Hol van Waymo?

Waymo LLC egy amerikai autonóm vezetési technológiafejlesztő cég.

Waymo .
Írja segélyszolgálatok
Headquarters Mountain View, California, USA
Kulcs az emberek John Krafcik (CEO)
Parent Google, Inc. (2009 & ndash; 2016) ábécé Inc. (2016 & Ndash; jelen)
weboldal Waymo .comKövetkezésképpen a Waymo autók vezetők? A

Waymo évek óta teszteli a Californiában vezetõ járműveket. De az első lovagolási szolgáltatás arizonában kezdődött, egy olyan állam, amelynek kevesebb szabályozó karikája van, hogy a vállalatok átugorjanak. A szolgáltatás, amely az nem töltő utasok állnak rendelkezésre, még mindig Waymo -TraTed Test Drivers a kerék mögött.

A fenti mellett, mi a Waymo folyamat? Az Waymo olyan rendszertechnikai vállalat, amely szakosodott az autonóm autóipari technológiák és az ábécé leányvállalata, a Google anyavállalata. Az Waymo ábécé pozícionálódik, hogy egy app-erained, hajtású úti szolgáltatást nyújtson az Uber, Lyft és Taxis versenyezéséhez.

Ennek figyelembevétele, mit jelent a Waymo?

Waymo - Számítógépes definíció Állva a -hez a "VAGY ELLENŐRZÉS MOBIL-ben" A Google 2016-ban az Waymo -t alakította ki 2016-ban az R & Amp;

a Waymo autók elektromos?

együtt, a két vállalat fejleszti a világ első prémium önjáró elektromos járművet for Waymo Driverless szállítási szolgáltatása. A mai napig az Waymo az egyetlen olyan cég, amelynek flottája teljesen önálló vezetési autók & MDash; Senki sem az első ülésen & mdash; közúton.

is olcsóbb, mint Uber?

Néha Waymo egyenletes olcsóbb, mint az Uber
még a nem ünnepeknél is, az Waymo Fares lehet a szennyeződés olcsó . A Metz gyanúsítja a 4,99 dollárt lehet az alapdíj, mivel soha nem volt lovaglás olcsóbb, mint a ez az összeg.

Mennyibe kerül egy Waymo?

A 2017. január Krafcik mondta Waymo mérnökök képesek voltak, hogy a költség LiDAR le 90 százalékkal az ipari norma 75.000 $ egy top-of-the-range LiDAR. Más szóval, a Krafcik elmondta a világnak, hogy Waymo Top-of-tartománya Lidar költsége -nek körülbelül 7,500 dollárba kerül.

a Google saját Waymo-ját?

Waymo LLC egy amerikai autonóm vezetési technológiafejlesztő cég. IT a egy teljesen tulajdonú leányvállalata az ábécé Inc. Waymo -nek az Google projektjeként, és 2016 decemberében önálló vállalat lett. 2017 áprilisában az Waymo korlátozott vizsgálatot indított - Taxi szolgáltatás Phoenix, Arizona.

Milyen autóval használja a Waymo-t?

CHRYSLER PACIFA

egy vezető nélküli autó egy robot?


A önhajtású autó , más néven autonóm jármű (AV), csatlakoztatott és autonóm jármű (CAV), hajtású , Robo- autó vagy Robot Car , egy jármű , amely képes érzékelni környezetét, és biztonságosan mozog, kevés vagy semmilyen emberi bemenet.

tudok vásárolni egy önálló vezetős autót?

You Can 'T Vásároljon önálló - vezetési autót , de ezek az autók közelednek.

a teesla egy vezető nélküli autó?

Igen. Az AutoPilot egy olyan vezetői segítő rendszer, amelyet csak teljesen figyelmes illesztőprogrammal kell használni. Nem kapcsolja az Tesla -t egy önutókocsiba -be, és nem teszi az autó autonóm -et.

Milyen gyorsan lehet autonóm robot menni?

Az robotok a -t 50 font tömegére korlátozták, és a maximális sebesség 10 mérföld / óra. Abban az esetben, ha az Robot megállt a meghibásodás miatt, a vállalatnak 24 órán belül el kellett távolítania az utcákból.

van teljesen autonóm autók?

Jelenleg az ott a nem működik jogilag működtető, teljesen - autonóm járművek a az Egyesült Államokban. -ben a azonban részlegesen- autonóm járművek és mdash; autók és teherautók különböző mennyiségű önkontezációval, a hagyományos autókból fék- és sávos segítségnyújtás a magasan független, önjáró prototípusok számára.

Mennyibe kerül egy Google autó?


A jelenlegi jelentés azt állítja, hogy az autó egy nagyon fejlett LIDAR rendszert használ, amely becslések szerint 70 000 dollár.

hány munkavállaló van Waymo?

950 alkalmazottak

Mi az a célja, hogy Waymo?

Waymo áll a mobilitás új útjára. Mi egy önmegőrző technológiai vállalat, amelynek küldetése biztonságos és könnyű az emberek és a dolgok mozogni. Teljesen önálló autóvezetés is segítséget, akik nem tudnak vezetni & mdash; akár idős, vak, vagy fogyatékos & mdash; kap körül, és nem azokat a dolgokat, amit szeretnek.

hogyan csinál pénzt?

UBS, amely értékek Waymo bárhol a $ 45 milliárd a $ 135 milliárd, az említett Alphabet féle önjáró autónk egység lehet generálni, mint $ 114 milliárd bevétel 2030-ig át közlekednek megosztás szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy foglaljon egy kört az egyik önvezetői autója.

Mikor alapították Waymo?

2009

hány mérföld van Waymo által vezetett?


20 millió mérföld

hol van a Google Street view autója?

Az Google Street View kamerái a tetőcsomagra vannak felszerelve. A teljesítmény- és adatkábeleket az autóba adják be a jobb hátsó utas ablakon keresztül.

A Google autók vezetik magukat?

Nincs egyetlen szenzor felelős az Google Self - vezetési autó munkájáért. A GPS-adatok például nem elég pontosak ahhoz, hogy az autót az úton tartsák, nem beszélve a megfelelő sávban. Ehelyett a vezető nélküli autó minden nyolc szenzor adatokat használ, amelyet az Google szoftverének értelmez, hogy biztonságban maradjon, és megkapja az A-tól B.