Gray megy a juhar szekrényekkel?

Kontraszt létrehozása
Az juhar természetes színe a vörösesbarna színű változata, és mivel a Red komplementje Zöld, az a egy különösen sikeres partnere az juhar szekrényekhez . A Deep Gray Tone drámaiabb fény / sötét kontrasztot kínál az juhar szekrények vöröses öntvényének kiegyensúlyozásához.Hasonlóképpen, milyen színes falak mennek a juhar szekrényekkel?

pasztell, valamint semleges árnyalatú, mint a tan, vagy változatai fehér, az ideális választás a könnyű juhar szekrények . Búza- színes szekrények jól néz ki a krémes színes vagy Ivory falak , de szintén kiemelkedik a lila és a puha rózsaszín árnyalatok ellen.

Továbbá, hogy a padlóburkolat a juhar szekrényekkel történik? A szerény színű keményfa padló , például Oakland Wood padló puritán Pine vagy cseresznye, kiegészítik juhar szekrények egy könnyű vagy natúr, például krémleves vagy elefántcsont Mist szekrények szállítjuk. A pasztellszerű színek a fürdőszobát vagy a konyhát nyitottabbak és tágasaknak tűnnek.

Itt van, milyen színű lesz a szürke szekrényekkel?

Mivel szürke semleges árnyalat, kiegészíti az összes színárnyalatokat és pár jól szinte minden színes . Az szürke szekrények bármilyen fa tónussal is dolgozhatnak, így választhat festett mahagóni szekrényeket a szigeten, például, és egy cement szürke a fal szekrények .

szürke szekrények mennek ki a stílusból?

Egyre több lakástulajdonos Opting Out a népszerű fehérfehér vagy fa-barna szekrény stílusok, hogy megpróbálja az Out Gray festett konyha szekrény . Az egyik gyakori oka a lakástulajdonosok elkerülése szürke színe társulásáról tompaság, szerénység, és az unalom. Azonban bármely más színséma a is megadható ezeket az attribútumokat is.

Milyen színű gránit a legjobban a juhar szekrényekkel néz ki?

tervezők gyakran javasolják választja sötét gránit rozsdamentes acél készülék és juhar szekrények, elkerülve tan vagy arany gránit, mert nem ütközik Maple barna hangokat. Fehér gránitokkal párosított fehér berendezések és a juharok hagyományos hangulatot közvetítenek. A fekete készülékek általában jól keverednek minden fából.

Milyen színes hardver a legjobban a juhar szekrényeken néz ki?

Válassza ki a fényt, kontrasztos hardvert a legsötétebb foltokkal.
 • szőke vagy fehér mappázott juhar. Fontolja meg a szőke juhar szekrények csiszolt nikkel hardverét.
 • közepes és sötét narancssárga-barna. Az antik-arany hardver közepes juhar szekrényekkel működik; A meleg narancssárga ANDONE keveredik a foltdal.
 • vörös tónusú vagy eszpresszó festett.

ez egy jó ötlet, hogy festse a juhar szekrényeket?

Amikor elő, és festett rendesen, a sima profilja juhar szekrény néz ki, nagyon szép bevonva félfényes festék . A készítmény egy kicsit könnyebb, és nem igényli a fa-gabona töltőanyag bevonását, mint a tölgy. De festés juhar szekrények még mindig sok felületi előkészítést tartalmaz a maximális tartósság eléréséhez.

Milyen színű munkalapok a legjobban a juhar szekrényekkel néznek ki?

fekete vagy pala szürke
fekete és más mély színek , mint például a pala szürke, jó megjelenésű könnyű juhar szekrényekkel . Ezek a sötét hangok egy -t adnak hozzá az Maple teljes fényességével, és jól integrálják a rozsdamentes acél készülékeket, hogy tiszta, kortárs Nézd meg a szobát.

juhar konyhai szekrények elavultak?


Míg az Maple -t az elavult -nek tekintik az elavult -nek - nevezetesen az Cabinet gyártóknak, akik szeretik, amikor a lakástulajdonosok úgy döntenek, hogy helyettesítik a helyszíni, nem pedig a visszatérítés helyett - azt gondoljuk, hogy érdemes megtalálni az új módszereket a kiváló minőségű Maple Cabinetry megjelenítéséhez tudsz.

lehet juhar szekrények újraterve?

