Mi a kis shirley bab a fogóból a rozsban?

Little Shirley Beans egy dal Holden Caulfield vásárol egy vinyl rekordot a húgának Phoebe. Megfordul, hogy eldobja, és megrázza a rekordot, mielőtt megadná a húgának.Továbbá, mi a fontos a kis Shirley bab fogója a rozsban?

A rekord, az " Little Shirley Bab ", a gyermekkor szimbolikus és az ártatlanság érzése, amelyre Holden fél elengedni. A dal az a dal "egy -es kis gyerekről van szó, amely nem megy ki a házból, mert két első fogak közül kettő volt, és szégyellte".

Másodszor, mit jelent a körhinta a rozs fogójában? A gyermekkori stagnálás szimbóluma. Az karusszel szimbolizálja a ifjúságot, ártatlanságot, emlékeket, gyermekkorát, végtelenséget és egy olyan mintát, amely nem változik. Az karusszel konzisztenciája azt mutatja, hogy a Holden nem akarja megváltoztatni a dolgokat, nem akar felnőni és továbblépni.

Figyelembe véve ezt, mi történik a kis shirley babokkal?

Holden úgy dönt, hogy meglátogatja Phoebe-t, és ajándékként vásárolja meg az " Little Shirley Bean " rekordot. A törött rekord szimbolikus mindkét Holden elveszíti az ártatlanságát és az életét "összetört" az kis darabra. A Holden úgy tűnik, hogy az életét egyenes úton tartja, és a rekord szimbolizálja a Holden hibáit az iskolában.

Mit jelent, amikor Holden azt mondja, hogy mi vagy gyermeke Isten kedvéért?

"Nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem a gyermekkori éretlenség, amely az Holden megcsodálja, de az állítások hiánya. A tisztelet és az érettség, amellyel a felnőttek maguk viselkednek, de nem a hamisságuk.

, aki Estelle Fletcher?

Estelle Fletcher (1928. február 15. - 2005. május 2-án) az 1950-es és 1960-as években híres Brunanter énekes.

Miért akarsz menekülni Sally-val?

Sally inkább az iskolában maradna, és olyan gazdagá válik, mint az apja, ami az ellenkezője, amit az Holden akar -nek, mert tudja, hogy az apja hamis.

Mit jelent a penciey prep szimbolizálja?

IT Jelképezi a -t, hogy az élet önmagában és természeténél fogva van ilyen. Pencey Prep és Elkton Hills Iskolák is állnak néhány szimbolikus jelentéshez. Holden számára ezek az iskolák képviselik az adminisztrátorok hamisított világát, kegyetlen világa. Ez megtestesíti Holden szeretetét az elhagyott testvérének, valamint az Allie egyediségének.

mit tartott a legjobban a múzeumban?

Mint más válaszok, az Holden is szereti az Múzeum -t, mert a stasis: semmi sem változik, és van egy levegő a biztonság és a stabilitás, amellyel még jobban vágyik, hogy ő a throesben zavaros serdülőkor.

miért tartja a Phoebe a törött rekordot?


, majd törött rekord képviseli Holden ártatlanságát, és itt az ideje, hogy érett legyen. Ez azt jelenti, hogy a Holden ártatlansága szintén szétesett. Ezután Phoebe még mindig azt akarja, hogy megtartja a törött rekordot, mert azt akarja, hogy mentse a -et és támogassa a Holden-t. Az Phoebe is továbbra is az ártatlanság személy, aki azt akarja, hogy legyen.

miért tartott ki a szállodát?

Miért nézett ki a Hotel -ből? Ahol volt ? Ő kijelentette a -t, mert nem akarta futni Maurice-be. Grand Central állomásra ment.

Miért van különösen szánalmas, hogy a Holden kalapjában jég darabok vannak?

Miért van különösen szánalmas, hogy a Holden Hat -ben vannak jégdarabok? Holden vadászat Cap egy ruházat, amely védi őt az Ice -ből és a téli hóból. A vasútállomás felé sétálva az Holden azt mondja, hogy a & ldquo; Az Cap megtartotta őt & ldquo; szép és meleg és rdquo;

miért nem tartották a testvéreit temetésre?

