Hogyan távolítja el a szárított fényvédőt?

Megjelent november 1, 2016
 1. Távolítsa el a felesleges szárított Sunblock kanállal.
 2. védőkesztyűt helyez el.
 3. erős zsírtalanítást használ. Az
 4. lehetővé teszi, hogy 10-15 percig áztassa.
 5. vákuum le a maradék zsírtalanító por.
 6. ismételje meg a lépéseket, ha szükséges.
 7. öblítés szappanos vízzel.
 8. puha kefével.Ezen kívül, hogyan kapsz öreg fényvédő foltokat a ruhákból?

Először, Make Biztos, hogy az ruházat az száraz . Ezután megszórjuk az folt -et szódabikarbónával, hogy elnyelje a felesleges olajat. Hagyja, hogy üljön körülbelül 30 percig. Következő, ecset OFF bármilyen felesleges por, dörzsölje az folt mosogatószerrel.

Ezt követően kérdés az, hogyan kapsz fényvédőt? & Ldquo; Használjon olajtisztítót az felszállási -hez az Sunscreen első rétegét, a szennyeződéseket és az izzadságot. Ezután mossa újra a normál gél vagy hab arc tisztítószerével. & Rdquo;

Akkor, hogyan kapsz fényvédőt egy fehér ingből?

 1. előkezeli a foltot. Előrehaladjon a festett területet egy előmosás folt eltávolítóval vagy egy kicsit nehéz folyékony mosószerrel.
 2. a foltot. Munka a folt eltávolító vagy mosószer a fényvédő foltba az ujjaival vagy egy puha sörtéjű kefével, majd hagyja, hogy legalább 15 percig üljön.
 3. mossa meg a ruhát.
 4. eltávolítja a beállított foltokat.

van egy fényvédő, amely nem folt ruhákat?

Ha valaha alkalmazott Sunscreen -t a fejét, az arcát, a nyakát, vagy a karját, és később észrevette a sötét, narancssárga / barna foltokat az ruháiban -en, tapasztalt IT . a legegyszerűbb módja annak, hogy elkerülje ezeket a csúnya & ndash; és nehéz eltávolítani & ndash; foltok az ruháiban A az Sunscreens használata, amelyek invobenzone ingyenesek.

Mi az összetevő a fényvédőn, amely ruhákat folt?

AvoBenzone

Milyen napvédők nem tartalmaznak avobenzone-t?

Minden termék invobenzone ingyenes, és vízállósággal rendelkezik!
 1. Blue Lizard Super Sensitive fényvédő SPF 30+
 2. Vanicream fényvédő SPF 30
 3. Badger Baba fényvédő SPF 30
 4. thinkbaby Safe fényvédő SPF 50+
 5. Neutrogena Sheer Cink Dry-Touch fényvédő SPF 30

miért fordítja a napvédőt narancssárgara?

Sunscreen foltok többnyire olajos, de elhagyhatják az narancssárga , rozsdás színű foltokat a ruháiban az avobenzone-nak köszönhetően az Sunblock -ben talált összetevőt, amely kemény vízzel reagálhat.

Hogyan távolítod el az avobenzone foltokat?

eltávolítás eltávolítás A mosásból Kövesse az alábbi lépéseket:
enzimtörő oldat víz és oxigén tisztító (oxikleg) 12 órán át. Ha az folt fény, az -es folt kezelést alkalmazó, mint a megoldás, és hagyja, hogy 5 percig üljön a trükköt.

Mi veszi a napsütéseket a ruhákból?


áztassa a foltot fehér ecetben
A legtöbb Sun Creams olaj alapú, ezért szüksége van valamire, hogy megszakítsa ezt: a fehér ecet megteszi a trükköt. Nem kell áztatnod az egész ruházat elemet a cuccban (abban az esetben, ha aggódsz a szaga miatt), csak a folt, néhány órával a mosás előtt forró hőmérsékleten.

az ásványi fényvédő ruhákat?

A színezett Sunscreens Használja az ásványi pigmenteket a színhez, és elszíneződik az ruházat , bár a legtöbb esetben mossa ki. Ugyanúgy, mint a mi másik cink-oxid Sunscreens képes elszíneződni Dark Ruházat , ez nagyobb valószínűséggel elszíneződik az ruházat .

a fényvédő fehér ruhát sárga?

