Érdemes megszerezni a professzionális festőt?

Amikor otthona szüksége van a belső vagy külső festett, lehet, hogy kísértés, hogy elvégezze a munkát, de hosszú távon ez az opció általában több időt és pénzt költ. Az professzionális festő bérbeadása mindig értéke értéke, amit költ, főleg azért, mert a munkát garantáltan az első alkalommal meg kell végezni.- kérdezte azt is, hogy mennyi jó festő?

Labor költségek az festés széles határok között változhat, attól függően, régió, évad, típusa festmény projekt és a tapasztalatok. Egy átlagos , akkor Ön Can várhatóan körülbelül 50 dolláros órát fizet a House Painting projektekhez. Azonban a magasan tapasztalt festők akár 70 dolláros díjat számíthatnak fel olyan speciális projektekhez, mint a falfestmények.

is, festeni a házat megéri? Egy 2015 tanulmány szerint a ROI külső festék feladat, hogy 51%, míg a Consumer Reports azt mondja, hogy fokozza a otthon külső, beleértve festék touch-up, fokozhatja otthon érték 2-5% . De festmény Az egész House nem kis feladat.

Ismerje meg, meg kell festeni a házam magam, vagy bérelni egy profi?

Ha Ön festmény Az szoba által Yourself , Paint Általában 30-60 dollár per gallon. bérbeadása A professzionális magasabb minőségű Paint munkát kap, és több időt takaríthat meg. A belső munka ára három tényezőre, helyszínre, a munkahelyre és a festő tapasztalatára támaszkodik.

Mennyibe kerül a ház festőinek felvételére?

akkor az honnan bárhol a $ 200 és $ 6,000 kölcsönözni festő . Várják a kis munkahelyeket, mint például a konyhai szekrényeket vagy a burkolatot, hogy 200-os $ 2000-ig terjedjen. Nagyobb projektek, mint az otthoni külső , 1000 dollár és 6 000 dollár között. Az Ön igényeinek becslése, az ábra 2-6 dollár / négyzetméteres vagy $ 20-50 dollár / óra.

Mi a MINŐSÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉS?

Az átlagos óránkénti bér az festő II az Egyesült Államokban 24 dollár, január 20, 2020 , de a tartomány jellemzően 21 és 29 dollár között van. Az óránkénti arány a számos fontos tényezőtől függően változhat, beleértve az oktatást, a tanúsítványokat, a további készségeket, a szakmában töltött évek számát.

miért olyan drága festők?

Néhány művész sikerül elérni ezt a minőséget, és ez az, amikor a festmények válnak drága . Használt anyagok és időtartam és ndash; Az festmény ára a létrehozott időtartamtól is függ. A 16. században készült festmény valószínűleg sokkal többet fog fizetni, mint a modern nap művészeti festményei.

Hány négyzetméter egy festőfestő egy nap alatt?

Az átlagos festőnek képesnek kell lennie arra, hogy lefedje az 150 négyzetmétert órát. Ha 504-et oszt meg az 150 -vel, akkor 3,36-ot kapsz. A festővállalkozó a mai árak, az adók és a biztosítás 65-80 USD / óra között fog feltölteni.

Mennyi ideig kell venni egy szobát festeni?

Jellemzően kellene az átlagember nagyjából 40 perc alatt kiépítése minden réteg az festék átlagosan szoba . Teljes idő a falak eltávolításához: 80 perc / 0,185 perc négyzetméterenként. Pro-Tipp: Annak érdekében, hogy gyorsan menjen, és a lehető legjobban megjelenő falak legyen, a megfelelő felszerelést kell használnia.

Mi a különbség a kereskedelmi festék és a normál festék között?


Mivel kereskedelem festék egy különböző készítmény és használ egy különböző pigment kínál sokkal nagyobb lefedettséget és a jobb általános kivitelben, mint a kiskereskedelmi DIY festék . Az Trade Paint minősége gyakran azt jelenti, hogy több mint kiskereskedelmi festék , de azért, mert a festők és a díszlátorok ömlesztett méreteket vásárolhatnak, jobb árat kaphatnak.

Mennyibe kerül ez egy 12x12 szoba festése?

Átlagos költség a szoba festésére. A festők az $ 300 -tól 1000 dollárig terjednek szobánként, a mérettől függően. A 12x12-es szoba festésének átlagos költsége 400 és 950 dollár között van.

milyen sorrendben kell festeni egy szobát?

festék a Trim első, majd a mennyezet és a falak
Előnye általában követik bizonyos érdekében ha festmény egy szobában . Az első, majd a mennyezet, majd a falak. Ez azért van, mert könnyebb (és gyorsabb), hogy szalagolja le a burkolatot, mint a falakról. És te biztosan nem akarja szalagolni mindkettőt!

nehéz festeni a saját házát?

