Milyen gyakran permetezhetsz spinozádot?

Monterey Chemical Company azt javasolja, hogy permetezés folytatódik 7-10 naponként legalább egy hónap. SPINOSAD -t ajánlott használni 4 evőkanál / gallon vízenként, de legfeljebb hatszor a növekvő szezon alatt. SPINOSAD A -t az egy napig kell használni a betakarítás előtt.Ezt követően azt is megkérdezheti, mennyi ideig tart a spinosad?

5 év

Hasonlóképpen, a spinosad megöli a kapcsolatot? Az SPINOSAD rendkívül aktív, mind az érintkezési , mind a lenyelés, számos rovarfajban. Ez megöli a rovarokat a rovar idegrendszerének hiperexcitációjával. SPINOSAD eddig bizonyította, hogy nem okoz keresztrezisztenciát bármely más ismert inszekticidnek.

Megfelelően permetezhetsz spinozadot világítva?

Például az SPINOSAD alapú termék A semmi a növényeken még , ha az Lights be van kapcsolva. Azonban inkább az spray -t szeretném, ha az Lights ki van kapcsolva, és a víz több időt vesz igénybe, hogy elpárologjon. Ez lehetővé teszi, hogy a vegyület jobb legyen a levelekben (, ha IT ), vagy az atkák háborújában hasznos, mert a magas rh segít az atkák ellen.

Hogyan permetezzen spinozádot?

Add 2.0 fl Oz Spinosad Garden Rovar Spray per gallon spray . Keverjük össze alaposan, és egyenletesen alkalmazzák a növényi lombok felső és alsó felületére. Csak annyi spray -t kell keverni egyetlen kezeléshez. A zöldségkertekben, a legjobb eredmény érdekében ne használjon több mint 3 liter spray -t 1000 négyzetméterre.

a spinosad mossa le az esőben?

organofoszfát-típusú inszekticidek, mint például a Guthion és malation, nagyon érzékenyek a mosás - off a eső mert do nehezen hatolnak át kutikula réteget növényi szövetekben. A dicsőség és a spinozin-típusú inszekticidek (például spinosad ) szintén nagyon eső.

spinosad rossz az emberek számára?

SPINOSAD alacsony toxicitású az emberek és más emlősök számára. Ha azonban a bőrére vagy a szemébe kerül, akkor irritációt és vörösséget okozhat.

mit fog megölni?

spinozad egy kereskedelmi termék, amely keveréke spinozin A és spinozin D. spinosad gyorsan megöli megcélzott rovarok, mint a hernyók, molypillék, tripszek, és a lomb-etetés bogarak.
Az

spinosad ugyanaz, mint a BT?

insekticidként az BT biztonságos, szelektív termék a hernyók számára. Az Bt azonban hiányzik a tartózkodási teljesítmény. Az BT egy vagy két napos maradék helyett az spinosad akár négy hétig megöli a gyilkosságot. Ezen kívül az Spinosad megöli a Thrips-t, melyet az Bt nem fazít.

Milyen rovarok vannak a spinozadok ellenőrzése?


spinosad természetes anyag, amelyet egy olyan talajbaktérium alkotnak, amely toxikus lehet a rovarokhoz. A kártevők széles skálájának ellenőrzésére szolgál. Ezek közé tartoznak az Thrips , LeafMiners , pók atkák, szúnyogok, hangyák, gyümölcs legyek és mások. Sok spinozát tartalmazó terméket használunk növények és dísznövények.

a spinosad megöli a szúnyogokat?

Az SPINOSAD MOA egyedülálló és regénye. Elsősorban megtámadja nikotinos acetil-kolin-receptor, majd a gamma-amino-vajsav-receptorok 9 sup>. Az megöli a rovarokat a rovar idegrendszer hiper-gerjesztésével.

Milyen termékeket tartalmaz spinozádot?

A szerves anyagok felülvizsgálata Intézet Jelenleg a 21 jóváhagyott Spinosad termékek , beleértve a következő használatát a kertben: bentrualiti rovarirtó, zöld könnyű gyep és kerti spray spinosad , monterey kerti rovar spray és mások . A tűz hangyák ellenőrzésére több többet engedélyeztek.

keverhetek spinozádot és neemet?

