Milyen méretű gyújtógyertya van szükségem a fűnyírómra?

Ideális esetben a legtöbb AUTS gyújtógyertya Használja az méretű -ot, amely körülbelül 14 mm-es szálat tartalmaz, hogy az fűnyíró 10-12 mm között van. Ezeknek az eltéréseknek köszönhetően az Méretek , csak nem illeszkednek ugyanabba a lyukba, vagy az a készülék, amelyben az dugó beilleszthető.Ezt figyelembe véve, hogyan tudom megismerni a gyújtógyertya méretét?

Az első betű az ND gyújtógyertyát kódot (ebben az esetben egy & ldquo; X & rdquo;) jelzi a menet mérete a gyújtógyertya . Vannak három méretű gyújtógyertya szál, amelyet jelenleg motorkerékpárokban és ATV-kben használnak. & ldquo; w & rdquo; Jelzi a 14 mm x 1,25 pont méretű , & ldquo; x & rdquo; 12 mm x 1,25 méretű és Ldquo; U & Rdquo; 10 mm x 1,0 méretű -t jelez.

Hasonlóképpen, milyen méretű gyújtógyertya van egy kézműves fűnyíró? csere Plug A Craftsman 4.5hp fűkasza használ vagy egy Champion modell RJ19LM vagy J19LM gyújtógyertya , vagy azzal egyenértékű, és a rés beállított. 030 hüvelyk.

Hasonlóképpen megkérdezik, a gyep fűnyíró-gyújtógyertya univerzális?

Az gyújtógyertya mindkét típusú motoronként ugyanazon alapelven működik. Néhány autóipari és fűnyírószalag lehet cserélhető, de sok más nem a fizikai különbségek miatt.

Honnan tudhatom, hogy rossz a fűnyíró-gyújtógyertya rossz?

Hogyan kell mondani, hogy egy fűnyíró gyújtógyertya rossz

  1. Húzza ki a gyújtógyertya vezetékét.
  2. Távolítsa el a gyújtógyertyát.
  3. Ellenőrizze az elektródát a gyújtógyertyán sérüléshez.
  4. határozza meg az elektróda állapotát: Normál vagy nedves, gáz vagy szén megszűnt.
  5. Cserélje ki a gyújtógyertyát, ha az elektróda kopott vagy sérült vagy rossz állapot létezik.

milyen szorosnak kell lennie a gyújtógyertyának?

A kúpos ülés gyújtógyertyák kell telepíteni a használata a kezét, amíg ujj- szűk . Az extra 1/16 fordulat egy gyújtógyertya kulcs, hogy biztosan a gyújtógyertya meghúzzuk, a gyártó ajánlása szerint. Ezenkívül használhat egy nyomatékkulcsot, hogy húzza meg az szikra -t körülbelül hét-tizenöt lb-ra,
-re

Milyen szál van egy 14 mm-es gyújtógyertya?

azonosítása NGK gyújtógyertyák
levele szál Raszter
AB 18mm 1.50mm
BC 14mm 1,25 mm
BK 14mm 1.25mm
DC 12mm 1,25mm

mindegyik szikra dugja ugyanolyan méretű?

NEM Minden dugó az azonos méretű . Vannak olyan közös gyújtógyertya aljzatok, amelyeket egy közös méretű gyújtógyertya Socket csavarkulccsal használnak, amelyek nagyon népszerűek és felhasználhatók számos különböző típusú autóban. De nem lehet igazán biztos abban, hogy a jármű használata ezeket használja. Meg kell találnia az aljzat típusát, majd ellenőrizze az méret -t.

Hogyan érintsd meg a gyújtógyertyát?

HOGYAN REETHEAD A gyújtógyertya lyuk
  1. A kereskedelmi forgalomban kapható gyújtógyertya "Thread Chaser" csaptelepet kapja a megfelelő méretű csapot a meglévő sérült gyújtógyertyákba, és próbálja meg tisztítani őket.
  2. Vásároljon egy menetes betétkészletet, és telepítse a betétet a gyújtógyertya lyukba, ha a szálak túlságosan megsérültek a szálfajtoláshoz.

a gyújtógyertya hossza?


A motor nem működik megfelelően a megfelelő menetes elérés nélkül. Ha a hibás Hosszú -os széntartalmú -ot hibás módon használják, a dugattyú vagy a szelep megverheti és károsíthatja a motort. Győződjön meg róla, hogy az gyújtógyertya helyes vetítés Modenziói . Számos típusú gyújtógyertya van gyújtóformák.

Mennyi ideig kell a gyújtógyertyák az utolsó?

A legtöbb gyújtógyertya -nek van egy gyári szolgáltatási intervallum 100.000 mérföld, bár egyesek akár 120.000 mérföld. Long -Life Platinum és Iridium gyújtógyertyák A tipikusan utolsó akár 100 000 mérföld, akár hosszabb, ha a motor nem használja olajat, vagy nem sok időt tölt.

lesz bármilyen gyújtógyertya?