Ne festse meg a házat -nek, hacsak nincs ideje, eszközei, készsége és állóképessége, hogy elvégezze a munkát. Az házának méretétől és magasságától függően és a meglévő mellékvágány állapota, előkészítése és festmény House saját lehet unalmas, nehéz munka.

hogyan fest egy szobát, mint egy profi?

Hogyan lehet festeni egy szobát, mint egy PRO
 1. Prep: tiszta felületek és javítás bármilyen hibát.
 2. prime: ahol szükséges, elsődleges a falak és a burkolat.
 3. CAULK: Töltsön be semmilyen réseket vagy repedést a Caulk-szal.
 4. mennyezet: Festék mennyezet először, hogy megakadályozzák a cseppeket a falakon.
 5. falak: A festéket a falakra gördülőhöz kell alkalmazni.
 6. TRIM: Paint Trim Utolsó, hogy elkerülje a görgős fröccseket.

Mi történik, ha nem fested a házadat?


Fali renderelés ugyanolyan fontos az otthonához.
renderelés repedések Amikor víz áztassa be, és lefagy, mert a normál festék nem védi a falakat, csak díszíti. A víz annyira kiterjed annyira, hogy megnyomja a kavicsos, vagy a falról távolít el, ami nedvességet okoz az House -ba.

tud festeni magát?

Igen, Ön az Yourself -vel rendelkezik. Lehet, hogy a szakemberek számára van munkahely, de ha elég időd van a kezedben, és magabiztos az festménye készségekkel kapcsolatban, akkor mi kevés, te, te vagy az lehet, hogy határozottan forralja le a projektet olyan egyszerű, mint az otthoni Painting . Vásároljon homokoszlopokat, gitt, primer és festéket az Ön által választott.

megéri a bérleti díjat?

Igen & Hellip; Az otthoni fejlesztések nagy rendszerében az festmény viszonylag alacsony költségű és egyszerű. És a 100 dollárnál kevesebb mint 100 dollárra jutó transzformatív hatás gyakran értéke. Azonban a bérlők számára az Paint és a Supplies (és több Paint és a kellékek kiárusítása) szinte mindig elsüllyedt költsége.

kell festeni falakat vagy díszíteni először?

Előnyök Általában egy bizonyos megrendelést követnek, amikor festmény egy szobát. Ők festék az Trim First , majd a mennyezet, majd az falak . Ez azért van, mert könnyebb (és gyorsabb) az Trim -hez, mint az Walls -t. Amikor festés az Trim , nem kell rendesen.

kell festeni a fa burkolat fehér?

Paint Trim White
Ez az oka annak, hogy az emberek nagy többsége úgy dönt, hogy Paint Wood Trim és díszlécek White Hue, mivel annyira sokoldalú. fehér Trim Paint is megvilágíthatja a faipari munkát, és egy szobát friss és modern.

Milyen színű ház eladja a legjobban?


12 Külső festék színek, amelyek segítenek eladni a házat
 • Off-White. 1/13. "Az a szín, amit festeni az otthoni külsejét, meg tudja csinálni az emberek felfogását a házad" - mondja Woelel Erika, a Behr festékek színes marketingje.
 • sárga. 2/13.
 • világoskék. 3/13.
 • szürke. 4/13.
 • taupe. 5/13.
 • gitt. 6/13.
 • kék szürke. 7/13.
 • búza. 8/13.

a tégla festménye növeli az otthoni értéket?

Festés tégla egy nagyszerű módja annak, hogy frissíteni járda fellebbezést, és növekedése az otthon értékét . Sötét színű, mint a palacsinta szürke, vagy akár egy klasszikus fehér létrehozhat egy jelentős vizuális hatást, amikor az festett helyesen. Védelmet nyújt az elemekből. Az Paint segíthet csökkenteni az otthoni külsejének elhalványulását és romlását.

Eladhat egy házat peeling festékkel?

Az peeling festék szabály mindig vonatkozik az FHA, az USDA és a VA értékelésekre, de az lehet a is a hagyományos értékelésekre is. Az YOU lehet, hogy festett a fa burkolat három évvel ezelőtt, de ha az Paint elkezdett hámozni, és az otthoni épült 1945-ben, az peeling festéket el kell távolítani.