Heather meghal Jericho-ban?

Heather Lisinski
Heather visszatér az új Bernhez, hogy dolgozzon a szélturbinákon, hogy Jericho erőforrásra van szüksége. Ő szinte megölte a -et, majd tette a tábor Liberty, Nebraska: egy hadsereg tábora az új szövetséges államok.Hasonlóképpen, Jake meghal Jericho-ban?

2001 & ndash; Jake valamiféle rablást fut a Jonah Sullivan számára. Jónás fiát veszi, vele, és a fiú megölte -t.

Továbbá, milyen epizód van Bonnie Jericho-ban? "Az ok az oka" az ötödik epizód szezon a CBS Dráma Jericho .

Hasonlóképpen megkérdezik, ki hal meg Jericho-ban?

A szezon végén egy Finale, Johnston az megölte -t egy lövés sebével az új Bern és Jericho között.

Mi történt Jake anyjával Jericho-ban?

Series Információ Gail Green, Pamela Reed ábrázolva Johnston Green házasodik meg, és az Eric és Jake anyja. Ő egykori nővér, és miután elvégezte a száját a száj újraélesztése Victor Miller, egy férfi haldokló sugárzási mérgezés, ő újratervezte a munkaerőt, mint egy teljes munkaidős nővér.

az áprilisi meghal Jericho-ban?

Április Zöld
a terhességhez kapcsolódó vérzést szenved, elveszíti a baba és Dies .

miért hagyta el Jake Jericho-t?

Jake balra Jericho -t röviddel azután, hogy Chris ferde halálát eredményezte (Emily Younger Brother). Öt éve elteltével úgy tűnik, hogy senki sem (a Gail mellett) nincs kapcsolatban vele.

Jake és Emily találkozik Jericho-ban?

Emily és Jake nőtt fel az együtt a -et, és az a -nek egy bizonyos ponton volt, de úgy döntött, hogy nem megy át a házassággal. Jake elhagyta az Jericho -t öt évvel ezelőtt egy olyan esemény után, amikor az Emily testvére Chris meghalt. Emily nem volt kapcsolatba az Jake -vel az öt évig, hogy elment, és Roger Hammond-val újjáépítette az életét.

Ki a rossz srác Jericho-ban?

Cliff Lipson: CBS
Resourful srácok Jake (Skeet Ulrich, Jobb) és Hawkins ( Lennie James ) együtt dolgoznak, hogy harcoljanak olyan tüzek elleni küzdelemben, amelyek az áramköröket és az elektromos vonalakat lefuttatják. Jericho Airs 9 órakor Szerdán a CBS-en.

, aki áprilisban játszik Jericho-ban?


Darby Leigh Stanchfield

Jericho TV Show jön vissza?

Jericho visszatérés nem zárult ki a stúdió.
Ez egy nagyon fontos, az CBS tudja, milyen népszerű Jericho , látta a grafikus új értékesítést és kampányokat a visszatéréshez. CBS nem jelentette be az Jericho az az törölt -nek, és nem lesz jön vissza .

, aki Jericho-ban játszik Sarah-t?

Siena goines

, aki játszik Mary-t Jericho-n?

Cast
Sorozat öntött összefoglaló:
Skeet Ulrich Jake zöld 30 epizódok, 2006-2008
CLARE CAREY MARY Bailey 22 epizódok, 2006-2008
Richard Speight Jr. számla 21 epizódok, 2006-2008
Michael Gaston Graston 20 epizódok, 2006-2008

hogyan jericho véget ért?

Megjegyzés az egyik -ből Kérdésem Jericho : A rohanás vége oka az volt, hogy a show ténylegesen törölte az első szezont a rossz minősítések miatt. Azonban ez volt a kultusz hit, és az -es számú rajongók tiltakozták a hálózatot az -re, hogy egy másik szezonba jutottak. Ez történt; Van még további 7 epizód.

Mikor kezdődött Jericho?


Az Jericho -ben több mint 20 egymást követő települések maradványainak megmaradtak, az első, amelynek első 11 000 éve (9000 BCE), majdnem a Föld történelmének Holocene korszakának nagyon kezdete.

Mi a Jericho telek?

Jericho egy amerikai poszt-apokaliptikus akció-dráma televíziós sorozat, amely az Jericho fiktív városa lakosaiban, a Kansas fiktív városaiban, a korlátozott nukleáris támadás utána 23 fő városban a szomszédos Egyesült Államok.

Mi történt Jericho végső epizódjában?

2008. március 25.

Bonnie Jericho-tól Tényleg süket?

Shoshannah Stern. Shoshannah Stern egy jól ismert süket színésznő, aki a legismertebb neki szerepeket , mint Bonnie Richmond Jericho , Holly Brodeen a Threat Matrix , és Megan Graves a Weeds . Shoshannah született Walnut Creek, 1980-ban , és részt vett a kaliforniai School for the Deaf , Fremont felnőni.

milyen autó Jake meghajtó Jericho-ban?

Az jármű , hogy az Jake meghajtja a -t, a Plymouth Road Runner-t, 1969-től 1968-ig változik. Kezdetben egyértelműen 1969.

, aki megölte Gracie-t Jericho-n?


Mitchell Cafferty