Hogyan világít egy brinkmann gázrácsot?

Nyomja meg az Brinkmann Gas Grill gyújtót, hogy lángot hozzon létre az égőn. Tartsa lenyomva a gyújtót, legfeljebb öt másodpercig az Light -re az Grill -re. Ha az Grill nem ötvözi a -t öt másodperc múlva, kapcsolja ki az gáz -t, és hagyja, hogy az Grill -ben épült Grill evakuálja, majd próbálja meg újra az világító -et.A kérdés az, hogy milyen brinkmann grill van?

Az modellnek az első oldalon kell lennie, és általában az egyes oldalak alján található. Még akkor is, ha nem -nek van a kézikönyved, ez rendben van! Keressen egy kis fémlemezt vagy címkét a tanúsítási információkkal, beleértve a modellszámát is. Ezek a lemezek általában az egyes Grill hátán vannak.

Továbbá hagyhatja a propánt a grillhez? Semmi fog történni , ha a tank csatlakoztatott az grill , és a palack szelepét bal kapcsolva, kivéve, ha egy vagy több égővezérlés vales nincs bekapcsolva teljesen ki vagy szivárgás. Ebben az esetben az PRIPANE az tartályból a menekülni fog az égő (kén).

Ismerje meg, hogyan világít egy gázrácsot egy mérkőzéssel?

Lépések A gázrács manuális megvilágításához

 1. Nyissa ki a grill fedelét, és keresse meg a világító lyukat a grill oldalán.
 2. Ha láttad, helyezzen el egy mérkőzést a tartó hullámos végére.
 3. kapcsolja be a lyukhoz legközelebb eső gázégőt.
 4. Az első égő megvilágítása után kapcsolja be a szomszédos égőket, hogy keresztezze őket.

Hogyan főzsz egy propán grillezéssel?

, mint az összes grillezés, a használat előtt tisztítsa meg a főzőfelületet.

 1. Nyissa ki a fedelet, hogy megakadályozza a gáz felépítését a főzőkönyvben.
 2. A propán grill elindításához kapcsolja be a szelepet a tartály tetején az óramutató járásával ellentétes irányba.
 3. kapcsolja be a többi égőt.
 4. Zárja le a fedelet, és hagyja melegíteni 15-20 percig főzés előtt.

Hogyan kapcsolja ki a propán grill?

Hagyja az Grill fedelét nyitott; Az propán tartály még mindig be van kapcsolva, és a gáz felépíthet, ha a fedél zárva van. Kapcsolja ki a az propán tartályt. Az kikapcsolása leginkább Propane tartályok, A tartály tetején lévő gombot az óramutató járásával megegyező irányban, amíg nem fog többé bekapcsolni a -et.

mennyi ideig tart a csirke grillezéséhez?

Átlagos grillezési idő
 1. csirkemell, csontozott, bőr nélküli & # 8211; 6 & # 8211; 8 uncia 8-12 percig tart a közvetlen közepes hő (350 ° C, F)
 2. csirkemell, csont-in & # 8211; 10 & # 8211; 12 uncia & # 8211; 30-40 perc az indirekt közepes hő felett.
 3. láb vagy comb, csont-in & # 8211; 30-40 perc az indirekt közepes hő felett.

Mi okozza a gázrácsot, hogy ne legyen fény?

lehet egy kopott szikra modul, egy laza huzal vagy más kapcsolat, egy halott akkumulátor, korrózió vagy szennyeződés a gyújtócsúcson, vagy repedt porcelán a gyújtóelemen. Ha az Grill nem világít -t használ a mérkőzésen, ellenőrizze az alacsony vagy az Gas áramlást. A probléma lehet olyan egyszerű, mint egy alacsony gáz tartály.

Hogyan állíthatja vissza a gázrácsot?

Állítsa vissza a a szabályozót azáltal, hogy kikapcsolja az égőket az Gas Grill -en. Kapcsolja ki a propán tartályt, és húzza ki a tömlőt a tartályból. Az gáz Grill fedéllel nyitva, fordítsa az égő gombokat körülbelül két percig, majd kapcsolja ki újra.

Hogyan állítja vissza a grill szabályozót?


A propán szabályozó visszaállítása gázrácshoz
 1. Nyissa ki a fedél fedelét a gázfestéken, és kapcsolja be az összes égő tárcsát az OFF állásba.
 2. Húzza ki a szabályozót a propán tartályzáró szeleptől, ha a fordított rögzítőgombot az óramutató járásával ellentétes irányba csavarja.
 3. Nyissa ki az égő vezérlőgombjait a grillezésen.

