Mi a legcsendesebb pontszám?

zajszintet eddig a sones , ahol az alsó minősítés számát, az csendesebb a ventilátort. A tipikus gazdaságos ventilátorok körülbelül 4,0 vagy annál nagyobb szónok minősülnek, míg minden ventilátor 1,0 vagy annál kisebb szónok nagyon csendes (1,0 Sones jelentése egy modern hűtőszekrénynek).Ezen figyelembe véve, hogy hány szülő csendes fürdőszobai rajongó?

1,5 Sones

is megkérdezhető, 1,5 só hangos? Az hangszinteket Sond -ben mérjük. Minél magasabb az Sone szint, a ventilátor zajosabb. A spot ventilátorok jellemzően 3-4 SONES -nél minősülnek, bár egyesek lehetnek eléggé hangosabb . Az 1,5 szónok -ben értékelt rajongók nagyon csendesek, és az alacsony kapacitású ventilátorok minősülnek, mint 0,5 és 1 SONES szinte hallhatatlanok.

Ennek megfelelően mi a legcsendesebb fürdőkocsik?

A legjobb Nyugodt fürdőszobai ventilátorok összehasonlító táblázat

 • 1. hely. BV 0,7 szónok fürdőszobai szellőztetés és kipufogó ventilátor, 90 CFM.
 • 2. hely. Broan AE80b Invent Energy STAR minősített egysebességű szellőztető ventilátor, 80 CFM 1,5 szónok.
 • 3. hely. Broan QTX80 Ultra csendes kád ventilátor, 80 cfm, fehér rács.
 • 4. hely.
 • 5. hely.

Mit jelent a 2,5 szónok?

A dolog, hogy fontolja meg sones , hogy a 2 sones kétszer olyan hangos, mint 1 son , 4 sones kétszer olyan hangos, mint 2 sones és így tovább. A kipufogó rajongók a ventilátor kiválasztása Sound billentyűvel az 1 Sone alatt nagyon csendes lesz. 1-2 SONE meghallgatásra kerül, és bármi az 2,5 szülői -nél észrevehető lesz.

Mennyire hangos, ha egy fürdőszoba rajongója van?

legtöbb Fürdőszoba Mennyezet ventilátorok Rate 1,5-től 5-ig. Ez azt jelenti, hogy csökkenti a zaj elindul, amikor megvásárolja az fürdőszobai ventilátor . Minél kisebb a SONE szám, az ventilátor . Természetesen, ha egy fürdőszobai ventilátor valóban csendes, esetleg nem kipufogó a levegő.

2,0 szónok hangos fürdőszobához?

fürdőszoba bevásárlása Alacsony zajú ventilátorok
A legcsendesebb ventilátorok Sones 1,0 vagy annál kevesebb. A ventilátorok értékelték az 1.0-tól 2.0 -ig is nagyon csendesek. Az 2,0 -től 4.0-ig terjedő ventilátorok gyakran megfizethetőbbek és kissé több Noisy . A 4,0 vagy annál magasabb árú ventilátokat nem szabad csendben leírni.

Miért olyan hangos a fürdőszobai szellőztetés?

A szennyeződés és a por felhalmozódott az idő múlásával, és az a Vent -t, hogy hangos vagy vibráló zajokat hozzon létre. Máskor lehet, hogy az a ventilátor vagy fúvó kerék, amely pörget, és kiutasítja az -t az -ből, a fürdőszoba ki van állítva, és az oldalát a kipufogó háza hang.

mennyi cfm van szükségem fürdőszobára?

Az óránként nyolc levegőváltozáson alapuló szellőzési arányokat általában javasolják. A legtöbb fürdőszobáknál ez egy CFM -re működik az fürdőszobai terület négyzetméterenként. Például egy 7 'x 10' fürdőszoba igényel egy 70 CFM ventilátort. A 50 CFM minősítés minimumként ajánlott az fürdőszobákhoz 50 négyzetméter

Mit csinál a fürdőszoba rajongója?


