Hogyan javíthatsz egy törött időzítőt egy szárítóra?

Útmutató
 1. Kapcsolja ki a tápellátást. Húzza ki az szárítót -t.
 2. Távolítsa el a vezérlőgombot. Húzza ki az időzítő vezérlőgombot az időzítő szárából a kezelőpanel elején.
 3. Távolítsa el a hátlapot.
 4. Távolítsa el az időzítőt -t.
 5. Telepítse az új időzítőt -t.
 6. REATTACH A hátlap.
 7. Helyezze vissza a vezérlőgombot.
 8. Az szárítóhoz való visszaállítás az szárítóhoz.Ezt figyelembe véve az időzítőt egy szárítóra rögzítheti?

Ha az szárító -nek nincs elektronikus fővezérlő kártya, valószínűleg egy mechanikus időzítőt használ. Húzza ki az szárítót -t, és használjon több méteres, hogy ellenőrizze a folytonosságot a kis időzítő motor vezérlésével. Ha egy folytonossági vizsgálat sikertelen, cserélje ki az időzítő motort, vagy a teljes időzítő -t.

Hasonlóképpen, hogy tudom, hogy a szárító időzítője rossz? klip, vagy érintse meg az egyik szondát a terminálhoz, ahonnan eltávolította a vezetéket. Érintse meg a másik szondát az egyik másik terminálhoz. Kapjon nulla olvasást. Ha kap egy magas olvasást, akkor az időzítő motor Bad , és itt az ideje cserélni.

Ezenkívül mennyibe kerül a szárító időzítő javítása?

Az Átlagos költség szárítója javítása körülbelül 180 dollár.

Gyakori problémák.

Gyakori problémák SOLUTIONS Költség
Runs Túl forró eltömődött szellőző termosztát fűtőelem $ 100- $ 150 $ 175 $ 200
időzítő nem előre Timer $ 100- $ 150

Hogyan működik a szárító időzítő?

Hogyan működik a szárító időzítő

 1. , ha a szárító kikapcsol.
 2. - A szárító időzítői kismotorok vannak hátul.
 3. - Ha az időzítő gyártásakor az időzítő kamerák és fogaskerekek beépítik az egyes névjegyek mindegyikét.

Megéri, hogy rögzítse a szárítót?

lehet érték kiadások $ 150 & ndash; 200 $ az javítás A Midrange vagy a High-End szárító kevesebb, mint három éves, például. Míg az új alapmodell csak 300 dollárba kerül, így a szebb modell sokkal többet jelent. A javítása meghosszabbíthatja az életét, így megkaphatja a pénzed értékét.

Mi a szárító javításának átlagos költsége?

National Átlagos költség szárító javításhoz
Ez az átlagos fontos, mert az -es költség az szárítójavítás esetében a szükséges pótalkatrészek függvényében változhat. Néhány rész csak néhány dollárt költ, míg mások lehet költség $ 200 vagy akár $ 300. Jellemzően a szolgáltatási díjak gyakran körülbelül 80 dollárt helyeznek el, az költségek mellett a részek esetében.

Hogyan felülbírálja az időzítőt?

Az felülbírálása Az időzítő vezérlés: Mozgassa a fő kapcsolót az oldalra az -re az Időzítő felülbírálásához, és biztosítja a folyamatos teljesítményt. Állítsa vissza a kapcsolót az időzítőbe -re, ha kész. Energiatakarékosság érdekében ez a gép automatikusan kikapcsol a ______pm és ______am óra között.

Miért hagyja abba a szárítót?

A törött meghajtó öv a leggyakoribb oka az szárító nem forog. A probléma megoldásához kapcsolja be a dobot kézzel. Az működőszalagnak a -nek bizonyos ellenállást biztosít, így ha a dob könnyen és lazán megfordul, az öv valószínűleg megtört.

Miért nem működik a szárító időzítője?


Az időzítő érintkezők vezérlése A szárító Motor, valamint A hőáram és az időzítő motor maga. A hibás időzítő motor vagy az hibás hibája Az időzítő elektromos érintkezők Az -t az időzítő motor meghibásodása és A időzítőnek ki kell cserélni.

Hogyan tesztelsz szárító időzítőmotort?

Az teszt Az motor , forgassa el az időzítőt a és a "OFF" -ig, amely az motor érintkezőket nyitva kell nyitni. Bármely más helyzetben az motor időtartamú érintkezőknek nyitva kell lenniük. Távolítsa el az időzítő -t a fennmaradó vezetékek leválasztásával, megjegyezve, hogy hogyan csatlakoznak, és eltávolítják a konzol csavarokat, hogy felszabadítsák a gombot az szárítóból szárítóból.