De ne használja réz gyújtógyertyák magas energiaelosztó-kevésbé gyújtóberendezés (DIS), vagy tekercs-on- dugót (COP) gyújtású rendszerek. Ha a tulajdonos kézi hívása a COPPER gyújtógyertyák , ne frissítse a Platinum gyújtógyertyákat vagy Iridium gyújtógyertyák -re. Egységes platina gyújtógyertyák & mdash; egy lépést a réz gyújtógyertya .

Mit jelent a NGK gyújtógyertyák levelei?

Az NGK gyújtógyertya kódjának első betűje (ebben az esetben A & Ldquo, D & Rdquo) jelzi az gyújtógyertya szál méretét. A motorkerékpárok és ATV-kben három gyújtógyertya szálméret van. & ldquo; B & Rdquo; Jelzi a 14 mm x 1,25 pályát, & ldquo; d & rdquo; 12 mm x 1,25 méretű és & ldquo; c & rdquo; 10 mm x 1,0 méretű.
Az

minden gyújtógyertya a gyepburonnyok számára ugyanazok?

Igen Különböző dugók különböző motorokhoz. Általában szüksége van a motor modelljére az Merower -nál, és vegye be a régi gyújtógyertya -t a hardverboltba. Általában az gyújtógyertyák közelében a boltban van egy füzet, amely az gyújtógyertya régi modelljét mutatja, és milyen modell a márka előtte kompatibilis.

Tisztíthatsz gyújtógyertyákat WD40-vel?


WD40 Kerülje a korróziót az gyújtógyertyák , akkumulátorok, alternátorok és forgalmazóknál. Eltávolítja a por és a szennyeződés az gyújtógyertyák -ből. Kenje meg őket. Javítja az gyújtógyertyák kapcsolódását.

Milyen gyakran kell megváltoztatnia a gyújtógyertyákat egy fűnyíróra?

Cserélje ki a gyújtógyertyákat, amilyen gyakran a gyártó által ajánlott.
  1. Változtassa meg a gyújtógyertyákat minden kaszálószezon elején (tavasszal) és / vagy 100 óra használatban.
  2. Használja ugyanazt a gyújtógyertyákat, amelyeket a gyep-traktor vagy a push kaszáló gyártója ajánlott.

kell futtatnom a fűnyírómat a gázból télen?

ürítse ki a gáz tartály
Unused gáz maradt egy fűnyíró az téli kaphat állott, ragasztással be a porlasztó és hívogató rozsda. Először adja üzemanyag stabilizátor a tartályba, majd távon az fűnyíró szétosztása a rendszeren keresztül. Kapcsolja ki az kaszát -et, és hagyja, hogy a motor lehűljön, majd a Sifon felesleges Gas -t tiszta lehet.

Do Lawn kaszálószalaggyújtók előkészítik őket?

bajnok gyújtógyertyák Hagyományosan hagyja el a gyár Pre - Gapped a legnépszerűbb alkalmazásukhoz. Az plug több száz motort illeszkedik, az autóktól a golfkocsikig. Az dugók csatlakoztatása a motor specifikációihoz fontos, hogy megakadályozzák az Pre - a robbanás, a szennyeződés és a rossz üzemanyag-fogyasztás megelőzését.

Mi történik, ha rossz gyújtógyertyákat használ?

Ha Az elektródák lebuktak vagy lapítottak, akkor valószínű, hogy az hibás gyújtógyertyák telepítve vannak. Az gyújtógyertya, amely túl hosszú, ami túl hosszú, kiterjedt károsodást okozhat a motornál, míg egy rövid gyújtógyertya okozhat rossz gázteljesítményt és gyújtógyertya szennyeződést.

mit jelent, amikor egy fűnyíró hátfűzött?


backfires előfordul, ha az égő üzemanyag belép a motorba vagy a kipufogógázba. Ha a fel nem használt üzemanyag zsebei adják meg a motort, mielőtt a szelepek bezárulnak, vagy menekülnek a kipufogórendszerbe, az Backfire előfordul. A fel nem használt üzemanyag meggyullad, ha a szikra közelebb kerül az üzemanyag zsebben.

Milyen rossz gyújtógyertya néz ki?

A hibás vagy Bad Splug egy dugó , amely az -es anyaggal, mint a olaj, az üzemanyag vagy a szén vagy egy hólyagosodó anyaggal borított, amely túl forró. A hibás vagy rossz gyújtógyertyák vezetése számos problémát okozhat a motorhoz. Az Bad Splugs tünetei a következőket tartalmazhatják: csökkentett gázkamatláb.

Mi legyen a gyújtógyertya rés egy briggs és stratton?

használjon gyújtógyertya nyomtáv mérésére rés a két elektróda között (egy egyenes, egy ívelt) csúcsán a gyújtógyertya Sok kis motorokat igényel. 030 " GAP . Ellenőrizze a modell előírását.