Melyek ezek a kis barna férgek a házamban?

A legtöbb " férgek ", hogy az házak valójában millipedek vagy centipedek. A lakástulajdonosok beszámoltak az kis , szürkés barna " Worms " felfedezése a padlón, amelyek valójában millipedesek a szorosabb ellenőrzés. Tipikus férgek , mint a földigiliszták ritkán fertőzött házak , mert ők kizárólag a talajban élnek.Következésképpen hogyan lehet megszabadulni a házamban lévő kis barna férgektől?

Hogyan lehet megszabadulni a férgektől az otthoni

 1. győződjön meg róla, hogy az összes élelmiszerboltja levegő-szűk edényekben vagy tárolóanyagokban található.
 2. tisztítsa meg a házat felülről lefelé.
 3. használjon párátlanítót, módosítsa a HVAC beállításait és a szellőztetett ablakokat.
 4. töltse ki azokat a réseket vagy lyukakat, amelyek lehetővé teszik a férgek belépését.

is megkérdezheti, mi a kis barna férgek a szőnyegen? A felnőtt bogarak kis és általában fekete a sötét BROWN színben, de a károkat ténylegesen a lárva színpaduk során okozzák. Az Larvae úgy tűnik, hogy szőrös kis férgek , és megtalálható az szőnyegek -on vagy annak közelében, ruhák és bizonyos esetekben, szárított élelmiszertermékek.

Ezen kívül, ahol a kis barna férgek származnak?

Több mint valószínű, hogy jönnek belül repedéseken és a hiányok megszüntetésére vagy elkerülje a meleg időjárás, vagy pedig, hogy ki a természetes élőhelyek szabadtéri a túl nedves nekik. Gyakran az jönnek belsejében az ajtó küszöbértékei és az ablakok körül a földi szinten, amikor ősszel vándorolnak.

Mi a kis millipedes a házamban?

Excess eső, az aszály, és hűvösebb hőmérséklet lehet, hogy a szabadtéri élőhelyek számára kedvezőtlenebb őket, és akkor gyakran látni százlábúak az ház során ezeket a feltételeket. A túlzott eső meg fogja vezetni őket beltérben, hogy menedéket keressen, és az aszály beltérben fog vezetni a víz keresésében.

Mi lesz megölni a millipedeket?

Hogyan lehet megszabadulni a Millipedes-től a házban
 1. Távolítsa el a nedvességet az alaptól vagy a feltérképezési helyre.
 2. használjon megfelelően működőképes csatornákat, lefelé a kifolyókat és a splash blokkokat, hogy a vizet távol tartsa az alapító falától.
 3. A szivárgó csapok, a vízcsövek és a légkondicionáló egységek javítása.
 4. Állítsa be a sprinkler rendszert, hogy minimálisra csökkentse a pázsitot a pázsiton.

a millipedes veszélyes?

Millipedes veszélyes? A Millipedes nem veszélyezteti az embereket. Azonban, amikor fenyegetették, elengedhetik a rossz illatú folyadékot, amely bőrirritációt okozhat -nek, és azonnal ki kell mosni.

Hogyan hagyja abba a millipede fertőzést?

A legjobb módja annak, hogy a Millipedes-t a házából állítsa le, hogy megakadályozzák őket abban, hogy belépjenek.
 1. Lezárja az alapítvány bármely repedését és / vagy réseit, a kábelezés és a vízvezeték, ahol millipedes, vagy más kártevők, beléphet. Az
 2. millipedes magas páratartalmat igényel.
 3. javítsa ki a szivárgást.
 4. Tisztítsa meg és távolítsa el a törmeléket a csatornákból.

Melyek a kemény shell férgek?

Ezek ártalmatlan, kemény -shelled, szegmentált férgek takarmány bomló szerves anyag a talajban, és könnyen azonosítható, mert van két pár lába minden test szegmensben. A Millipedes a talajban él, és gyakran jön ki az éjszaka és feltérképez.

Mi a Millipedes jó?


, de az célt is szolgálhatnak, a Chicago Field Múzeum szerint az Millipedes fontos szerepet játszik az erdők és más élőhelyek egészségében. A régi levelekre táplálkoznak, kerékpározva a tápanyagokat és gazdagítják a talajt. Távolítsa el a törmeléket ... Millipedes élő táblák alatt, sziklákon és mulch alatt.

miért van a férgek a fürdőszobában?

