Mit jelent az utat?

melléknév. abban a helyen vagy ott; Mivel ez vagy azok, akik ott vannak: az a Road Yonder az, hogy vegye. Minél távolabb vagy távolabb: Yonder oldal.Ehhez így használod a szót?

Yonder mondat Példák

  1. Nem vesznek sok időt vagy erőfeszítést, hogy felállítsák, de ne várják, hogy a fedél leállítsa a fedelet, tegye a cipőt a lábadra, majd azonnal felszálljon a vad kék aszfalt. Az
  2. Yonder Star csak egy olyan cég, amely kültéri jelenetekben specializálódott.
  3. Pete a festés stabil.

Hasonlóképpen, mennyi ideig van egy yonder? Körülbelül 6 - 8 óra

Tartsa ezt a nézetben, honnan jött a kifejezés?

' Yonder ' a a holland "Ginder" ( jelentése "Ott") és az angol "Yon.

Mit jelentünk vissza?

Az JEGYZÉKE VISSZA : Hosszú ideig ismertek egymással, és az -t visszaállok -re.

Mi a szinonimája?

melléknév. (& # 712; J? & # 720; nd?) Távoli, de látványon belül (`yon" dialektal). szinonimák . yon távoli.

egy szleng szó?

A MONROE, MI, USA 1999. március 27-én. Southern Slang jelentése bárhol, de itt, általában a beszélő személy jelzi az irányt az " Yonder " irányba. Csináld az yonder -nél. A széles kék Yonder elkezd hívni most.

Mi az ellenkezője?

Mi a az ellentétes Word az Yonder -nek? Bezárás. Yonder és közel van. közel.

mit értesz a yonder?

melléknév. abban a helyen vagy ott; Mivel ez vagy azok, akik ott vannak: az a Road Yonder az, hogy vegye. Minél távolabb vagy távolabb: Yonder oldal.

mi a yandere lány?


főnév. Yandere (plural yanderes) (főként japán fikció) egy karakter, általában egy lány , aki illeszkedik az archetípusához, hogy valóban kedves, szerető, vagy szelíd, de hirtelen átkapcsolódik, hogy agresszív vagy zavaros, gyakran győződjön meg.

az előfeltétel?

vezető tag. A Scots " Yonder " egy Preposition és a "Yon" egy demonstrációs névmás.

A beszéd része a premonition?

premonition
beszéd része: Noun
Definíció 2: A jövő előfordulásának intuíciója; sejtelem. Hasonló szavak: Forboding
Kapcsolódó szavak: Várvány, Herald, Omen, Figyelmeztetés
származtatás: premonory (adj.)

mit jelent Shakespeare-ban?

Yonder , Yon (Adverb) a kijelölt (általában távoli) helyen (`yon 'az archaikus és a dialektal)" A ház yonder "; "Szétszóródott itt és Yon" - Calder Willingham.

Mit keresel a yonder-en?

A Yonder felett a egy amerikai animációs televíziós sorozat a Disney XD-n. A kalandos és optimista, Wander lovagol a galaxison, hogy segítsen a különböző bolygók lakóinak szabadon élni, szemben az Úr szándékaival, hogy uralják az univerzumot.

hol van?


New Orleans

Mit félek az emberekből?

SCARE (egy) out (az egyik)
-t sokk vagy az megijeszti egy nagyon súlyosan. (Hiperbolically utal arra, hogy olyan rosszul megijedjen, hogy elveszítik az -et a sany.) Ne felugródj rám, mint te, te megijesztett Me Out az én Wits ! Ez az autóbaleset úgy tűnik, hogy megijesztette a Janet -t az ő & mdash-ból; ő még mindig megrázza az IT -t.

Mi a yonder alkalmazás?

Amott app debütált 2015-ben Amott a szociális hálózati platform köti természetjáróknak, létre mindenki számára háztáji felfedezők backcountry kalandorok. Az App geo-elhelyezkedésű képeket és videókat kínál több mint 20 000 célállomáson.

yonders egy scrabble szó?

yonders érvényes az Scrabble -re? Nem!

Mit jelent a vad kék?

főnév. 1. Wild Blue Yonder - az ég a nappali fényben; "Lövés egy nyíl az Blue " Blue Air, Blue Sky, Blue . Sky - a légkör és a világűr a földről nézve.

Hogyan mentse el a kapcsolót?


A játék minden alkalommal ment, amikor aludni megy. Alvás. Az egyetlen módja annak, hogy megfeleljen Save az ágyon keresztül. Az, hogy azt mondják, hogy az kapcsoló , könnyű megnyitni a leltárt, majd tegye a konzolt aludni - hatékonyan megmenti a előrehaladást, amíg vissza nem veszi vissza és játssza újra.

mit jelent az utulni?

Vissza . Viszonylag hosszú idővel ezelőtt, különösen amikor emlékeztet arra, ami most nem így van.

lesz vissza?

I lesz állni mögötted, és erőt ad. Az "I lesz vissza " azt jelenti, hogy , hogy az i lesz visszatér a távolból. "Az Back " egy ige jelentése , hogy támogassa vagy erősítse meg, erősítse meg valamit. "