Olcsó gumiabroncsok jó?

Olcsó gumiabroncsok lehet nagyszerű módja annak, hogy pénzt takaríthat meg, de óvatosnak kell lenned. Az gumiabroncs nélküli autó csak egy apró WC-napos ház. De az gumiabroncsok egy kompromisszum. Persze, hogy az autó nem haszontalan, de drágák is javíthatók és cserélhetnek.-ben megéri, hogy drága gumiabroncsokat vásároljon?

Ez nem meglepő, hogy a több drága gumiabroncsok általában abbahagyják a vadonatúj. Bizonyos esetekben azonban nem sok. A válasz nem egyszerűen, hogy az megvásárolja a leginkább drága gumiabroncsot. Tény, hogy az adatok olyan nagyszerű ajánlatokra mutatnak, amelyek lehetnek az olcsó gumiabroncsok -ben.

Továbbá, mennyi ideig tartanak az olcsó gumiabroncsok? Remélem, hogy a helyes döntés, mert ha az átlagos autó tulajdonosának meghajtók 12k mérföld egy év, ez azt jelenti, akkor a vezetés a gumikat körülbelül 6 éve , ha nem vásárolnak olcsó gumik, hogy csak az utolsó 26k, akkor Csak 2 évet beszélsz, ez még hosszú idő, ezért válasszon bölcsen, és tegye meg a házi feladatot!

Ez a nézet, mi a legjobb olcsó gumiabroncs?

Bármi is az ok, összeállítottunk listán a 10 legjobb négyévszakos gumik alatt $ 100 amelyek frissítik az 2020 .

Top 10 All-Season gumiabroncsok $ 100

 • Kumho Solus TA71.
 • Cooper CS3 Touring.
 • Hankook Kinergy Pt.
 • Általános Altimax RT43.
 • laufenn g illik.
 • GT Radial Champiro VP1.

Miért olyan olcsó gumiabroncsok?

olcsóbban gumik gyakran készülnek kisebb gumi és nincs nagyon erős konstrukció. Ezek az gumiabroncsok hajlamosak sok hangosabb vezetés közben, ami zavaró és bosszantó lehet. A magasabb minőségű gumiabroncsok hajlamosak egy csendesebb utazásra, mivel pontos teljesítményre tervezték őket.

mennyit kell fizetnie 4 gumiabroncs?

A legutóbbi értékelések szerint az Angie listák tagjai jelentést tesznek a 637 dolláros átlagköltséggel, hogy négy gumiabroncsot cseréljenek, 525 dollár és 725 dollár között. Szerint a Costhelper, a szabványos, all-szezon gumiabroncs költsége az $ 50 és 200 $ között, átlagosan 80 és $ 150 között.

kell cserélnem mind a 4 gumiabroncsot, vagy csak 2?

is lehet kivételek. Az összes -karosszéria járművek gyártói azt javasolják, hogy mind a négy gumiabroncs legyen helyett a , nem csak egy vagy két , mert A új gumiabroncs lesz A nagyobb átmérőjű A másik gumiabroncsok . Az front- vagy hátsó kerék-meghajtású jármű, hasonló iránymutatások érvényesek.

Do Drága gumiabroncsok hosszabb ideig tartanak?

Az összes beruházás nettó eredménye gumiabroncs , amely jobban teljesít, mint az olcsóbb gumi. A Premium gumiabroncsok egy kicsit többet költhetnek, de az utolsó -nek szignifikánsak az hosszabb -nek, mint az gumiabroncs -nek, és segítenek az autónak kevesebb üzemanyagot fogyasztanak.

mennyi ideig tart a gumiabroncs?

Sok autógyártó, köztük a Ford, Nissan és a Mercedes-Benz, tell tulajdonosok cserélni gumik hat évvel a gyártás dátumát, függetlenül élettartam. gumiabroncs gyártók, mint például a kontinentális és a Michelin azt mondják, hogy az gumiabroncs legfeljebb 10 évig tarthat, feltéve, hogy éves gumiabroncs ellenőrzése az ötödik év után.

számít, hogy milyen gumiabroncsokat vásárolsz?


Abszolút. De szinte minden gumiabroncs gyártó teszi az olcsó gumik és drágább, jobb gumik . Az egyik -nek meg kell vásárolnia a -nek a legmagasabb minőséget megengedheti magának, olcsó gumiabroncsok gyakran nem sok alku. A jobb gumiabroncsok , You jobb vontatást és hosszabb életet kapnak.

mennyit kell töltenem a gumiabroncsokra?

Általános árképzési iránymutatások az új gumiabroncsokhoz : Olcsó gumiabroncsok általában 50 - $ 150 $ tartományban lesz. Mérsékelten árú gumiabroncsok A általában 100 - $ 300 dollár tartományban lesz. High-end gumik (ultra nagy teljesítményű vagy speciális off-road gumik ) lehet 300 $ - 1000 $ minden.

hány mérföldet kell kapnia egy sor gumiabroncs?

