Az rdj elhagyja a csodálatot?

Robert Downey Jr . Elkészítette az élettartam szerepét az Avengers -vel: Endgame, amelyben búcsút mondott Tony Starknak, a 2008-as vasembere óta játszott karakter, és ki hozta a siker szintjét, amely elképzelhetetlennek tűnt, amikor elképzelhetetlen volt, amikor vette a szerepét.Ezt követően azt is megkérdezheti, miért hagyta el a RDJ csoda?

Robert Downey JR feltárja, hogy miért nemcsak az MCU elhagyta a MCU -et. Az öntése és előadásai megalapozták az alapítványokat, amelyekből az MCU képes volt dominálni a film tájat.

Hasonlóképpen, a Chris Hemsworth elhagyja a csodálatot? Chris Hemsworth nem biztos abban, hogy az elhagyja a -et a & ldquo; Avengers & Rdquo; franchise. & ldquo; egy nap jön, és rdquo; a & ldquo; thor & rdquo; Csillag azt mondta, amikor leültünk, hogy beszélgessünk a & ldquo második epizódjához; a nagy jegy, & rdquo; Variety és Iheartmedia új film podcast.

Ebben a tekintetben Tony STark visszatér az Endgame után?

Tony Stark állítható, hogy egy újabb megjelenést készítsen az MCU-ban egy közelmúltbeli jelentés szerint. Friss kikapcsolva a búcsúzók az Avengers: Endgame , Robert Downey Jr. karaktere látszólag jön vissza a fekete özvegy filmben & ndash; Bár ne várják, hogy teljes visszatérés .

A Marvel véget ér végső végső soron?

Marvel fázis három vége nem a & ldquo; Endgame , & Rdquo; De & Ldquo; Spider-Man: messze otthon. & rdquo; A folytatás & ldquo; pókember: Homecoming & Rdquo; Július 5-én találja a színházakat, de a rajongók már spekulálnak arról, hogy a & ldquo eseményei; Avengers : Infinity War & Rdquo; és & ldquo; Endgame & Rdquo; lesz ütközés a Spidey utazása.

Hogyan hal meg az Iron Man?

Tony Stark: Tony Stark (Robert Downey Jr.) feláldozta magát annak érdekében, hogy megmentse az univerzumot az Avengers végén: Endgame. Az összes végtelen köveket használja, hogy a Thanos (Josh Brolin) és a hadsereg létezhessen, de annyi erőt gyakorol, hogy az meghalja a folyamatban.

az Iron Man vége után végzett ember?

Robert Downey Jr. befejezte az élettartam szerepét az Avengers: Endgame , amelyben búcsút mondott Tony Starknak, a karakter, akit játszott az -nek, mivel a 2008 vasembere siker, amely elképzelhetetlennek tűnt, amikor felvette a szerepét.

Ki a következő vasember az endgame után?

, mint az Next Iron Man ? Robert Downey Jr. az szerepéhez kapcsolódott óta, először 2008-ban visszatartotta a páncélzatát 2008-ban; A Tony Starkhoz szorosan kapcsolódik, összehasonlítható csere tűnik megemelkedőnek, ami az oka annak, hogy a Tony Stark nem lesz cserélhető. Inkább csak Iron Man lesz.

A vasalók a képregényben halnak meg?

, hogy megünnepeljük Anthony STARK sok életét és halálát, itt a legjelentősebb idők, hogy az Iron Man az meghalt -ben a Marvel Comics -ben. Nem, egyikük sem érintett neki az ujjait.

a Chris Evans által készített csodálattal?


Chris Evans Amerika kapitányként & ldquo; Amerika kapitánya: polgárháború. & Rdquo; Chris Evans lehet, hogy még nem állította fel a kapitánya Amerikai pajzsot. Legalább az Marvel Cinematic Universe igazgatója szerint, Joe Russo, aki elmondta a társult sajtót, hogy Evans IS & Ldquo; nem végzett még. & Rdquo;

a tony stark, amit csodálattal végzett?

