Mennyibe kerül a vad jegyek?

Minnesota Vad jegyárak
szezon Átlagos jegy Ár
2019-20 XCEL ENERGY CENTRE $ 77
2018-19 XCEL ENERGE CENTRE $ 90
2017-18 XCEL Energiaközpont $ 104
2016-17 XCEL ENERGY CENTRE $ 110Megfelelően, mi az FSN családi csomagja vad?

FSN Family Pack : Minnesota Wild v. Vegas Golden Lovagok. Megjegyzés: Minden Minnesota Wild FSN Family Pack tartalmaz egy felső szint végén jegy és kupon beváltásához a játék egy hot dog, a rendszeres szóda és zacskó chips.

Hasonlóképpen, mi a legjobb helyek a Xel Energiaközpontban? A végstádiumú teljesen beilleszkedik koncert konfiguráció az legjobb helyet az Xcel Energia Központ az első 10 sor padozatrészek Center , Right & amp; Bal.

Ezen kívül, mennyi ideig van egy vad játék?

NHL Games 3 periódus 20 perc, plusz két szakasz. Az óra csak akkor működik, amikor a korong játszik. A szabályozás végén, ha az Game nem kötődik, 2,5 órát, plusz vagy perc néhány percet néz.

Tudsz jegyeket vásárolni a Xcel Energy Center-en?

Egyedi jegyek minden Xcel Energia Központ és Roy Wilkins Auditorium események értékesítése a nagyközönség lehet megvásárolni az alábbi helyszíneken: személyesen az Xcel Energia Központ Box Office *, ** Ticketmaster Online A TicketMaster.com-on. TicketMaster alkalmazás Apple és Android számára.

Mit tudsz hozni egy vad játékba?

Clear Tote (műanyag, vinil vagy PVC), hogy az nem haladja meg a 12 "x 6" x 12 "vagy egy műanyag tároló táskát, amely egy maximális egy gallon, újra lezárható és tiszta. Kis táskák, így egy kis kuplung pénztárca, amely körülbelül akkora, mint egy kéz, vagy anélkül egy fogantyú vagy heveder lesz megengedettek, must nem haladja meg az 5" x 8" .

mennyi ideig van egy NBA játék?

A tényleges lejátszási idő NBA játékban 48 perc, amely négy negyedévre oszlik, amelyek mindegyike 12 perc. Ha van egy nyakkendő, van egy túlórák, amely öt percig tart. Ha az Game még mindig öt perc elteltével van kötve, további öt perces túlórát játszanak.

Mi a hőmérséklet a jégkorong arénában?

Jellemzően a környezeti levegő hőmérséklete között 50-60 & deg; F (10-15 & ° C), miközben a jeges hőmérséklet mintegy 24 & deg; F (-4,4 & ° C). Az Hockey játékok hidegebbek, annál közelebb van a jéghez, és általában hidegebb, ha hideg van, és ha nincs fűtés, vagy ha kevesebb ember van az Rink -ben (bocsátó testhő).

Mennyi ideig van a jégkorong játék?

60 perc

hány negyed van a jégkorongban?


Az Hockey játékban három időszak van. HOCKEY nem játszik le negyedévben ; Minden játék három keretre oszlik: az első, a második és a harmadik időszak. Összes játékidő minden játékhoz egy óra; Három 20 perces időszak van elválasztva két 15 perces szünet.

Milyen csatorna a Minnesota vadon ma este?

Minnesota Wild - Maight játék az NBCSN-n - Ellenőrizze, hol Facebook.

mennyi ideig van egy baseball játék?

A Game kilenc inninget tart, hacsak nem mindannyian kötődnek, és extra játszanak, amíg a győztes dönt. Ha egy időtartamot szeretne tenni, az baseball-játékok körülbelül három órát töltenek be.

Mit viselsz egy jégkorong játéknak?

kezdődik egy pólóval, majd egy laza illeszkedő, hosszú ujjú ing. kopás az Hockey Jersey-t. Ha nem gondolod, hogy mindaz, ami elég ahhoz, hogy néhány órára meleg legyen, hozzon egy könnyű kabátot vagy egy kapucnis. Ha egy vagy kétréteget kell eltávolítania, akkor jó lesz.
Az

alacsonyabb szintű ülések jóak?

Ha inkább egy ülés , vagy csak nem tudja kezelni, hogy a lábad egy teljes koncertet, általában az alsó felfekvő szakaszok vannak a legjobb ülések , de vannak drága függően közelsége a színpad.

hol van a legjobb hely, ahol egy koncerten ülsz?


A középső szakaszban az ülésszakaszok az aréna közepén (ugyanaz, mint a középső bíróság vagy a középső jégszakaszok) az legjobb és a legközelebbi ülések .A központi színpadon azt mutatja, hogy a színpad mögött már több ülőhelyek vannak.

A padlóburkolatok koncerteken vannak székekkel?

-es szék -vel rendelkezik padlóval, (nem a gödörben), de a legtöbb ember az a következőkön áll, hogy az i volt. Általában rock és pop show-ba megyek. Ez függ a teljesítménytől, de az ülőhelyek az emeleten az koncert részt vettünk (összecsukva székek ).

a koncertek számára jó klub ülések?

Az koncertek és a jégkorong játékok esetében az Club szakaszok az egyik legkívánatosabb területek. Az alacsonyabb szint felett helyezkedik el, ezek az ülések felemelt kilátást nyújtanak anélkül, hogy túl magas lenne. Az CLUB SECTS alacsony száma miatt ezek a jegyek ritkán állnak rendelkezésre - de megéri a költségeket.

Milyen messze van Xcel a Mall of America?

Az távolság az Xcel Energy Center és Mall of America között 9 mérföld. Az Távolság 11,3 mérföld.

hol van az 1. kapu a Xcel Energy Centerben?

kapu számozási fut óramutató járásával megegyező irányban az arénában, kezdve kapu 1 található a csarnokban a délkeleti oldalán az épület. Az Xcel Energy Center Box Office és a Hockey Lodge az Gate 1 -ben található. Gates 1 -4 nyitva áll az összes jegytartók számára.

Mi az alsó tál ülő?


Az alsó Bowl az 1-25 sorokból áll, míg a felső Bowl a 28-55 és 56 és 77 sorokból áll. A 10 szintes szakaszok az 1. és 28. szakaszból állnak, ahol minden szakasz sorban van AK és 77 ülések.

Melyik oldala kétszer hajtja a vadul?

A vadvirág kétszer a Net felé a 109 és 110 szakaszok elülső -ben. A közeli szakaszok mellett ezek a helyek a legjobb kilátást nyújtanak a vadon, ahogy az első és a harmadik időszakban támadnak.

Mit jelent az RLS a Xcel Energiaközpontban?

RBC Wealth Management Club Level | Xcel Energy Center . Xcel Energy Center . Hozzáférhetőség / szállás. Elveszett és megtalált.