Lehet-e közvetlenül az akkumulátorral?

Sok más autók, az generátor kiadási vezeték útvonalak közvetlenül az akkumulátor (vagy a akkumulátor pozitív kábelt a indítómágnes). És a teljesítmény-up vezetékek működtetni a kötőjel terület és az elektromos rendszer lesz is csatlakozhat az akkumulátor .Csak így, hogyan tudom, hogy az alternátor egyenesen az akkumulátorra menjen?

Csak távon egy közvetlen kábelt az akkumulátor az generátor . Győződjön meg róla, hogy legalább 4 mérő kábel van. Én gondoskodnék, úgy gondolom, hogy a NISSAN alternátorok -ot szabályozzák. Ha megpróbálja távon kábel közvetlenül az alt azt kockáztatja főzés a akkumulátor valamint sütéshez a teljes elektromos rendszer.

Hasonlóképpen van-e biztosíték a generátor és az akkumulátor között? # 3 & ndash; A BUROW biztosíték A olyan autós modellek, amelyek alternátorai -vel függenek egy adott biztosítékotól, hogy működjenek. Azonban ezek az biztosítékok fújhatják a hatalmi túlfeszültség vagy egyszerűen az öregség. Ha ez megtörténik, az alternátor már nem tölti fel az akkumulátort.

Ezen kívül, hogyan kapcsolódik az akkumulátor a generátorhoz?

Az akkumulátort a egy alternátor tölti fel a modern autókon, vagy egy dinamó korábban. Mindkettő generátor típusú, és a motorból származó öv hajtja. Az alternátor egy állórészből áll - álló huzal tekercs tekercsek, amelyeken egy rotor forol.

Milyen mérőhuzalot kell használnom a generátoromhoz?

Akkumulátor Vezeték Méret per feszültség, áramerősség Load és a hosszúság

Rendszer feszültség erősítők 10-15 Ft
24 Volt 0-30 10 AWG huzalt
24 Volt 30-50 8 AWG
24 VUZ 50-75 6 AWG
24 VOLT 75-100 4 AWG

egy generátornak szüksége van egy biztosítékra?

biztosítékok vannak telepítve, hogy a kábel védelmét a túlterhelés, ami azt jelenti, hogy a sorsolás (AMPS) a terhelés (készülék) meghaladja a kapacitás a huzal (a méret vagy a szelvény). Ebben a feltevés alatt az egyetlen módja annak, hogy az generátornak szüksége van a biztosítékra, ha az akkumulátor vagy az alternátor maga is halott rövid.

A pozitív kábel a generátorba megy?

csatolása kábel közvetlenül a generátor kimenethez az pozitív oldalán akkumulátor . Ez lehetővé teszi a teljes kimenet a generátor az akkumulátor amikor erősáramú követelményeket támasztanak az generátor . A legfontosabb kapcsolat a tápegység vezetéke, hogy energizálja a "mező" kapcsolatot.

Mi egy alternátor exciter huzal?

Az alternátor egy automatikus rész, amely áramellátást ad az üzemanyag-rendszerből az akkumulátorhoz a jármű tartozékok működtetéséhez, például a rádió, fényszórók és légkondicionáló ventilátorokhoz. Az Wire úgynevezett Exciter az alternátor -hez szükséges feszültséget generálja, hogy elinduljon a munka megkezdése után.

az indító csatlakozik a generátorhoz?

Az Starter az alternátor teljes ellentétes energiáját használja. Az autó elektromos energiáját használja, és mechanikus energiává alakítja. Ez az energia az akkumulátorból származik, és a forgattyústengely fordulata elindítására szolgál, amely az autóját mozgatja.

hogyan tudom tesztelni a generátoromat?


Ellenőrizze az akkumulátort.
 1. Kapcsolja ki az autót.
 2. Nyissa ki a motorháztetőt.
 3. Csatlakoztassa a voltmérőt az akkumulátorhoz.
 4. olvassa el a voltmeter.
 5. Ha az akkumulátornak nincs elég feszültsége, akkor kapja meg az akkumulátort, és próbálja újra, vagy próbáljon ki egy másik módszert a generátor ellenőrzésére.

