Hogyan működnek a Tarp Ball Bungees?

A VERSATILE BALL BUNGEES képes egy Tarp -t vagy lombkoronátot biztosítani a tétekre, a keretekre vagy a pólusokra. Az Tarp -nek történő rögzítéséhez helyezze be az golyó Bungees -t a Grommet lyukakon keresztül, és tekerje őket egy cső, egy pólus vagy tét között.Ezen kívül, hogyan használsz egy Ball Bungee-t egy ponyván?

, hogyan használjuk a labda Bungee egy Tarp

  1. Helyezze a hurok végén a labda bungee az áthúzás a ponyva alulról.
  2. húzza szorosan a hurok végét, amíg a golyó a PARP szemétől nyugszik.
  3. a bungee hurok végét a tarp kereten vagy cső körül csomagolja.

Hasonlóképpen, hogyan tartja meg a ponyvást a csapkodásból? Használjon további bungee-pántokat a kulcsfontosságú pontokon, hogy biztosítsa az Tarp -t a pótkocsi vagy a terheléshez. Egy másik racsnis heveder az Tarp közepén az -nak az -nek tartja a szekciót. Végül csomagolja be a terhelés teljes kerületét a bungee kötél segítségével a saroktól a sarokig.

Hasonlóképpen, mi a váltógolyó?

Termékleírás. SmartStraps állítható Toggle Ball bungee zsinórok biztonságosak, cinch, húzás és újra húzódnak a rakomány & ndash; Mindegyik egy kényelmes és sokoldalú nyakkendő! Ezek a fényköteles állítható zsinórok ideálisak a ponyvák, a kanyarok, sátrak, bannerek, zsinórok, tömlők és így tovább. Ők is nagyszerűen dolgoznak, mint egy kötegszíj.

Hogyan köti össze egy bungee zsinórat?

Tie A 8. ábra az bungee -es végének egyik végén, majd hosszan vágja le a másik végét a V-vel és a cső végétől. Majd a menet végén a bungee a lyukon keresztül a vissza kívülről, nyakkendő egy ábra-8 annak végén, és húzza a csomót szűk a cső belsejében.

Hogyan csatol egy ponyvát egy pergolához?

Tarp . Ha szüksége van a pergola kell fedezni csak átmenetileg - vagy más opció túl költség megfizethetetlen - a másik lehetőség az, hogy fedezze a terület egy ponyva . Hook gumi nyakkendő lefelé vagy szövetpántok az Tarp sarkaihoz, majd rögzítse a másik végét az Pergola vízszintes vagy függőleges gerendéhez.

Mi a váltás golyó?

Mert nem karcolja felületek, mint a többi bungee zsinórok, amelyek fém kampó, labda bungees is használják fotósok, hogy ideiglenesen biztonságos világítás, ha egy könnyű pole nem áll rendelkezésre. A felhasználásuk csak a saját képzelete korlátozza.

Mi a bungee hevederek?

Ma bungee zsinórok leggyakrabban használt biztonságos tárgyak nélkül csomók és lökéseket. Olcsó bungee zsinórok , fém vagy műanyag horgok mindegyik végén, forgalmazzák általános segédprogram elemet. Ausztráliában ez az űrlap Octopus néven ismert, vagy "Occy", Strap .