Hogyan tárolja a koriander pasztát?

Az Freeze Ez az Paste (egy zipzárás táskában a Hatékony tároló -t, vagy a jégkocka tálcákban, majd a zipzárás zsákokban), vagy helyezzen egy üveget és tetejét, ahol több olívaolaj van Vékony rétegben, és áruház a hűtőben. Ne feledje, hogy a só a püré tartósítószer, ezért ne húzza meg, ha az tárolja a hűtőben lévő -t.Hasonlóképpen megkérdezhetjük, hogyan tárolod a koriandert?

Vegyünk egy cipzáras zsákot, és helyezzük az üvegedény tetejére. Hagyja, hogy a táska nyílása laza maradjon, és az tartsa -et a dobozt a hűtőszekrény fedéllel együtt. Néhány nap múlva meg kell változtatnia a vizet. Ezzel a módszerrel az Coriander két hétig friss maradhat.

is megkérdezheti, hogyan tartja meg a koriander leveleket hűtőszekrény nélkül? tárolja egy dobozban csomagolva papír törölköző vagy nélkül nélkül. tárolása az hűtőszekrény , mosatlan és csomagolva egy törülközőt: Vágjuk a gyökerek, és helyezze az koriander egy konyharuhával. Csomagolja be az koriander elhagyja a -t.

Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, hogyan tartja meg a friss koriandert?

2 Válaszok

  1. Tartsa őket a csokor alján, és rengeteg hűvös vízzel óvatosan örüljön, hogy eltávolítsa az összes szennyeződést.
  2. Óvatosan rázza fel a felesleges vizet.
  3. lazán csomagolva nedves papírtörlőben.
  4. Helyezzen egy műanyag zacskóba, és tárolja a hűtőszekrény éles fiókjában.

Hogyan használod a Cilantro pasztát?

Útmutató

  1. Öblítse le a Cilandantro-t és szárítsa meg. Helyezze a leveleket egy élelmiszer-feldolgozóba a fokhagymával, kókusztejzel, mogyoróval és lime gyümölcslével.
  2. folyamat egy finom püré és szezon 1 teáskanál sóval vagy ízléssel.
  3. felhasználása: Használja a tofu és a zöldség saláta, vagy a kanál egy sima csirke húslevesbe vermicelli.

fagyaszthatok friss koriandert?

az Freeze -hez, mossuk le és leeresztjük a teljes rágcsálókat, majd papírtörülközőkkel szárítsuk meg. Helyezzen néhány szobát egyszerre kis műanyag fagyasztó zsákokba és Freeze -re. Vagy Chop Cilantro és fagyassza fagy kocka tálcákban. Mind az fagyasztott , mind a szárított -Cilantro -t legjobban főzött edényekben, nem salátákban vagy szalagokban használják.

mennyi ideig tart a friss koriander utolsó?

körülbelül 7-10 nap

Hogyan tárolja a Cilantro hosszú ideig?

3 Töltsön be egy edényt vagy egy vízüveget részben vízzel, és helyezze a gyógynövények szárát a vízbe. 4 Ha a gyógynövényeket a hűtőszekrényben tárolja, lazán fedjük le egy műanyag zacskóval. Cilantro szereti a hűvös hőmérsékletet, és a hűtőszekrényben kell tárolni.

Mi a legjobb módja a friss petrezselyem megőrzésének?

Ne dobja el a papírtörölközőt! Inkább tegye le a gyógynövényeket lazán a nedves papírtörülközőkbe, és helyezze őket egy visszahúzható zsákba. Tömítse a zsákot és hűtsön. Ez az módszer , amely lehetővé teszi a gyógynövények számára, hogy sok nedvességet megtartsák, az megtartja a -et az petrezselyem friss -nek, és 3 & ndash-ra fullad.

Hogyan szárítod ki a Cilantro-t?


szárítás Cilantro
és száraz , előmelegítés sütő, 250-300 fok F. Könnyen bevonjon egy cookie-lapot sütőpermettel, hogy segítsen a tapadáshoz. A leveleket az -es Cilantro szárából húzza ki, és terjessze a leveleket egy rétegben a cookie-lapon. Hagyja, hogy a levelek szárítsa meg a sütőben 20-30 percig, ellenőrizze egyszer.

Hogyan tartja meg a Cilantro friss papírtörlőben?

A legegyszerűbb módja a Cilantro Fresh megtartásához az tároló a száraz papír törölközők között a hűtőszekrényben. Indítsa el a végeket, majd használja a Clean papírtörlőt -t, hogy bármilyen nedvességet takarítson meg a leveleken. Kerülje öblítés ki a koriander amíg készen nem áll a használatát, mivel a hozzáadott nedvességgel felgyorsíthatja a romlást.

használhatja a szárított koriander helyett frissen?

