Hol van Benjamin Arellano Felix?

Benjamin Arellano , 61, a börtönben egy börtönben szolgálja Floridában. A Brother Eduardo Arellano F & EACUT; LIX valószínűleg egy hasonló, nagy biztonsági börtönbe kerül az ország különböző részében, amikor hétfőn a Szövetségi Bíróságban San Diego-ban ítélik meg a Tijuana kartellben szereplő szerepét.Emellett, hogyan halt meg Ramon Arellano Felix?

Gunshot

is, mi történt az Avendano testvérekkel? Benjam & Iacute; N Hat Brothers : Francisco Rafael Arellano F & EACUT; LIX (1949. október 24-én született) & ndash; A Gunmen halott lövése, amelyet a gyermek pártja bohócok álcáztak, 2013. október 18-án. Carlos Arellano F & EACUT; LIX (úgy vélik, hogy 1955. augusztus 20-án született) jelenleg nem akart.

Egyszerűen így történt Arellano Felix-vel?

kiadatás és mondat. 2012. szeptember 1-jén kiadta az U.S.-t, hogy szembesüljön a pénzmosás és a kábítószer-kereskedelem vádak között. Ő az utolsó Arellano F & Eacute, Lix testvér neve 2003-as vádiratban, hogy kiadják. 2013. augusztus 18-án 15 év börtönben ítélték.

Ki a Tijuana Cartel vezetője?

Az új Tijuana Cartel jelenlegi vezetője Alberto "El Piloto" Arellano , az Ramon Arellano Felix fia.

, aki megölte Guero Palmas feleségét?

felszabadítása után felfedezte az feleségét, , Guadalupe Leija Serrano-t, és lefeküdt a kovácskal, és felvette az Palma két gyermekét. A kovács kényszerített Guadalupe-t, hogy 7 millió dollárt vonjon vissza egy bankszámláról, és később lefejtette őt, és visszaállította a fejét Palma -be.

, aki megölte Felix Gallardo-t?

Az F & EACUTE tulajdonában lévő RANCH-ot, Lix Gallardo -t birtokolták, ahol megkínozták és 30 órás időszak alatt megkérdezték és kihallgatták őket. Február 9-én Camarena volt megölte -t, amikor egy lyukat készített a fejében, gumiabroncsokkal. A zsugorodott testét később találták, az Avelar-ot, egy sekély lyukban egy sekély lyukban egy Ranch-ban Michoacan államban.

, aki megölte az Arellano testvéreket?

Halál és utóhatás
2002. február 10-én Arellano F & EACUT; Lix -t megölték a Mazatl & Aacute-ban, N, Sinaloa-ban, ahol egy mexikói rendőr forgalmi jogsértés miatt megállt Ki nem tudta abban az időben, amikor Arellano F & Eacute; Lix tényleg volt.

, aki fut az Öböl kartellben?

Antonio C & AACUTE; RDENAS Guill & eacute; N, a Tony Tormenta-nak jobban ismert, az Öböl-kartellnek, a Jorge Eduardo Costilla S & Aacute-val együtt, Nchez, Nias El COSS, az Osiel C & ACUTE kiadása után ; RDENAS GUILL & EACUTE; N .

Hány kartell van Mexikóban?


műveletek. A Sinaloa Cartel jelenléte 17 a 31 mexikói államok közül 17-ben, fontos központokkal Mexikó City, Tepic, Toluca, Zacatecas, Guadalajara és a legtöbb Sinaloa állam.

, aki most a Sinaloa kartellt futtatja?

Zambada Az Sinaloa Cartel -et a Joaqu & Iacute-val együttműködve; N "El Chapo" GUZM & AACUTE; N, 2016-ig, amikor El Chapo elfogták. Zambada rendelkezik most esetleg feltételezte az Sinaloa Cartel teljes parancsát.

, aki megkínozta Kiki-t?

Camarena

Ki Isabella Narcosban?

Teresa Ruiz

Ki a legnagyobb kábítószer-kereskedő ma?

Joaqu & Iacute; N "El Chapo" GUZM & AACUTE; N
Az U.S. Drug végrehajtási adminisztráció (DEA) szerint. Jól ismert a kifinomult alagutak és mdash használatáról; hasonlít a Douglas, Arizona & MDash-hoz, az -kokain -t az 1990-es évek elején az Egyesült Államokba.

hány gyilkosság volt Mexikóban 2019-ben?


35 000 ember

tijuana veszélyes?

Tijuana a leginkább veszélyes város a világon, a polgárok közbiztonsági és büntető igazságszolgáltatási tanácsának jelentése szerint. A Los Angeles-idők azt jelentik, hogy Mexikóban öt város a világ leginkább Veszélyes között van.

, aki az azul az Narcos Mexikóban?

Juan Jos & eacute; Esarragoza moreno

, aki Chente drog ura?

Vicente Carrillo Fuentes (született október 16, 1962), közkeletű az ő alias El Viceroy, egy mexikói feltételezett drogbáró és korábbi vezetője a Ju & aacute; rez Cartel , egy kábítószer kereskedelem szervezet .

hol élnek a mexikói narcosok?

Narco kultúra jelent meg a kábítószer-kereskedelem gyakorlatából BadiraGuato, Sinaloa. A Sierra-ban vagy vidéken van, ahol a kábítószer-kereskedelem identitását hozták létre, majd konszolidálták, ha a városi szférába kerültek.

, aki elkezdte az első kartellet?


A Guadalajara kartell (spanyol: C & ACUTE, RTEL DE Guadalajara) egy mexikói kábítószer-kartell volt, amelyet Rafael Caro Quintero, Miguel és Aacute, NGEL F & EACUTE; LIX GALLARDO és Ernesto Fonseca Carrillo az 1980-as években alakult ki kokain és marihuána az Egyesült Államokba.

, aki futtatja a Jalisco Cartel-t?

Jalisco új generációs kartell
Jalisco logója Új generációs kartell
Active augusztus 31-én 2009-es
csoport (ok) Mata zéták különleges erők
vezetők Nemesio Oseguera Cervantes & eacute; Rick Valencia Salazar (El 85) Mart & iacute; n Arzola Ortega (El 53)

Mikor vége a kali kartell?

Miami & MDash; A hírhedt Cali kokain Cali kokain Cartel hivatalos vége 2006-ban Miami-ban jött, kicsit több, mint a bíró kalapácsának rapja. Kolumbiai kábítószer-urak Miguel Rodriguez Orejuela, 63, és Gilberto Rodriguez Orejuela, 67, bűnös jogalapokba lépett, és a következő 30 évben a szövetségi börtönbe került.