Ha apró fekete férgeket helyez meg az WC-jén az WC-jén, valószínűleg elvezethetik a lárvákat. Ezek a kártevők élnek a szennyvíz és a pusztító anyagok, ami az WC tökéletes helyét teszi számukra. A felnőtt nők nagy tojáskockákat fektetnek, ami megmagyarázza, hogy az -nél lehet, mint egy féreg az WC-jében.

miért göndörülnek a millipedek?

A sebesség hiánya és a harapás vagy a csípés képtelensége miatt az Millipedes elsődleges védelmi mechanizmus az Curl-nek egy szűk tekercsbe és ndash-be; megvédjük a finom lábukat egy páncélozott exoskeleton belül.

A Millipedes télen hal meg?

Millipedes Overwinter, így elrejthetik a repedésekben vagy a repedésekben az egész téli -ben, és rugóban jelennek meg.

az ágy férgek veszélyesek?

poloska nem okoz betegséget, de lehet, hogy allergiás reakció a harapás. Ha túl sokat karcol, a megharapott terület fertőzött.

kell megölni a ház százlábú?


House Centipedes ismert Killing Pests az House -ben, amelyek teljesen kellemetlenek. Ők Öld meg a -es csíkot, a lepkéket, a legyeket, az ezüsthalat és a termeszeket. ház Centipedes csak a hibák után akar menni. Ha YOU szeretné megszabadulni az háztól Centipedes -től, a trükk az, hogy megszabaduljon az általuk forrásból származó élelmiszerektől.

Mi az apró férgek, amelyek felborulnak?

Millipedes azok a hosszú fekete hibák, amelyek úgy tűnik, mint egy millió apró láb, amit látsz a hálószobai ablakaiban, és hogy fenyegetés esetén feszes golyóvá válik. Nem fognak harapni, de büdös folyadékot bocsáthatnak ki, amely irritálja a szemét vagy a bőrt.

do ágyhibák úgy néz ki, mint a férgek?

Bed Bug Larvae Úgy néz ki, mint a Little férgek , míg a szőnyeg bogár lárvák úgy néz ki, mint a Fuzzy Bugs , kis tüskékkel.

hol vannak a millipedes általánosan?

Millipedes a legtöbb általánosan megtalálható a hűvösebb, csappantyú és sötétebb helyeken a környezetükben. Millipedes lakik a sziklák alatt, a levél alomban, rothadó naplókban, és alkalmanként olyan burrows-ban, amelyek mindegyike mikro-élőhelyként ismert.

miért van lárvák a házamban?

Ha egy Maggots -t találsz az House -ben, azt jelenti, hogy a felnőtt legyek találnak valami vonzerőt az otthonában vagy a tojás körül. A női repülés tojásokat fektet a rothadó szemétre, a halott állatokra vagy a kisállat-hulladékra, majd Maggots felmerül a bomlási anyag táplálására.

Hogyan lehet megszabadulni a Millipedes-től a házamban?


Ha azt szeretnénk, hogy megszabadulni százlábúak zárt , először tömítő repedések és hasadékok a windows, képernyők és kiömlő időjárás csíkot. Ön is elterjedhet a diatomaföldi földet azokon a területeken, hogy megöli a olyan rovarokat, amelyeket az a -et.

Miért jönnek ki a Millipedes éjszaka?

Az összes Millipedes -t, amelyet belsejében találtak a közelben lévő tenyésztési helyekből. Millipedes nem tud beltérben reprodukálni. Millipedes a legaktívabb éjszaka . Az Out -t a nedves rejtekhelyükről és a céltalanul robusztusra vándorolják, gyakran a lassú, állandó feltérképezéssel rendelkező nagy távolságokra.

Mit néz ki egy szőnyeg féreg?

Felnőtt szőnyeg bogarak azok a ovális alakú , hat lábbal és két antennával. Kerekített, kemény testeket és szárnyakat tartalmaznak a kagylójuk alatt. szőnyeg bogár lárvák lehet úgy néz ki, mint a fuzzy férgek . A testükön lévő szalagok és a hosszú hajszálak, mint a kiterjesztések, mint a testük egyik vagy mindkét végére.