Hogyan kaphatok Triptik az AAA-tól?

Legyen AAA segít megtervezni a következő úti kirándulását, és kapja meg, ahol akarsz menni. Triptiks , térképek és kirándulások állnak rendelkezésre az AAA mobilalkalmazáson és a legközelebbi AAA fiókban.Továbbá, az AAA utazási díjat számít fel?

Akár kell fizetnie egy tagságot díj attól függ, hogy melyik Travel szolgáltatásokat igényel. Míg a tagság díjak bármikor változhatnak, a jelenlegi tagsági tervek évente 66 dollár és sapka 127 dollárnál kezdődnek. És teljes hozzáférést biztosít az AAA TRAVEL ügynökökhöz a személyi szolgáltatáshoz.

is megkérdezhető, az AAA Triptiks ingyenes? AAA (American Automobile Association), a világ legnagyobb motorklubja, biztosítja az ingyenes használatát online Triptik rendszerének, értékes utazási tervezési eszközzel. A kifinomult leképezésnek köszönhetően a felhasználók térképeket és irányokat kaphatnak még akkor is, ha nem tudnak pontos címmel kezdeni.

Ezen kívül hármas segítséget nyújt?

AAA túracsomagokhoz tól légitársaság szállásfoglalás, autóbérlés és a közlekedés, ha eléri a célt, utazó pénz, még Travel biztosítás; AAA az Ön számára. AAA Travel teszi az nyaralás tervezését Hassle-mentes, így az utazás emlékezetes lehet az összes megfelelő ok miatt.

Mennyi ideig tart, hogy egy Triptik az AAA-tól?

A leggyorsabb lehetőség a saját AAA TRIPTIK útválasztása online létrehozása és kinyomtatása. Az otthoni szállításhoz online is megrendelheti őket. Kérjük, engedélyezze a 10-14 munkanapot a teljesítéshez és a szállításhoz. Látogasson el az AAA .COM / térképekre az Get -hez kezdődött.

használhatja az AAA-t anélkül, hogy tagja lenne?

Az AAA szerint az tagság előnyökkel jár a tényleges tag , nem a jármű. Ez azt jelenti, hogy ha YOU van valaki mással, aki -es autóproblémákkal rendelkezik, az használhatja a kártyát, hogy szolgáltatást kapjon a járművére. Ugyanaz az lenne munka, ha az YOU -nek nincs egy tagsága , hanem egy barátja, aki az -tel utazik, akkor a .

az AAA még mindig triptik?

AAA Still Triptiks -t kínál, nemcsak papírtérképként, postai rendeléssel és fióktelepekkel, de online és a mobilalkalmazáson keresztül. Az alkalmazás kiemeli AAA -diamond minősített szállodák és éttermek, Útvonal, látnivalók és több, az AAA utazási szerkesztőktől. Ez még az aktuális gázárakat is felsorolja!

mi az aaa jó?

AAA bevezette a közúti segítséget a tagjai számára több mint 100 évvel ezelőtt, és ma továbbra is az legjobb -ismert név a sodrott autósok segítésére. Technikailag A & Ldquo; A motorklubok szövetsége, & rdquo; Az AAA kedvezményeket, utazási szolgáltatásokat nyújt, beleértve a nyaralásokat, valamint a tagok számára nyújtott pénzügyi termékekkel való segítségnyújtást.

-nak van jelen az AAA-ra?

A tagságnak aktívnak kell lennie, és a tagnak a díjakra és az egyéb díjakra kell vonatkoznia. Az érvényes AAA tagsági kártya és a megfelelő fotóazonosítás szükséges , hogy megkapja az AAA sürgősségi közúti szolgáltatást. A tagság igazolásának vagy azonosításának bizonyítékait a szolgálatért lehet felszámolni.

az AAA nemzetközi utazás?


Előnyök AAA tagok Utazás tengerentúli . AAA azt ajánlja, hogy a tagok egy International illesztőprogram engedélyét (IDP) megkapják az utazás tengerentúli -nél. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha nincsenek felsorolt ​​szolgáltatások, az International Club nem erősítette meg az AAA tagok kölcsönös szolgáltatásait.

Az AAA utazási kedvezményeket kínál?

AAA Az utazás ajánlatokat kínál egész évben, így nem számít, ha az Trip -et választja, biztos lehet benne, hogy megtalálja az kedvezményes utazási csomagokat a családi vakáció, a hétvégi menekülés és egyéb tervezett idő a város. Ha Ön egy AAA tag, akkor sokféleképpen lehet megmenteni, ha Travel .

