Milyen méretű területet kell kapnom?

Tartsa legalább 18 hüvelyk csupasz padlót, amelyet az szőnyeg élei. Az szőnyeg kiválasztása a nappaliban általában három választási lehetőségre van szükség: 5x8, 8x10 vagy 9x12. Néhány méretű útmutatók azt javasolják, hogy az összes bútor az szőnyeg -en nyugszik, vagy az összes bútor, kivéve a dohányzóasztalt, teljesen az szőnyeg .Továbbá, lehet egy szőnyeg túl nagy?

A szőnyeg hogy túl kicsi a hely lehet oka a szobában érezni meghívójának visszavonásakor. Az szőnyeg , amely túl nagy az szobában a , paradox módon, hogy a szoba kisebb legyen. A jobb méretű szőnyeg a a melegséget és az egyensúlyt a helyiséghez hozza, így a tökéletes befejező érintést.

is, hogyan lehet választani egy szőnyeget a nappaliban? „A nappali , az szőnyeg határozza meg a beszélgetés terület, és ez elég nagynak kell lennie, így legalább az elülső lábait a bútorok rajta.” „A hálószobában, szeretné érezni a szőnyeg a lábát, amikor az ágyból”, mondja belsőépítész Amber Lewis. - Szeretem két lábat, hogy mindkét oldalon meghaladja az ágyat.

Továbbá, ha egy szőnyeg a kanapén megy?

Do kiterjesztése Szőnyegek alatt Bútor Ha ez nem lehetséges, akkor rendben van, hogy a mellső lábak főbb kárpitozott darab szőnyeg és a hátsó lábát. Azonban az kisebb darabok összes lábának kell lennie az szőnyeg -en. Egy étkezőben az szőnyegnek a -nek elég nagy ahhoz, hogy a székek, valamint az asztalnál legyen.

egy nagy szőnyeg csinál egy szoba nagyobbnak tűnik?

használata egy nagy területen szőnyeg egy helyiség megjelenés nagyobb helyett forgalomba több kisebb szőnyegek . Helyezze az nagy szőnyeget -t a falon lévő 12 hüvelyken belül, vagy helyezze a közepére, ahol több hüvelyk távol van az összes bútortól. Így nem az úgy néz ki, mint az szoba tömege az szőnyeg .

Milyen messze van egy terület szőnyege egy kanapén?

Egy népszerű szabály az, hogy az szőnyegnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy az -t az alá csúsztassa az Sofas elülső lábaiba és az ülőberendezésben, az bútorok egyesítésénél. De ugyanolyan gyakran hallottam, hogy azt javasolta, hogy az bútorok minden lábának az Rug -en üljön.

milyen méretű szőnyegre van szükségem egy nappalira?

Tartsa legalább 18 hüvelyk csupasz padlót, amelyet az szőnyeg élei. Az szőnyeg kiválasztása az nappalihoz A általában három választás: 5x8, 8x10 vagy 9x12. Néhány - útmutatók javasoljuk, hogy vagy az összes bútort nyugszik szőnyeg , vagy az összes bútort, kivéve a dohányzóasztal, helyezzük le teljesen az szőnyeg .

Milyen színű szőnyegt kell kapnom?

Ha a bútorok egy szilárd szín , egyezik a színárnyalat egy mintás terület szőnyeg választás. Ha a szobában lévő bútorok élénk mintázatban vannak kárpitozva, válasszon egy elnémított vagy szilárd színes szőnyeg -t, hogy koordinálja a szobát.

kell minden szőnyeg a házban?

Az szabály a hüvelykujja: All Obl A nagy terület szőnyegek láthatsz egy helyről -ben a otthonában -nek kell lennie a kiegészítve egymást. Tegyük fel, hogy -től a nappaliból láthatjuk a folyosót és az ebédlőt. A fenti szabály szerint az szőnyegek a három területen -ben kiegészítik egymást.

Hogyan vágsz egy olyan szőnyeget, amely túl nagy?


Használja ugyanazokat a technikákat, hogy a régi fal- falszőnyegre vágja a terület-szőnyeg méretét.
 1. Mérje meg a területet, ahol a szőnyeget a mérőszalaggal helyezi el.
 2. fejjel lefelé fordítsa a szőnyeget. Az
 3. jelölje meg a szőnyegen, amely lehetővé teszi, hogy a szőnyeget az előre meghatározott méretre vágja, ceruzával és vonalzóval.

Hogyan kell rendezni a nappali bútorokat?

Csak kövesse ezeket a józan ész szabályait, és megtalálja, hogy a bútorok rendezése nem annyira ijesztő.
 1. Válasszon fókusztont.
 2. Ne tolja a bútorokat a falak ellen.
 3. beszélgetési területeket hoz létre.
 4. A bútorok rendezése során egyensúlyt talál.
 5. Fontolja meg a forgalmat.
 6. használja a megfelelő méretű szőnyegeket.
 7. kap egy nagy dohányzóasztalt.

