Mi az ITLS tanfolyam?

Az ITLS tanfolyam gyakorlati és intenzív. Az ITLS tanfolyam a sérülési mechanizmusok felismeréséhez szükséges készségekre összpontosít; Végezzen el szervezett, idő-hatékony értékelést; kritikus beavatkozások prioritása és végrehajtása; és megfelelően csomagolja és szállítja a trauma betegét.Figyelembe véve, mit jelent az ITL-k?

Nemzetközi Trauma Life Support

Továbbá, mi a BTLS tanúsítás? Az alapvető trauma élet támogatása az tanúsítványok leggyakoribb . BTLS , más néven Kórházi Trauma Life Support (PHTLS), célja, hogy előhimpital ápolási szolgáltatókat nyújtson az alapos értékeléshez szükséges készségekkel, kezdeti újraélesztéssel és gyors szállítással a trauma áldozatának.

Hasonlóképpen, hány CE óra az ITL-k?

Jóváhagyta az American College of Emergency orvosoknak legfeljebb 26,5 óra ACEP I. kategória hitelt. (CME bontás: 8 óra az ITLS hozzáférési pályára; 7 óra a kritikus ultrahangos műhelyhez és 11,5 óra 2 napos konferenciához.)

lehet az ATL-eket? A

ATLS nem megfelelő az Paramedics számára. Ragaszkodjon a PHTLS, ITLS vagy BTLS-hez a kezdeti tanfolyamhoz. Ha még mindig több képzést szeretne, akkor mi ez a három Will ajánlat, akkor az az ATLS -t veszi fel.

Mennyibe kerül egy Phtls tanfolyam?

Költségsorozat: A PhTLS tanfolyam költsége változhat, de az $ 150 és az $ 250 között jó ballpark tartomány. Ez az ár tartalmazhat vagy nem tartalmazhatja a PHTLS szolgáltató kézikönyvet, amely 30 és 50 dollár között van.

Mi az AMLS osztály?

A NAUEMT Advanced Medical Life Support ( AMLS ) tanfolyam az első EMS Oktatási program, amely teljes mértékben foglalkozik, hogyan kell a legjobban értékelni és kezelni a leggyakoribb orvosi válságokat a betegeknél, és az A & Ldquo-t kínálja; gondolkodjon a dobozon kívül és rdquo; módszertan.

Mi az előhasználós trauma élet támogatása?

Naemt előkészítő Trauma Life Support ( Phtls ) a világ minden táján felismerhető, mint az előkészítő vészhelyzeti Trauma gondozás vezető folyamatos oktatási programja. Phtls tanfolyamok javítják az Trauma gondozás és a halandóság csökkentését.

Mi a DCAP BTL-k?

DCAP - BTLS . DCAP - BTLS egy mnemonikus rövidítés, hogy emlékezzen a specifikus lágyszöveti sérülésekre, hogy a traumatikus sérülés után keressen egy személy értékelését. Ez egy kulcsfontosságú komponens a gyors trauma értékelés során.

Ki kérdezi az ACLS minősítést?

ACLS tanúsítás A az egészségügyi szolgáltatók által az akut ellátásban dolgozó egészségügyi szolgáltatókra és a sürgősségi szolgáltatások szolgáltatásaira is szükség. Az Egyesült Államokon belüli kórházak és sürgősségi szolgáltatások többsége megköveteli, hogy ez az tanúsítás az American Heart Association (AHA) keresztül történjen.

hány óra Phtls?

A PHTLS hitelesítő oka jó 4 éve jó, és 16 órát kínál a folyamatos oktatási hitelhez. A diákok várhatóan részt vesznek az előadás, a tanulási állomások, a felülvizsgálati állomások és a készségek tesztelési forgatókönyveiben.

Mennyibe kerül az ATLS tanfolyam?

tanfolyam -szer, árak , és regisztráció, kérjük, válasszon egy tanfolyamot alatt: október 9 & amp; 10, 2019. január 14 & amp; 15, 2020.

hány órát az ATLS?

Az előkutató Elearning egy áttekintő fejezetből áll, ATLS & Reg; Diák tanfolyam kézikönyv, 13 modul és vetélkézés, Pre Course MCQ teszt, és körülbelül 1-2 HRS -t vesz igénybe az egyes modulok befejezéséhez. Az előzetes tanulás teljes befejezése erősen ajánlott.

Az ATL-eket online lehet?

ATLS Courses Online -t szedhet? Bár lehetséges, hogy egy fejlett Trauma Life Support előkészítő tanfolyam Online , 2014-től, a teszteket meg kell tenni egy engedélyezett képzési létesítményben. Az Egyesült Államokban és a többi résztvevő nemzet számos intézménye ATLS teszteket és tanfolyamokat kínál.

hány cme atls?

Az ATLS tanfolyam lehetővé teszi a traumás beteg gondozásának mérhető és reprodukálható megközelítését. Az ATLS tanfolyam befejezése után a résztvevők az 19,5 folyamatos orvosi nevelést (CME) órát kaphatnak egy teljes tanúsításra és legfeljebb 5 folyamatos orvosi oktatásra (CME) órákra a megújítási tanúsításhoz.

hol vehetem az ATLS tanfolyamot?

  • Aiims Trauma Center, Delhi. Aiims Trauma Center, Delhi.
  • Dr. RML Kórház, Delhi. Dr.
  • IIems, Kottayam. IIems, Kottayam.
  • Apex Orvosi Akadémia, Ahmedabad. Apex Orvosi Akadémia, Ahmedabad.
  • Symbiosis Egészségügyi Intézet, Pune. Symbiosis Egészségtudományi Intézet, Pune.
  • L. T. M.
  • KGMU, Lucknow. Kgmu, Lucknow.

Mennyi ideig tart az ATCN tanúsítás?

négy év

regisztrált ápolók az ATL-eket?

Advanced Trauma Care Ápolók ( ATCN ) egy fejlett kurzus célja az bejegyzett nővér növelésében érdekelt ő / tudását kezelése a többszörös sérülést szenvedett . Az ATCN tanfolyamot egyidejűleg tanítják az American Surgeons (ACS) Fejlett Trauma Life Support & Reg; ( ATLS ).