Viasszi Conbear csapdákat?

Do Not Wax Conbear csapdák , mivel nem maradnak beállítva, ha viaszos .Továbbá szükség van a viaszos csapdákra?

Wax sokkal fontosabb, mint rozsda, amely megakadályozza a bevonatot, mint egy kenőanyag, hogy felgyorsítsa a mechanizmust. & ldquo; fűtés csapdák és viasz vagy festék között tönkreteszi az acél vagy rugók türelmét. & rdquo; A forró víz vagy az olvadt viasz -nél nagyobb hőmérséklet szükséges az acél türelmének megváltoztatásához.

Hasonlóképpen, hogyan lehet szabadítani a csapdákat? Trap Elkészítés: I ecetet mosni az olaj le új csapdák és azokat rakd kívül néhány napig, hogy nekik egy kis bevonat a rozsda. Ezután dezodorálhatja az csapdákat -t, ha vízben forralja őket, néhány kéreggel egy puha juharból.

Ezzel kapcsolatban egyidejűleg festhetsz és viasz csapdákat tudsz?

Ha az YOU szeretné festéket és viasz az csapdáit egyidejűleg , keverje össze az csapdafesték -ot az utasításokhoz. Ezután borotválkozzon egy vagy két fontot (az csapda viaszának a keverékben. Forraljuk fel, és adjunk hozzá néhány csapdát. Ne tegye olyan sok csapdát, hogy a víz leálljon.

Miért viasz csapdákat?

állatok szagolhatják a fém csapdák -ben, így az viasz vékony réteggel bevonhatják az illat elrejtését. Az viasz szintén megtartja a rugókat és a fémeket a rozsdásodásból, így az csapdák hosszabb ideig tartanak, ha az elemek vannak. You lehet, hogy az csapdákat egy viasz és vízoldatban vagy az viasz -vel töltött kettős kazánban dip.

kell forralni az új csapdákat?

Forrás : Ha az megkapja a Brand- új csapdákat, akkor az -nek zsír van rájuk. Az -nek a -nek kell lennie, hogy -ös forralja az -t, hogy megszabaduljon a zsírból. Sok trapperek adnak hozzá zsírtalanítást a vízükhöz, majd forraljuk egy órát. Ez a kezdeti forrás csak -nek szüksége van a -re, ha az új csapdákat kap -nek.

Mi a célja a gyantázás csapdák?

Az viasz esetében inkább az viaszcsapdák -et részesítem előnyben, mivel hosszabb ideig rozsdásodik, és a csapdákat könnyebbé teszi a fogás után, és gyorsabbá teszi őket.

mennyi csapdaviaszra van szükségem?

Ha a kettős kazán-módszert használja, akkor az szükség van 5-10 lbsre. viasz . A hagyományos módszer használhatja az 1 fontot. viasz bár.

Hogyan gyorsít egy csapdát?

Mix 1 quart SPEED DIP - 1 gallon Coleman üzemanyag vagy ásványi szeszes italok. Tegye össze az oldatot egy vödörben. DIP Az csapdái A-t az oldatba, győződjön meg róla, hogy egyenletesen bevonják őket, távolítsa el az csapdákat -t, és szárítsa meg. A legrosszabb dolog, amit tehetsz az csapdáihoz !

Hogyan fested az új csapdákat?


Hagyományos módszer: Adja hozzá az Dye (1 csomag 6 gallon vizet) a tartályba. Hozd a vizet egy gördülő forralásához. Győződjön meg róla, hogy van egy hő tégla / kő a tartály alján, hogy az csapdák nem pihennek az alján. Hagyja, hogy a víz hőmérséklete egy párhuzamra kerüljön, majd tegye az csapdáit.

Mennyi ideig forralja az acélcsapdákat?

Ahhoz, hogy egy könnyű kabátot rozsda gyári új csapdák , I vonatkoznak rájuk a víz a forrásban pot, és hogy a víz egy forraljuk . 30 percig pároljuk.

Hogyan tartod az acél csapdákat a rozsdásodásból?

New acél csapdákat vannak bevonva egy vékony réteg olajat vagy zsírt, hogy megakadályozzák őket rozsdásodó előtt értékesített. Ez a réteg ki kell jönnie. Ezt megteheti az új csapdák forró, szappanos vízzel. Kap egy nagy kád, néhány edény szappan és egy súroló kefe, és menj hozzá.

Hogyan távolítod el a régi viaszt egy csapdából?

Próbáld csak forró őket tiszta vízzel, hadd jöjjön a jó gördülő forraljuk, majd kapcsolja ki a tűz ki, és hagyja, hogy a víz hideg. Az viasz -nek el kell jönnie a felszínre, és keményen keményen kell, és kihúzhatja. Lehet, hogy nem veszi ki az összeset, de jónak kell lennie, és tiszta és készen áll az új viasz és a festékre.

Hogyan használod a Logwood Trap festéket?

Útmutató: olyan tartályban, amely elég nagy ahhoz, hogy lefedje az Traps mennyiségét, amelyet egy időben szeretne kezelni - adjunk hozzá 1 font piros port mindegyik 5 liter forró vízzel és pároljuk 1 órán keresztül. Adjunk hozzá vizet, ha szükséges az csapdák teljesen lefedve. Távolítsa el az csapdákat - öblítés vízzel - tegye le szárazra.

Hogyan távolítod el az olajat az új csapdákból?


Megtettem az enyém egy nagy edényben meleg vizet mosogatószerrel, és keverjük össze a vizet néhány percig. Hadd áztassa őket, hogy újra és öblítse le. Majd forraljuk. Aztán megyek előre, és csapda velük.