Ha egy terület szőnyeg hosszabb, mint a kanapé?

Ezzel az elrendezéssel az szőnyegnek a -nél legalább hat hüvelyket kell kiterjeszteni minden egyes bútor előtt. Ennek az opciónak az ideális mérete 9-by-12-lábú szőnyeg vagy nagyobb .Egy kisebb helyen az -t a -hez csak az szőnyegen ülő bútorok elülső lábait is választhatja. Ez különösen akkor működik, ha egy kanapé van a fal ellen.

Szükségem van egy terület szőnyegre a nappaliban?

Például egy nappali vagy családi szoba szőnyeg kell elég nagy ahhoz, hogy a fő bútorok (kanapé, loveseat, széket, és dohányzóasztal) mind ül az szőnyeg , vagy legalábbis az elülső lábak az szőnyeg -en. Az szőnyeg nélkül úgy érzi, mintha a bútorok "lebegnek" az szobában .

kell tennem egy szőnyeget az étkezőasztal alatt?

tér. Az Dining szobájában lévő hely mennyisége az -es -t figyelembe kell tekinteni, ha azt gondolja, hogy egy szőnyeg hozzáadása az táblázat alatt. Ahhoz, hogy a szoba kiegyensúlyozott legyen, az szőnyeg számára szükséges, hogy meghosszabbítsa a székeket. A HOUZZ által ajánlott, a hüvelykujj általános szabálya, hogy az szőnyeg legalább 24 és rdquo; Az táblázat minden oldalán

lehet szőnyeg kisebb, mint a kanapé?


'Meg kell győződnie arról, hogy az szőnyeg először és legfőképpen arányos az Sofa & Ndash-hoz; Ha az Sofa 7 és prime; Hosszú (Standard 7 & Prime; vagy 8 & Prime;) Ezután az szőnyege jobb legalább 9 és prime; Széles, így van egy láb mindkét oldalon. A túl kicsi szőnyeg és lesz , hogy a gyönyörű nappali úgy érzi, hogy kisebb , Celkpy és általában olcsó.

Hogyan helyezzen egy szőnyeget egy nappaliban egy szekcionált?

Ha forgalomba egy szőnyeg alatt a szekcionált ülőgarnitúra, ez elég nagynak kell lennie, hogy egyesítse, és horgonyt összes dekoráció . Az szőnyeg -nek jól illeszkedik a kanapé elülső lábához. Három láb vagy annál nagyobb a dohányzóasztalon túl. Egy kis terület szőnyeg helyezkedik el a dohányzóasztal alatt, lehet bájos.

Hol kell egy terület szőnyeget elhelyezni egy hálószobában?

Körülvágja magát a melegséggel és a színben hálószobákban . Helyezze a egy nagy szőnyeg -et, így az ágy alsó kétharmada körül helyezkedik el, vagy a kis terület szőnyegeket használjon mindkét oldalon. Egy szép, puha szőnyeg működik a legjobb kényelem az hálószobában .

Hogyan tervezzen egy nappali elrendezést?

Nappali elrendezés
 1. Mérje meg a nappali falat falra falra, és jegyezze fel a szoba hosszát és szélességét. Először rajzoljon egy dobozt, és megjegyzi a méréseket minden oldalon.
 2. dönt a fókuszpontról.
 3. rendez minden asztalt, tároló szekrényeket és oszmánokat.
 4. hozzárendeli a padlót és az asztali lámpákat.
 5. központ A terület szőnyege.

Milyen szőnyegek biztonságosak a keményfa padlókhoz?

A gyapjú vagy gyapjú-keverék Rug egy közös választás az keményfa padlóhoz . A gyapjú kényelmes, tartós és könnyen tisztítható. Mindketten egy sík szövésben és egy csomózott gyapjúban jönnek.

Hogyan illeszkedik a kanapéhoz egy szőnyeghez?


Ha az elsődleges bútorok, mint például az Sofa , szilárd színű, fontolja meg a mintás szőnyeg kiválasztását. Match A másodlagos szín egy mintás szőnyeg az Sofa -hez. Match harmadik szőnyeg színt a párnák, lepedők, fal színe vagy más-más hangsúllyal a szobában.

Milyen színű szőnyegt kell kapnom egy szürke kanapéval?

szőnyegek puha, semleges hangok, mint a krém és a fehér, jól működik az szürke szekcionált.

mennyit kell töltenem egy szőnyegen?

Mennyibe kerülhet a -nek az -nek egy szőnyegre való költésre? Az ár változik, mint a legtöbb otthoni dekorációval, a minőség, az anyagok és a méret függvényében. Minőségi szőnyegek akarat, általában körül kezdődik $ 400 és mehet egészen a $ 10,000 és még sokkal több egy nagyon high-end, luxus szőnyeg .