Megjegyzés, Do NEM MIX NEEM olaj Spinosad -vel, mivel láttam más kertész bizonyítását. Ennek az az oka, hogy az SPINOSAD termék (egy "jótékony" kerti baktériumok) baktériumai elfojthatók és megölhetők az Neem olajhatásokkal.

rendben van, hogy neem olajat permetezzen a rügyekre?

Nem. Soha ne használjon Neem olaj virágot. Ruin Buds .

Hogyan lehet megszabadulni a levéltetvekből, amikor virágzik?


A kártevők székréci. Neem olaj, inszekticid szappanok és kertészeti olajok hatékonyak az Aphids ellen. Ügyeljen arra, hogy kövesse a csomagoláson megadott alkalmazási utasításokat.Gyakran az megszabadulhat az Aphids -ről, ha a növény leveleit törölje vagy permetezi, enyhe vízzel és néhány csepp edényszappannal.

Mit csinálsz a lisztharmat rügyekkel?

Csak néhány módja van a penész eltávolítására a rügyekből.
  1. Megpróbálhatja eltávolítani a fertőzött növényeket a termesztés területéről, ha csomagolná őket.
  2. levághatja a fertőzött leveleket és rügyeket egy műanyag zacskóban (ha a növények nem súlyosan fertőzöttek).

Hogyan tarthatom meg a bugokat a növények nélkül peszticidek nélkül?

rovarok bugging a növények? Próbálja ki ezeket a 10 természetes inszekticidet
  1. szappanos víz. Keverjük össze az 5 evőkanál edény szappant, 4 csésze vizet egy üvegben és permetező növényekkel az oldattal.
  2. neem olajspray.
  3. pirethrum spray.
  4. sör.
  5. fokhagyma.
  6. bors spray.
  7. gyógynövényes vízpermet.
  8. alkoholfogyasztás.

a Jack kapitány deadbug organikus?

Bonide Captain Jack DeadBug Brew & Reg; az szerves kertészkedéshez jóváhagyott, hogy a felsorolt ​​rovar kártevők széles körét szabályozzák. Használja a listán szereplő zöldségek, citrusfélék, gyümölcs virágok és dísznövények. Tartalmaz spinosad & reg ;. A célok problémás rovarok - A termék a felsorolt ​​rovarok ellenőrzésére szolgál.

spinosad mérgező macskákra?

Orális SPINOSAD -t kell adni egy teljes gyomorban. Ez enyhíti a fő mellékhatást (hányinger), és megkönnyíti az spinosad abszorpcióját a véráramba, hogy a leggyorsabban lehetséges Flea megölése legyen. SPINOSAD -t kutyák vagy Macskák 14 hetes kor és idősebbek számára engedélyezték.

Hogyan fedezte fel a spinosadot?


Az SPINOSAD eredete egy kalóz legjobb barátjából és ndash-ból származik; egy rum lepárló. Bár a nyaralás a Karib-térségben 1982-ben, egy tudós felfedezett a talajlakó baktériumot nevezik Saccharopolyspora spinosa az elhagyott szeszfőzde.

spinosad megöli a katicabogárokat?

Ez kifejezetten az megöli a cuke bogarakat, a szőlőburkolatot, a thripeket és másokat. Sok bogarak (ezért nem értem, miért nem árta az katicabogárokat ). Azt hittem, hogy meg kell enni egy levelet spinosad , majd meghalni, de aztán elolvastam a kertek életben, hogy csak meg kell járnunk rajta.

Hogyan működik a spinozád a tetvekért?

. Ezt a gyógyszert a fej Lice , apró rovarok kezelésére használják, amelyek megfertőzik és irritálják a fejbőrt. Fej Lice Lay kis fehér tojás (NITS) a szikrához közel álló haj gyökereiben, különösen a nyak hátulján lévő hajszálvonalon és a fül mögött. SPINOSAD működik -vel, és megöli az Lice és a tojásaikat.