Mi a két kis vezeték egy generátoron?

Az két vezetékek az alternátorokhoz csatlakoztatott a pozitív és negatív kábelek. Az alternátorok csatlakoztatásakor A 2. ábrát a alternátorok megfelelő csatlakoztatásához használja. Egy áthidaló huzal szállítjuk, hogy csatlakoztassa a generátor (S) terminált a (B +) terminál.

mit jelent a generátoron?

Volvo Penta Marine Engine, az alternátor rendelkezik B +, B-terminálokkal, azt mondtam, hogy ezek az akkumulátor + és -. W a fordulatszámmérő (?)

Mi a 3 vezeték egy generátoron?

Az három huzal típus az három - vezetékes alternátorban tartalmazza az akkumulátor pozitív huzal , a feszültségérzékelő huzal és a gyújtó bemenet huzal . Az akkumulátor pozitív huzal csatlakozik az indítóhoz. A feszültségérzékelô vezeték csatlakozik az akkumulátor és a gyújtási vezeték összeköt a generátor a kulcsos kapcsolóval.

Melyek a rossz generátor tünetei?

6 Hibás generátor tünetei
 • A jelzőfény.
 • fényszórók homályos vagy villog.
 • egyéb elektromos kudarcok.
 • furcsa zajok.
 • autó standok, vagy nehezen kezdődik.
 • akkumulátor meghal.

Hány elemet lehet generátor tölteni?


két

hol megy az alternátor földi vezeték?

Az alternátor teste földi . Az alternátor a motorra van szerelve, és a motornak egy őrölt hevedernek kell lennie a kerethez. A keretből egy földi szalag van az akkumulátorhoz. Ez hosszú út az földi áramkör számára.

Mennyi ideig tart egy generátor, hogy töltse fel az akkumulátort?

körülbelül 2 óra

Mennyibe kerül egy generátor cseréjére?

A

várakozik az átlagos Ár az -re Cserélje ki a generátor -t egy újratöltött egy $ 400, míg a gunning hozzáteszi, hogy egy remanufaktált alternátor egy tipikus, házias autó, költségek körülbelül 300 és 500 dollár között és a munkaerő. Az új alternátor ára 500 dollárról 1000 dollárra futhat.

Milyen gyorsan tölti az akkumulátort?

Az akkumulátorhoz az töltött az autó alternátorral -nél vehet egy órát, hogy teljesen töltött -t kapjon. Autó akkumulátorok a 40AH és 110AH között, és az alternátorok 45 órától 200 amperig terjednek.

Hogyan ellenőrzi a generátort egy csavarhúzóval?


Kapcsolja be a gyújtáskulcsot a & ldquo; on & rdquo; pozíció, de ne indítsa el az autóját. A műszerfal figyelmeztető lámpái fények világítanak, és a feszültségszabályozó aktiválva van. Ismételje meg az teszt -t az csavarhúzó segítségével. Helyezze az csavarhúzó fémvégét az alternátor csiga anyjához közel az anyacsavarhoz.

Hogyan hibaelhárít egy generátort?

Ha ezeknek a tünetek bármelyike ​​nyilvánvaló, akkor kövesse az öt lépést a probléma meghatározásához:
 1. Vizuális ellenőrzést végez a motorháztető alatt. Nézd meg az övfeszültség és az ügyességet.
 2. vizuálisan ellenőrizze és tesztelje az elemeket.
 3. mérő rendszer feszültsége.
 4. teszt alternátor kimenet.
 5. hibaelhárítás a szerviz kézikönyv használatával.

Mi lenne a jó generátor nem számít fel?

kopott vagy sérült alternátor A leggyakoribb ok Miért az autó nem töltő valójában egy kopott vagy sérült alternátor miatt. Akkor óvatosan érintsük meg egy kalapáccsal, amíg a gépkocsi motorja jár, miközben ellenőrzi azt multiméterrel, hogy ha a feszültség változik.