Miért használjon utazási irodát az online foglalás helyett?

A szálloda garantálásától érhető el, hogy tudjuk, hogy a kirándulási társaság törvényes, az foglalás egy Travel Agent -n keresztül biztosítja, hogy az utazók nem kapják meg. És biztosítják az orvosi vészhelyzetek és az utazás törlése biztosítását.
Az

olcsóbb az AAA-n keresztül?

AAA -vel A Flight foglalás -vel a -vel a legnépszerűbb légitársaságok világszerte megtalálható a legalacsonyabb költséggel Jegyek vagy Research Airfares és Schedules a légitársaságfoglalás keresésével vagy a utazási irodák. A szükséges információk, az a mód, ahogyan azt szeretné, hogy egy egyszerű kattintás.

aaa jó üzlet?

AAA számos szolgáltatáshoz egyablakos üzletet kínál, de a legjobb érték továbbra is az útszakaszos segítség. Ez az egyetlen egyértelmű előny, hogy az AAA vége, azt mondja, biztosító társaság. Valójában Clark azt mondja: & ldquo; Soha ne kellene hozzáadnod a vontatási lefedettséget a saját biztosításához. & Rdquo; Ennek oka van egy rejtett sötét oldal.

az AARP ugyanaz, mint AAA?


AAA és AARP mindegyike közúti segítségnyújtási alapokat kínál, mint a vontatás, az üzemanyag-szállítás és a zárolási szolgáltatások, de különböznek kisebb lefedettségi részletekben, beleértve a fedett és vontatási igénybevételek számát.

Alapvető tagság.
Service AARP AAA
vontatási szolgáltatást Akár 5 mérföld Akár 7 mérföld, 4-szer egy évben.

az aaa igazán pénzt takarít meg?

Ki előnyös az AAA -től? Ha YOU A gyakori utazó, akkor érdemes egy AAA tagságot. Az -es megtakarítások a Hotel és az autókölcsönzés több mint fizetni az tagság árát. te 'll nem csak az utazási kedvezményeket, hanem az ingyenes közúti segítségnyújtást is kapja, valamint az összes többi AAA előnyökkel együtt.

do aaa tagok kap ingyenes útlevél képeket?

AAA A PLASS PASSPORT FOTÓK (Plus-Level tagok kap 1-es -es -t az szabad -t; Premier-Level tagok 4 ingyenes készletet kapnak háztartásban évente; Alapvető tagok Pay $ 10 / Set és Non- tagok Pay 15 $ / set.) Complete Passport Információ elérhető a http://travel.state.gov/ címen.

Megéri, hogy utazási ügynök legyen?

A kapcsolatuk hihetetlen tapasztalatokba kerül, és megmenti Önt a katasztrófáktól. Ha luxus, bonyolult vagy csoportos utazást foglal, az utazási irodák értéke . Az Travel Agent értéke a nyaralást nem az Agent -től függ, hanem az utazáshoz.

Mi az utazási iroda pontja?

& Ldquo; utazási irodák vannak az ügyfeleik számára, mielőtt az utazás alatt, alatt és után, és amikor a váratlan történik. Értékesítési értéket, szakértelmet, kényelmet és személyes szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, és megértjük, hogy az Travel tervezés nem csak a helyeken, az emberekről szól. & Rdquo;

Milyen éttermek adnak AAA kedvezményt?


Étkező Kedvezmények
Név Leírás ZSLECLECLECS
Papa John's étterem 25% OFF Online megrendelések
Rainforest Cafe étterem 10% kedvezmény és alkoholmentes italok
Édes Factory Candy Store 10% kedvezmény egy font cukorkát vagy több (lejárt)
A Oceanaire Seafood szoba étterem 10% kedvezmény étel és alkoholmentes italok (lejárt)

Mennyibe kerül egy utazási iroda?

Számos ügynök is díjat számítanak fel díjat, amely elkülönül az utazási költségektől, és amely 100-tól 500 dollárig terjedhet.

, ami jobb AAA vagy AARP?

AAA : Előnyök, kedvezmények és így tovább. Az AAA közvetlenül biztosítja az autóbiztosítási fedezetet, míg az AARP autóbiztosítást nyújt a Hartfordral való partnerségen keresztül. Bár minden program átlagosan a lefedettségi lehetőségeket kínálja, vannak néhány fontos különbség.