Hogyan kapod meg az ujjhullámokat a hosszú hajban?

Az első lépés az, hogy valójában az haj -et, tegye be, és végül egy ujjhullámot végezzünk rajta. Tehát az eljárás, az haj , PIN Curl, majd később, az ujjhullám . Pin, permetezzen, hagyja, hogy üljön egy másodpercig, majd lépjünk tovább a következő lépésre.A kérdés, hogy mennyi ideig kell a haj ujjhullámok?

Hair hossza ehhez szükséges frizura Ez a frizura nagyon természetes haj között van 2-4 centi. haj , amely már nem lehet egy kicsit nehéz formában alkotni ujjhullámok , de mindig megy.

Továbbá, mennyit költenek az ujjhullámok? Fodrász & amp; STYLE

Hajvágás (nincs stílus) $ 10
Twists $ 30 *
Corn sorok $ 35 *
Finger Waves $ 25
updo $ 30 *

Egyszerűen így, ujjhullám hosszú hajat?

Finger hullámok megjelenés ugyanolyan jó, ha együtt rövidebb fürtök ahogy csinálni az hosszabb haj , különösen akkor, ha történik afro-amerikai fekete haj .

Milyen termékekre van szüksége az ujjhullámokhoz?

Használjon krémet vagy gél -t, hogy a hajat a helyén tartsa. Különösen a hullámok létrehozására szolgáló termékek állnak rendelkezésre, de az gél bármilyen tartása működik. Hasznosszalagot is használhat a haj megfelelő formájában.

mi a marcelled haj?

Marcelling egy Hair Styling Technika, amelyben forró curling fogók használják az haj haját. A megjelenése hasonló volt az ujjhullámhoz, de egy másik módszerrel készült.

Lehet-e ujjhullámokat természetes hajjal?

Amikor az YOU az ujjhullámok -re gondol, a leggyakrabban a kiegyenesített haj eljuthat, de az lehet, hogy nagyon jól érheti el az Finger -et a rövid természetes hajú -ben.