Marvel stúdiók Kevin Feige elnöke azt mondta, hogy az STARK karaktere továbbra is szerepel az Marvel Cinematic Univerzumban, függetlenül a Downey részvételétől. Márciusban is, Downey azt mondta, hogy nyitva állt, hogy kiterjessze szerződését, kijelentette, hogy úgy érzi, hogy "van egy pár más dolog, amit meg kell tennie" a karakterrel.
Az

Tony STark végzett az Avengers-szel?

Robert Downey Jr. befejezte az élettartam szerepét az Avengers -vel: Endgame, amelyben búcsút mondott az Tony STark -nek, a 2008-as vasember óta játszott karakter, és aki a siker szintjét hozta neki úgy tűnt, elképzelhetetlennek tűnt, amikor felvette a szerepét.

Ki még mindig meghalt az endgame után?

Peggy Carter: Peggy Carter (Hayley Atwell) halt meg a Captain America: Civil War előtt Thanos elveszett csettintett az Infinity War. Az Endgame végén halott maradt, bár Steve Rogers időben utazott, hogy újratervezze a romantikát, és öregszik vele.

lesz az Iron Man életben?

Iron Man , más néven Tony Stark, (Robert Downey Jr) lesz a visszatér az MCU-hoz egy új Disney + sorozatban, mi van, ha. A hatalmas hír kiderült Marvel csillag Jeff Goldblum, aki lesz is vissza hangot a Grandmaster a közelgő show. A színész a buzzfeedel folytatott videó interjú során megerősítette.
Az

az Avengers visszajön az Endgame után?


Az Avengers a -nek még egyszer összeszedi a nagyképernyőt. Kevin Feige megerősítette, hogy az Avengers : Endgame visszatér -hez a színházakhoz egy új Post -s Scene-vel június 28-án; és bár az újrafelderítés lesz Not egy kiterjesztett vágás, Feige ígéretet tett más tantalizáló változások.

Ki lesz a következő vasember 4?

Tony Stark nem hívja fel hamarosan. Robert Downey Jr. járt oda-vissza, amikor egy vasember 4 lehetőségét illeti. Végül azonban a 49 éves csillag a rekordot egyenesen az Ellen Degeneres show-ra állította, megerősítve: "OK, igen" & mdash; van egy negyedik film a munkákban!

Ki a következő vas ember?

Robert Downey Jr. állítólag felismerte az vas-ember szerepét egy új Disney + Spinoff-hoz. Azt állította, hogy a hollywoodi csillag visszatér, mint Tony Stark, miután végső teljesítményét adta az "Avengers" franchise korábban ebben az évben.

lesz egy vasember 4?

Tony Stark nem hívja fel hamarosan. Robert Downey Jr. járt oda-vissza, amikor egy vasember 4 lehetőségét illeti. Végül azonban a 49 éves csillag állította be a rekordot egyenesen az Ellen Degeneres show-ra, megerősítve: "OK, IGEN" & MDASH; Van negyedik film a munkákban!

, ami megölte Tony Starkot?

A törzs tartja mind a hat Infinity Stones és csettintett túl sok Tony mégis, és ő dies körül barátai. Ez az Ultronban látható látásának pontos inverse.

lesz a Thor visszatér a Galaxy őrzői 3?


Galaxy Vol. 3 várhatóan 2021-ben várható a színházakban, míg az Thor : A szerelem és a mennydörgésnek van egy konkrét kiadási dátuma november 5-én, 2021-ben. Időközben nézze meg a 2020-as kiadási listát, hogy megtervezze a következő utazásodat filmek.

lesz a Thor a Galaxy Guardians-ben?

Utoljunk az Thor -et a Star Lord, Rocket, Groot, Drax és a többi Guardians -vel az Avengers: Endgame. Az Ll -nek két thors van, Chris Hemsworth és Portman játszott. A kiadási dátumot november 5-én állítják be, 2021. A Galaxy 3 őrzői még mindig a munkákban vannak, de a kiadás dátuma ismeretlen.

lesz Thor 4?

A negyedik " Thor " film, az " Thor : Love and Thunder, az -nek november 5-én, 2021-ben lesz megjelent. A Chris Hemsworth a Tessa Thompson lesz vissza a Valkyrie, és Natalie Portman akarat reprise ő játszotta a Jane Foster.