles -ig az Upgrade -re az Delta .com vagy a Fly Delta alkalmazáson. Ha egy Upgrade áll rendelkezésre, az a Lásd az egy opciót, hogy "válasszon ülés " -ot a pénzért vagy Miles -nek. Pick Seat az Seat térképen, és töltse ki a vásárlást.

ingyen ingyen a delta kényelemben?

utasai a Delta Comfort + is hozzáférhetnek az ingyenes sör, a bor és a szeszes italok járatain hosszabb, mint 350 mérföld, valamint ingyenes friss gyümölcs és a prémium snack, mint a fagyasztott görög joghurt sávok járatok több mint 900 mérföld, ha egyébként nincs étkezési szolgáltatás.