érdemes helyettesíteni egy szárítómotort?

Az 50% -os szabály azt jelenti, hogy nem szabad több mint 50% -ot költeni az helyett a -re. Más szóval, ha a technikus 400 dollárra idézi Önt az egy motor cseréjére az szárító -re, akkor talán nem lehet érték , figyelembe véve az új szárító átlagos költségeit 500 dollár és ndash; $ 800 .

érdemes rögzíteni egy mosógépet?

kell i javítás vagy Cserélje ki a My mosógépet ? A legfontosabb, hogy gondolkodjunk az mosógép javításának árának megtekintésekor az, hogy az javítás vagy cserélje ki a -et. Ne feledje, hogy ez általában nem értékű fizetés azoknak a drága javításoknak, ha csak egy kicsit extra lehet egy újat vásárolhat.

Hány évig tart egy szárító?

Az Angie listája szerint mindkét készülék átlagos élettartama nyolc-12 év . Az szárító élettartamát rendszeresen tisztíthatja a szöszcsapdát. Ezenkívül tisztítsa meg az alátét és az szárító tömlőket, fűtőelemet és szárító csatornákat legalább évente egyszer.

Mit csinál egy rossz szárítómotor?


gáz és elektromos szárítók A egy motorral rendelkezik, amely a fúvót és az szárító dobot fordítja. A hibás motor a különböző hangzást eredményezhet -ben, az -nek, mint egy egy laza csiga, egy laza szíjtárcsát, egy magas csapágyat vagy perselyt vagy humming zajt rossz tekercselés vagy az motor -on.

lehet egy szárító tűz, ha ki van kapcsolva?

Ha egy szárító határozottan kihúzta akkor legyen lehetetlen tüzet . Azonban talán már az megütötte a -ot, és úgy húzza ki, hogy ne akadályozza meg az Fire -t.

érdemes rögzíteni egy mikrohullámú sütőt?

Javítás vagy Cserélje ki a mikrohullámú
helyettesítő készüléket 100 dollárra számít, és legalább hét-10 évig kell működnie. Ha az mikrohullámú viszonylag új, és az javítás kevesebb, mint a helyettesítése, az Fix érték érték. Általánosságban elmondható, hogy az értékek a -nek a következőket tartalmazzák: nincs fény, amikor az ajtó kinyílik, vagy főzés közben.

érdemes rögzíteni a hűtőszekrényt?

Cserélje ki a -et. A beépített hűtőszekrények szinte mindig érdemes javítani a -t. Nem csak olcsóbbak az javításhoz , hanem általában hosszabb élettartammal rendelkeznek. Az egymás melletti -es hűtőszekrényeket ötéves ablakon belül kell javítani, és ezt követően kell megvizsgálni.

hogyan tudja megmondani, milyen régi a szárító?

meghatározásához az kor a készüléket, használja a sorozatszámot (nem modellszám), hogy megtalálja a gyártás időpontja. A sorozatszámunk két betűvel kezdődik, majd hat szám. Az sorozatszám elején a 2 betű elmondja a hónapt és az évet.

Mikor kell cserélnem a szárítómat?


Az életkorát a egység számlájára vegye figyelembe.
A legtöbb szárító általában valahol 10-13 év között, a fogyasztói jelentések szerint. Ha az szárító közeledik az 10 éves jelzéshez, akkor jó ötlet, hogy az helyettesítse a -et, még akkor is, ha még nem tapasztaltad a nagy teljesítményt.

Mennyibe kerül az időzítő kijavítására egy szárítóra?

Hibás szárító: Ez a hatalom hiánya vagy a rossz időzítő, a termosztát, a termosztát, a terminál blokk vagy a kezdőkapcsoló. Ellenőrizze mindegyiket, és szükség szerint cserélje ki. A termosztát cseréjének költsége $ 100 - $ 200 költség: $ 50 - $ 1,000.

Hogyan tesztelsz egy időzítő kapcsolót?

Tesztelés Az időzítő kapcsoló Touch A folytonossági teszter csúcsához a fekete (forró) huzal végén lévő kitett huzalhoz. Ha az áram az kapcsoló -n keresztül áramlik, akkor a folytonossági tesztelő fénye világít. Ha nem világít, cserélnie kell az időzítő kapcsolót.