Holden , megzavarva az testvére elvesztését testveszteségét, megszakította az kezét a nyári otthonuk garázsából. Holden kimaradt Allie temetés mert a kórházban, látszólag pszichiátriai vizsgálatra, valamint a figyelmet a kezét. Holden megtartja vele a kesztyűt, és Pencey-ben van.

miért zavarja a Phoebe Holden?

Phoebe továbbra is BE BE szörnyen ideges az Holden elutasítása a Pencey Prep-től. Biztos, hogy apjuk lesz nagyon ideges bátyja. Holden azt mondja, hogy csupán BE-nek küldött egy katonai iskolába, ha még mindig körül van; Azt tervezi, hogy Colorado-ra vezet, hogy dolgozzon egy tanyán.

mi történik, ha Holden megpróbálja hívni Jane-t?


Holden Hallja, hogy az Jane -je a StraDlater dátumon megy. Az Holden emlékszik arra, hogy a hátsó sorban a hátsó sorban tartotta, amikor játszottak, amikor játszottak, és hogy egy táncos volt, mielőtt ideges volt, hogy a lábai túl vastagok lennének. Amikor az Holden szállítja le a vonatot, úgy gondolja, hogy hívja Jane -t.

Mit jelent a piros vadászat kalapja?

Holden's Red Hunting Hat a könyv egyik fő szimbóluma, a rozs fogója. Az Hat az egyéniség és az egyediség. Az szimbolizálja a bizalmát, az önbecsülést és a kényelmet, hogy ki van valaki. Az Hat olyan szimbólum, amely a Holden használ, hogy elmondja Phoebe-nak, hogy mindig ugyanaz maradjon.

miért tartja azt hiszen, hogy Phoebe tetszik a rekord?

Az rekord , mert bár az a gyermekek számára , az a egy fekete Blues Singer által énekelt, aki hangot ad, nem aranyos. Ő azt hiszi, hogy az Phoebe -ről -re gondol, akit úgy véli, hogy -ből -re van egy csodálatos lány, mert bár ő csak tíz, mindig megérti, mi az Holden azt jelenti, hogy az -t -vel beszél.

Milyen szimbólumok vannak a rozs fogójában?

A rozs fogója Szimbólumok
  • Holden Red Hunting Hat. Holden sapka a bizonytalanságának és kreatív személyiségének szimbóluma.
  • a "fogó a rozsban" Holden utazás felé a felnőttkor miatt, hogy meg akarja védeni a gyermekeket.
  • Allie baseball kesztyű.
  • Természettudományi Múzeum.
  • a kacsa a Central Parkban Lagoon.

Mit mondanak az Allie-ról, ami ellentmond neki, hogy ateista?

A Central Parkban volt, de az Holden nem volt ott, mert a kórházban volt. Mit mond a Holden az Allie-ról, amely ellentmond a -nek az összes többi állításáról az ateista -ról? Azt mondja, hogy Allie Soul a mennyben van.

Holden megtalálja a kacsa a parkban, amikor megy oda?


Holden zavaros küldetése folytatódik. Az Park , He nehéz idővel rendelkezik megtalálása a lagúnát. Amikor csinál , ott nem kacsa . Holden Wonders a saját halálozásáról, ami az Allie halálának megszállottságának nagy része.

Ki tartja a rekordot?

Feltételek ebben a készletben (24) Mit vásárol az Phoebe -hez? Holden vásárolja meg az Phoebe rekordot egy "Little Shirley bab" nevű Estelle Fletcher.

Hogyan működik újra ebben a fejezetben?

fejezet 20 1. Hogyan tartja a " Act " ebben a fejezetben? Holden Egyszer ismét úgy tesz, mintha lövés lenne, és ndash; Szereti rögzíteni a közelgő halálát, és szereti úgy, mintha egy filmben van, még akkor is, ha utálja a filmeket.