Megjegyzés: Az szárított koriander Leaf nem jó helyettesítő az friss esetében. Sok ízét veszíti el, ha az szárított , és beilleszkedik az edénybe. Ha az YOU -nek nincs javasolt friss gyógynövénye, hagyja el az Cilantro -t. A receptnek még mindig finomnak kell lennie.

Hogyan tartja a curry frissen a hűtőben?

Helyezze a -t az Curry-t egy nagy konyhai törölközőn, és óvatosan szárítsa meg őket. 2: Rendezze őket egy thali vagy nagy acéllemezre. 4: Tartsa a -et az Curry elhagyja a -t a napsütésben 2-3 napig.Miután megszáradtak és élesek lettek, tárolja a -et egy légzáró tartályban.

Hogyan tárolja a koriander és a curry leveleket a hűtőben?

Távolítsa el az ágat az levelekkel -vel, majd fedje le az újsággal vagy barna hordozva, majd az tartsa a -et egy dobozban. A -en kívül vagy hűtőben lévő -ben tárolható egy hétig. Az koriander elhagyja a -t, vágja le az levelek gyökereit, és ugyanezt a folyamatot végezze, amint az Curry levelek .

fagyaszthatja a petrezselymet?


Fagyasztás Fresh Petrezselyem A csúcson biztosítja az You 'LL-t, hogy élvezhesse a friss zöld ízét egész évben. petrezselyem a fagyasztható a fagyasztó táskákban, apróra vágva, és jégkockákba kerül, vagy pesto-ként feldolgozva az fagyasztott előtt.

Hogyan kell tárolni az uborka?

A gyökér egyszerű, az uborka -t szobahőmérsékleten és ndash-ban kell tárolni; nem a hűtőszekrényben. A gyökér egyszerű CITES A Kaliforniai Egyetem, Davis, amely megállapította, hogy az uborka érzékeny 50 ° C alatti hőmérsékletre. A szobahőmérsékleten tárolva az uborka virágzik és hosszabb ideig tart.

hogyan tudunk koriander otthon?

A Coriander növekedése teljes napsütésben és jól leeresztett talajban 6,2-től 6,8-ig terjedhet. Vigye az koriander magokat félig egy hüvelyk mélyre a talajban. Helyezze a magokat körülbelül 6 hüvelykes résen. Nyomja meg a talajt a magok felett, és fedje le a fél hüvelykes finom mulcsot.

Hogyan tárolhatom a Dhaniya leveleket egy évre?

Az első 2 tipp indítása Hasznos az -hez tartozó Fresh Cilantro levelek 2-3 hétig. A harmadik tipp az -nek tartja a Cilantro frisset 6 hónapig. Negyedik vagy utolsó szárító gyógynövény-módszer, így tudjuk tartani a friss koriander leveleket 1 évig 1 évvel, miközben mikrohullámú vagy árnyékban szárítjuk.

Hogyan tárolja a friss fűszernövényeket hosszú távon?

A gyógynövények frissen tartása
Helyezze az gyógynövényeket -ben az edényben, mint egy virágcsokor. Az Store petrezselyembe és a Cilantro-hoz, lazán fedjük le egy átlátható műanyag zacskóval vagy ragaszkodjanak. Ha nagy Mason Jar vagy Quart tartályt használ, akkor a fedelet használhatja az Herbs -t. tárolja az hűtőszekrényben .

Hogyan tartja frissen a leveles zöldségeket hűtőszekrény nélkül?


To Tartsa a -et az Levely Zöldség friss és éles hűtőszekrényben , használjon nedves papírtörlőt az zöldség tetején, majd áruházban. Az megtarthatja a zöldségeket a nettó zsákokban, de fedje le a külső leveleket papírtörlővel. Ne használjon túl nedves papírtörlőt.

Hogyan tartja meg a menta leveleket hűtőszekrény nélkül?

1. módszer # 2 Wrap menta levelek nedves papírtörlővel
  1. feküdt mentes levelek nedves papírtörlővel. Ha megtalálja a papírtörlő túl nedves, csak óvatosan ki a vizet.
  2. a leveleket a papírtörlővel csomagolja fel, és helyezze a műanyag zacskóba.
  3. Helyezze a műanyag zacskót a hűtőszekrénybe.

Hogyan tárolja a mentát a hűtőben?

MINT A nedves papírtörlőhöz hűtve legalább 2-3 hétig megőrzi színét, ízét és éles textúráját. Ha nincs külön tartályt az Store -hez az Mint -hez, akkor a köteget egy extra rétegű száraz papírtörlőre csomagolhatja, és ragaszkodhat az hűtőszekrény -ben.