Miért nem működik az én grillem?

Ellenőrizze a gáz Grill égők
Ha a tartály és a tömlő finom, kicsit szűkíti a problémát. Lehet, hogy a gázáram vagy a gyújtás, vagy egy eltömődött vagy sérült égő. Ha néhány, de nem minden égő meggyullad, ha manuálisan megvilágítja őket, a probléma lehet egy sérült vagy eltömődött égő, a gyújtó elektróda vagy az elosztó.

Hogyan tesztelsz egy gázrács gyújtót?

álláspont kézitükröt így láthatja a hegye a gyújtó közepén a kollektor mezőbe. Nyomja meg az gyújtógyertya gombot az Grill vezérlőpultján néhányszor, miközben figyeli az figyelmen kívül hagyott a tükörben.Ha minden kattintással szikra látható, az gyújtók megfelelően működnek.

a brinkmann egy jó grill?

Ha keres egy gáz BBQ grill rengeteg hely és a hatalom, a Brinkmann 5 égős grill egy választás. Luxus mennyiségű elsődleges főzési helyet, valamint rengeteg hatalmat kínál az öt rozsdamentes acélégő mögött.

Mennyibe kerül egy brinkmann gáz grill?

Az gázrácsok eladó az otthoni raktárban
Az Brinkmann 810-6550-S a legjobb Gas Grill fogyasztói jelentések tesztelték. Eredetileg 350 dollárért értékesített, és most már 239 dollárért dolgozik. A kis Grills között a 130 $ Brinkmann Patio 810-6230-S is lenyűgöző volt. Most már 69 dollárért készült az otthoni raktárban.

mi történt Brinkmann dohányosokkal?


az Brinkmann csődbe ment? Szerint a kommunikációt Brinkmann Corporation közvetlenül, ők valóban fájl 11. fejezet csőd október 11-én a 2015 Van néhány tudnivaló a csőd. Brinkmann megszakította az alkatrészek, tartozékok vagy rácsok értékesítését weboldalán közvetlenül.

, aki megvásárolta a brinkmann grillezőt?

HE megvásárolta a BRINKMANN 4221 Grill , amerigas propán tartályjal felszerelt, az Aspen Hill otthoni raktárából, md. 2015 májusában. Az egész ruhát az otthoni raktár állította össze A Home Depot kiskereskedelmi helyén mondja.

hol van a modellszám a hátsó kertben?

Általában a modellszám az elülső vagy belső oldalon található. A legtöbb Backyard Grill modellek indulnak a betűkkel vagy a GBC-vel - például13-101-001-12 vagy GBC1555-WC.

hol van a modellszám egy mestert a grill?

Keressen egy kis fémlemez vagy címke tanúsítvány információt, beleértve a típusszám . Ezek a lemezek általában az egyes Grill hátulján vannak, de néha megtalálhatók az elülső ajtók belsejében. Master Forge modellek lehet szám , betűk, vagy a kettő kombinációja!

hol van a modellszám egy charmglow grill?

Határozza meg a helyes BBQ Grill Modell szám
Az Charmglow CSA címkét vagy lemezt a kocsinajtók belsejében helyezkedik el, de az Grill vagy a Elülső vezérlőpanel.

, aki nexgrillet gyárt?


A két márka áttekintése
 • Nexgrill. A Nexgrill márka Nexgrill Industries, Inc.
 • Weber néven ismert. A Weber márka a Weber-Stephen termékek LLC terméke.
 • összehasonlítja a grillezőt.
 • hő-konzisztencia és teljesítmény.
 • design.
 • technológia.
 • tartósság.
 • garancia.

Mi a kis lánc a gázrácsban?

Ez az lánc -t hívják a MatchStick tartónak, és az Grill manuális megvilágítására használják, ha az elektronikus gyújtakarító rendszerrel kapcsolatos probléma merül fel. Kapcsolja be az Gas tápellátást az Grill -hez. 4. Helyezzen egy mérkőzést a mérkőzés tartójába, és világítsa meg a mérkőzést.

Mi a világító horog egy grill?

Az világítóhorog -t az égők fényének megvilágítására használják, ha a gyújtó nem működik. A szerszám úgy van kialakítva, hogy biztonságosabb legyen, mint megpróbálja megvilágítani az égőt csak egy mérkőzéssel. Egyszerűen helyezzen egy mérkőzést a tavaszi tekercselt végbe, kapcsolja be az égőt és a fényt.