Milyen színű lesz a fekete és a szürke?

-es -os -ot használhat Black nadrággal (de azt javaslom, hogy a sötét árnyékot a személyiséged felett tartsuk. Tehát ne viseljen semmit, mint a fényes zöld vagy élénkvörös, stb. A könnyű szürke , világoskék vagy bármely más könnyebb árnyalat is viselhet az szürke vagy a Blue Torso kivételével.Ezzel kapcsolatban szürke és fekete együtt megy?

Mivel fekete mérkőzések szinte minden, ez a szín párok jól szürke . Amikor illő fekete és szürke , ne adja meg túlságosan sötét szürke ahogy csinálni nem rendelkeznek megfelelő kontrasztot létrehozni egy figyelemfelkeltő együttest. Ehelyett válasszon egy hűvös, steely szürke -t, hogy biztosítsa a hatékony ruházati párosításokat.

Ismerje meg, milyen színt néz ki a legjobb a fekete? egy merészebb hatású, forró rózsaszín, türkiz és piros hatásos. Black szinte mindent megy, de nagyon jól működik önmagával. Minden Black a legdrámaibb és / vagy formális, a fodrászok és az íjak bolyhossága nélkül. Emerald Green egy szép Accent Color , így sárga.

Ismerje meg, milyen színek jól mennek a szürke?

színek, amelyek szürke

 • éjfélig mennek.
 • marshmallow.
 • fű.
 • tengeri hab és zöld menta.
 • rózsa.
 • nap.
 • aqua.
 • cseresznye.

Milyen színű fekete és ezüstszínű? A

Silver nagyon jól megy a -vel, más semleges színekkel, mint például fekete , szürke vagy fehér. Ez is kiegészíti az ékszer tónusokat, például közepes kék, tengeri zöld, cseresznye piros, smaragd zöld, lila és türkiz. Mint hűvös szín , az Silver a -es -vel együtt a spektrum hűvös oldalán található.

Mi az ellenkező szürke a színes keréken?

A TRUE, színtelen szürke nincs ellentétes -vel. Nem létezik az színes -on, ezért nincs megfelelő Color az kerék másik oldalán. Azonban a legtöbb szürkék összekeverjük kis mennyiségű szín , és szemben lenne szürke az ugyanazon a hangon, megtalálható a ellenkező oldalán színkör .

a barna fekete szürke?

ellentétek vonzzák. Mint bármilyen szín, az Browns és a Grays a hűvösebb árnyalatoktól a melegebb árnyalatokig változhat, de általában az barna -t melegebb színnek tekintik, míg az szürke hűvösnek tekinthető. És ez az egyik oka annak, hogy olyan nagyok vagyunk.

a levendula szürke?

gyakran zavaros a lila és az ibolya, a színek, amelyek magukat összetévesztik egymással, az Lavender fehér és lila keveréke. De az Lavender maga több árnyalatú, hogy go nagyon jól van más színekkel, elsősorban fehér és szürke -vel, és egymással.

Milyen színek vannak jó fekete?

Black egy univerzális szín és mdash; Minden kombinációban elegáns, különösen narancssárga, rózsaszín, saláta zöld, fehér, piros, mauvish vagy sárga.

Mi az a szín, amely megfelel mindent?


Univerzális Color kettő: Navy Blue
Navy Blue Mindig elegáns, vagy klasszikus és megkülönböztetett. És ez az -vel megy a -vel is. Nagyszerű alternatíva fekete, ha valamiféle választást akarsz.

a sötétkék kék színű?

Szürke és Navy Blue
A Rich Navy gyönyörűen keveredik a sápadt szürke és könnyebb blues segítségével, hogy szelíd, természetes színkombinációt hozzon létre.

a krém szürke?

Cream és Gray egy modern kombináció, amely egy olyan rendszer létrehozására szolgál, amely nyugtató és nemi semleges. Ha helyesen kiegyensúlyozott, a két árnyalat jól működik a ház szinte bármely szobájában, és különböző módon integrálható a helyiség funkcionalitásának befogadására.

milyen színek nem mennek együtt?

színek, amelyeket soha nem szabad kombinálni:
 • barna és fekete. Barna és fekete két sötét színek, amelyeket soha nem szabad kombinálni a ruháinkban, mert nem fog ragyogni.
 • szürke és barna. Igen, rossz.
 • kék és fekete.
 • piros és zöld.
 • zöld és rózsaszín.
 • zöld és narancssárga.
 • lila és sárga.
 • piros és narancssárga.

Mi a kiegészítő színe szürke?

Zöld

Milyen akcentus színe szürke?


Szürke Accent Colors és Endertones
Accent Color Vállalat szürke festék
Sárga Royal lila / kék
Narancs Kék
RED Emerald Green / kék
Magenta fényes (Kelly Green)

milyen akcentus színek szürke?

párosít egy színt szürke
 • sötétszürke + elektromos kék. Szürke + világoskék.
 • szürke + arany. Szürke + arany.
 • faszén + sötétzöld. Szürke + sötétzöld.
 • szürke + mész. Szürke + világos zöld.
 • szürke + narancssárga szóda. Szürke + narancs.
 • DUK + BLUH. Szürke + világos rózsaszín.
 • szürke + cseresznye piros. Szürke + piros.
 • világos szürke + sárga. Szürke + sárga.

a bézs szürke?

Igen, egyetértünk veled. szürke és bézs nem igazán két szín, amelyek jól működnek együtt. szürke és bézs két színű, hogy lehet a együtt, mindaddig, amíg az árnyalatok harmonikusak és nem ütköznek. Te Can Light Beige pólót visel egy szürke öltönyt, és adjon hozzá egy színes zsebteret.

milyen színek jól néz ki a szürke falakkal?

Ha sárga vagy bézs, az szürke friss, stílusos és modern. Narancssárga és barna is nagyon alkalmas mérkőzések, és meleg, napos hatásúak. Ha inkább van egy olyan szobája, amely puha, hanem finoman is elegáns, választja a házasságot a halvány szürke és a pasztell rózsaszín, vagy sötétebb szürke és világoskék között.

szürke megy a stílusból?

Gray falak
Az szürke -nél több mint ötven árnyalatú, és minden egyes használt az otthoni d & eacute-ban, az RB 2018-ban. szürke falak gyorsan túlléptek. A semleges színeknek mindig van egy helye az otthonában, de az Gray 2019-es csökkenésén van. Következő: Azt mondják, hogy soha nem lesz a stílusból, de ez egy kicsit unalmas.

Milyen színek jól mennek a szürke ruhákkal?


Ezek az színek fekete, fehér, bézs, khaki, tan, elefántcsont, sötétkék, barna, szürke , stb. Ha ilyen kombinációt választ, akkor például könnyű rózsaszín pólót viselhet Egy pár barna nadrág vagy egy pár könnyű szürke nadrág pólóval egy sötét lila.

zöld és szürke együtt megy?

Ha azt kérdezi, hogy az Zöld és a Szürke GO Well együtt ruhát, igen, lehet. Néha. Például a Pale Gray jól néz ki a Sötét Zöld -vel, vagy fordítva. De ha mindkét szín árnyalatai túlságosak vagy túl sötétek, akkor nem annyira.

do tan és szürke együtt megy egy szobában?

Olyan egyedülálló és kreatív! Szóval, azt hiszem, a válasz igen. Tan és szürke abszolút együtt megy ! Visszamegyek a hét hátralévő részében, hogy megmutassam, hogyan használtam ezt a színes kombinációt a saját otthonunkban.