A megfelelő járművel és gumiabroncs karbantartással kombinálva a racionális vezetéssel kombinálva az You elvárható, hogy 50 000 és 70 000 Miles , vagy több, egy tipikus Set az All-Season gumiabroncsok .

mennyi ideig tart, hogy 4 új gumiabroncsot tegyen egy autóra?

A tényleges folyamat általában 15 perc az ALL négy gumiabroncs -nél. De az -nek szüksége van a -re, amely mindenki előtt mindenkinek van szüksége, ez 15 perc minden egyes személy számára. Egy órát töltenek fel + igazi gyors.

mi a legrosszabb gumiabroncs márkák?

Kína 65 millió gumiabroncsot exportál a világnak minden évben. Ezért, a legtöbb olcsó gumik talál a piacon lesz a kínai készült, és ezek az legrosszabb összességében.

Olcsó kínai gumiabroncsok
 • Chaoyang.
 • Goodride.
 • westlake.
 • AKS gumiabroncsok.
 • Telluride.
 • iránytű gumiabroncsok.

Mi a legjobb gumiabroncs a pénzért?


A legjobb szezon gumiabroncsok
 1. Michelin Pilot Sport A / S 3. Lásd További vélemények.
 2. Goodyear Biztosítási triplet. Előző.
 3. Michelin Defender Ltx. Előző.
 4. Pirelli Zero Nero. Lásd További vélemények.
 5. Yokohama Avid Ascend Radial gumiabroncs. Lásd További vélemények.
 6. Michelin Pilot Sport A / S Plus. Lásd További vélemények.
 7. Michelin elsődleges.
 8. Continental Contacrocontact.

hol kaphatom meg a legjobb üzletet a gumiabroncsokról?

alábbiakban a legjobb helyen vásárolni gumik, és az összes eddig a legjobb lehetőségeket a Consumer Reports.
 1. kedvezményes gumiabroncs. Mivel a név azt jelenti, a kedvezményes gumiabroncs arra összpontosít, hogy kiváló üzleteket kínál a gumiabroncsokról.
 2. gumiabroncs-állvány. A gumiabroncs-rack saját műsorszámot épített a gumiabroncsok teszteléséhez.
 3. Amazon gumiabroncsok.
 4. TipleBuyer.
 5. Costco.
 6. nagy o gumiabroncsok.
 7. gumiabroncs.

a China-ban készült Michelin gumiabroncsok?

Michelin A világ legnagyobb gumiabroncs bázisának építése Kína -ben. Michelin azt tervezi, hogy 300 millió dollárt terjeszt, hogy kibővítse gumiabroncs termelési központját Kína -ben a világ legnagyobb gumiabroncs gyártási alapjába, az Állami Media mondta március 30-án.

miért olyan rossz az OEM gumiabroncsok?

Az gumiabroncs gyártója viseli a felelősséget. Az OEM gumiabroncsok, amelyek az autójával jöttek, nem cserélhetők ki (ami jó dolog), miután elfogyott. És hamarabb elhasználódnak, mint amennyit kellene. Ez azért van, mert gyakorlatilag minden autógyártók adja nagyon puha gumi, ami azt jelenti, hogy elhasználódik túl gyors.

Mi az első számú gumiabroncs márka?

Az átfogó teljesítményvizsgálatok alapján az Michelin gumiabroncsok a világ legjobb gumiabroncs márka. Ezeket a gumiabroncsokat, amelyet a francia abroncsgyártó Michelin , amely-ben alakult 1889-Sőt, Michelin feltalálta a radiál gumiabroncsot, amely a legismertebb és a referencia abroncs design.

Hogyan takarít meg pénzt a gumiabroncsokra?


7 Ways Mentés a gumiabroncsok
 1. Shop online. Olyan weboldalak, mint a diszkont abroncs közvetlen és a gumiabroncs-rack hatalmas választékot kínálnak a gumiabroncsok rendkívül megfizethető áron.
 2. használjon kedvezményeket.
 3. Ellenőrizze a raktárboltokat.
 4. A vásárlás ideje csak jobbra.
 5. vásárol több gumiabroncsot.
 6. barátja a szerelővel.
 7. Ne várjon, amíg új gumiabroncsokra van szüksége.

Melyik gumiabroncs márkát tartja a leghosszabb?

PIRELLI P4 Four Seasons Plus

olcsó gumiabroncsok veszélyesek?

Olcsó gumiabroncsok lehet nagyszerű módja annak, hogy pénzt takaríthat meg, de extra óvatosnak kell lenned. Az gumiabroncs nélküli autó csak egy apró WC-napos ház. De az gumiabroncsok egy kompromisszum. Persze, hogy az autó nem haszontalan, de drágák is javíthatók és cserélhetnek.