Hogyan kapja meg az Do -t az Orange-ISH / sárga -es foltok bizonyos típusú Sunscreen (Coppertone Sport, biztosan) az fehér ruhákból -ből? De Sunscreen foltok olyan gonosz bummer és itt vannak, ezért: Van egy összetevő általánosan az Sunblock -ben, az AvoBenzone-nak, és ez okozza a szörnyen makacs narancssárga-ISH foltokat.

hogyan kapsz fényvédőt a fekete ruhákból?

Próbálja ki egy kis folyékony mosogatószert közvetlenül a foltokhoz, és óvatosan dörzsölje be. Várjon 5 & ndash; 10 perc (de ne hagyd, hogy szárítsa meg a szövetre!), Majd mossa le az ingeket a forró vízben és egy jó mosószerben.

A banán hajó fényvédő ruhák?

Legyen száraz, mielőtt az Ruhát -et helyezzen rá. Nem lesz stain .Az Banana Boat Sportot néhány éve használtuk mind a strand, mind a kerékpározás számára. Soha nem festett -t.

Mi az avobenzone?


Hogy ez rosszabb, mert rövid az élet - Avobenzone mindig kapcsolódik más kémiai összetevők, oktokrilén, horrsoszaiiciiát vagy Octisalate, stabilizálni, amely mindegyike veszélyes mellékhatások: oktokrilén gyakran megtalálható a napvédő AvoBenzone . A kémiai káros mellékhatások túl nagy része lehet.

Hogyan megszabadulsz a kemény vízfoltoktól a ruhákon?

az eltávolítás fehér maradékanyag ásványi és detergens foltok , áztatás szövetek egy csésze fehér desztillált ecet oldatában egy gallon az víz -re 30 percig. Alaposan öblítse le, majd mosja.

miért fordulnak narancssárga ruhám?

Egyes fémek feloldódnak vagy kútvíz vagy származik régi fém csövek, amely létrehoz a rozsda, a közös probléma, amely azt eredményezheti, vörösesbarna, hogy narancssárga foltok. Ez súlyosbíthatja a folyékony fehérítőt, amely reagálhat a fémekkel, hogy sárga / narancssárga színt okozjon.

hogyan kapsz foltokat a sifonból?

Keverjük össze az ugyanolyan mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmazó finom szövetdetószert. Alkalmazzon az folt -re. Hűvös vízben legalább 30 percig öblítse le és öblítse le. Ha az stain marad, lépjen a következő lépésre.

Hogyan távolítod el a sminket a ruházatból?

MÓDSZER 2 A foltok eltávolítása edény szappannal
 1. A foltot tiszta szövetekkel blotja a rúzs, szemceruza vagy szempillaspirál eltávolításához a ruházatból.
 2. spritz hideg vízzel.
 3. alkalmazzon egy csepp edény szappant a foltra.
 4. dörzsölje a szappant a foltba. Az
 5. lehetővé teszi, hogy a szappan 10-15 percig állítsa be a szövetbe.
 6. Pat tiszta törölközővel.

hogyan fehér ruhát fehérít?


áztassa az elemeket a & frac14-ben; CUP CLOROX & REG; Rendszeres Bleach 2 a gallon vízenként. Teljesen 5 percig merüljön fel, majd mossuk meleg vízben mosószer + és frac34; Kupa Bleach (vagy töltse ki az adagolót a maximális töltővonalhoz). Ez ideális a gyenge tisztításból származó dingy sárga felépítéshez.

Hogyan kapsz cink fényvédőt a ruhákból?

Hogyan lehet eltávolítani a cink fényvédőt a ruhákból
 1. lehúzza a felesleges fényvédőt, és alkalmazzon szódabikarbónát a foltra.
 2. kefe a kezét 24 óra elteltével.
 3. kezeli a normál mosodai folt eltávolítóval, vagy egy kis hígított mosószerrel.
 4. mossa meg a szövetet normál, és pop egy kicsit oxigén alapú természetes mosodai fehérítő.

A micelláris víz veszi le a fényvédőt?

úgy érzi, könnyű, mint az Water , de hatékonyan eltávolítja az fényvédő -t, az olajat és az olajos tisztítót. micelláris víz tisztítja a bőrt, amit valami nevű & ldquo; Micelles , & rdquo; amelyek apró gömbök az olaj felfüggesztve lágy Water .