Maple a legnépszerűbb választás a konyhai szekrények szerint Steve Kaufer, Maple Craft USA szerint. A keménység és a tartósság miatt miniszter, mivel a gyengéd kúria a szűk gabonafélékben van. Maple egyáltalán nem nehéz refinish , mert jól illeszkedik a csiszoláshoz, és a festéshez vagy a festéshez.

Mi a Maple Wood színe?

Szín / Megjelenés: Ellentétben a legtöbb keményfa, a kemény juhar fűrészárut a leggyakrabban használják, mint a szívfa. A Sapwood színe közel fehérből, fehér krémszínűre, néha vöröses vagy aranyszínű árnyalattal rendelkezik.A Heartwood sötétebb vörösesbarna .

Milyen színű falak van könnyű fából készült szekrényekkel?

Wedgewood kék, fényes kék, Kína kék, égbolt kék és puha aqua kontrasztot biztosít az OAK Cabinetry -hez, amely élénk és frissítő. Lehet, hogy festék az falak fehér, és beépíti a kínai-kék tányérokat, kék és fehér kockás mintákat, kék csempe és kék pult kiegészítőket a térbe.
Az

szürke megy ki a 2019-es stílusból?

szürke falak szinonimák lett az stílusú -vel, és mindenki lelkesen ugrott a Bandwagon-ra. A semleges színeknek mindig van helye az otthonában, de az Gray az 2019 csökkenésén van. Következő: Azt mondják, hogy ez soha nem megy a stílust a stílusból, de ez egy kicsit unalmas.

Milyen falszínként néz ki a szürke szekrényekkel?


Pair Szürke szekrények meleg színekkel és anyagok.
A legfontosabb, hogy páros anyagokkal párosítsa, mint például a fa és a Bold Accent színek, mint a sárga, piros vagy narancssárga, hogy egy kis vidámságot préseljen.

szürke szekrények trendi?

Napjainkban egyre több lakástulajdonosok a hagyományos fehér vagy barna fa kabinetry javára a konyhában gazdag szürke. És ez nem meglepő, mert a tendencia ellentétben néhány színes programok, szürke kínál a tökéletes egyensúlyt a meleget és a semlegesség, jól működik szinte bármilyen méretű konyha.

milyen színek jó a világosszürke?

Pretty sok Color Can Go és az -es mérkőzés a világosszürke -vel.
Bármelyik szín Gondolhatsz: kék, sárga, narancssárga, piros, zöld lila stb. Minden és minden szín kaphat párosított világosszürke , amely a neutrális szépségét Color Ön választja és 100% garantált, hogy a párosítás az Well -t fog működni.

Mi a legnépszerűbb konyhai szekrény színe 2019-ben?

Gray a végső színes a háztulajdonosok, akik valami más & hellip; de nem más. A semlegesség lehetővé teszi az konyha -t, amely merész és modern, miközben tiszta és sokoldalú. Ne habozzon feleségül venni a szürke konyhai szekrényeket -nak, ahol bármilyen BLORER színek fal, cserép vagy padló színek .

milyen színű szürke?

színek, amelyek szürke
 • éjfélig mennek.
 • marshmallow.
 • fű.
 • tengeri hab és zöld menta.
 • rózsa.
 • nap.
 • aqua.
 • cseresznye.

bézs az új szürke?


Miért az Beige az új szürke . Áthelyezi az Gray -ot, az bézs újjáéledést eredményez a tavaszi / nyár 2019-re. Az otthoni belső térhöz a Catwalk-ba, bézs a mozgás színe, amely bizonyítja, hogy bármi más, mint Bland. Kerülje az bézs falak látszó lapos és unalmas hozzáadásával kontrasztos színek és textúrák a szobádba beállítást.

sötét szekrények a stílus 2019-ben?

2019 egy másik ötlet, annak sötét munkalapok és szekrény . Az első off , ez minden olyan honlal vagy bőrből készült, mint a kő (alapvetően matt). Az igazi 2019 trend azonban az, hogy Matte Sötét kő párosított Sötét tónusú szekrényekkel . Ez egy nagyon szép és zökkenőmentes megjelenés.

fehér szekrények, amelyek a stílusból mennek?

Bár az All- White konyha valószínűleg soha nem megy az a stílusból, sok új tervezési trend 2020-ra, amely ugyanolyan boldog lesz. Gondolj: természetes elemek néhány színnel.