Az ventilátor kipufogógázának elsődleges célja , hogy eltávolítsa a nedvességet az fürdőszobából -ből. Ezek az rajongók segítségével az fürdőszoba szagok ellenőrzését és megszüntetését. Ezenkívül hozzáadják az otthoni és lakosainak biztonságát a tisztítószerekből származó füstök csökkentésével, amelyek potenciálisan egészségügyi problémákat okozhatnak.

használhatom a PVC csövet a fürdőszobai szellőztetéshez?

komolyan megfontolnám az -t a Foam Core PVC használatával, mint az szellőzőcső a ventilátorhoz. Az szerelvények -t ragaszthatják, és az csőben lévő bármilyen víz, amely az csőben lehet, a soha nem szivárog a mennyezetre vagy a falra. Bath Fan kipufogógáz , és masszív forma virágzást és fa rothadást okozhat a padlás terekben.

Hogyan javíthatom a fürdőszobai szellőztetést?

Tippek a szellőztetés javítására a fürdőszobában
 1. biztosítva van egy hely az ajtó alján és a padló alján. Legalább 1/2 hüvelykes és 3/4 hüvelykes résnek kell lennie a fürdőszobai ajtó és a padló között néhány légcserére.
 2. adja meg a Windows-ot.
 3. Passzív szellőzőnyílása.
 4. A légkondicionáló bekapcsolása vagy ventilátor használata.
 5. Több szigetelés hozzáadása.

Hogyan lehet hangosan csendben lenni a mennyezeti rajongóm?

Az eredmények hosszú távú ventilátorok évek óta.
 1. Tisztítsa meg a pengéket.A zajos mennyezeti ventilátor megnyitásának legegyszerűbb módja a pengék tisztítása.
 2. húzza meg a penge csavarokat.
 3. húzza meg a fényt rögzítő kötőelemeket.
 4. megvizsgálja az elrontott pengéket.
 5. biztonságos a felső lombkorona.
 6. kenje meg a ventilátormotort.
 7. egyensúlyozza a pengéket.
 8. Ellenőrizze a húzóláncot.

mennyire hangos egy sone?

egyik Sone önkényesen egyenlő a hangosságát egy 1000-Hz-es hangot a egy zajszintje 40 decibel felett a standard referencia szintet (azaz a minimális hallhatósági küszöbérték). A hang -es hangossággal A négy szónok One , hogy a hallgatók úgy érzik, hogy négyszer, mint hangos , mint referenciaszám.

Mi a legjobb márka a fürdőszobai kipufogó rajongó számára?


Tehát itt van a 10 legjobb fürdőszoba kipufogó rajongója.
 • Panasonic FV-0511VQ1 Fürdőszoba kipufogó ventilátor.
 • BV Ultra-csendes fürdőszoba kipufogó ventilátor.
 • Broan 688 Fürdőszoba kipufogó ventilátor.
 • Delta Elektronika SLM70 Fürdőszoba kipufogó ventilátor.
 • Air King BFQ Fürdőszoba kipufogó ventilátor.
 • Panasonic FV-11VH2 Fürdőszoba kipufogó ventilátor.

Hol kell elhelyezni a fürdőszobai kipufogó ventilátort?

Hol van a legjobb hely az fürdőszobai kipufogó ventilátor telepítéséhez? Általában az fürdőszoba kipufogó ventilátor -t kell felszerelni, amennyire csak a zuhanyzóhoz vagy kádba kerül. Ez maximalizálja az egység hatékonyságát. A porszobában található egységek közvetlenül a WC-vel kell rendelkezniük.

Hogyan tudom, milyen méretű fürdőszobai kipufogó rajongóra van szükségem?

A hüvelykujjszabály az, hogy Ön -nek szüksége van -re legalább 1 CFM négyzetméternyi szobaterületenként. Az fürdőszobai négyzetméteres négyzetméterének meghatározásához az Width hosszát szorozza. Például, ha az fürdőszoba 6 méter széles és 9 méter hosszú, négyzetméter 54. Ezért az -nek legalább egy ventilátor -nek legalább 54-re minősül? CFM .
Az

broan ugyanaz, mint a Nutone?

1998, Nortek megszerzett NUTONE , hozzátéve, hogy a Broan csoport és a csoport átnevezésekor a Broan - NUTONE Group. Ezután 2000 januárjában Broan MFG. Broan - Nutone LLC lett.

Mi a legcsendesebb mennyezeti rajongó egy hálószobában?

Legjobb hálószoba mennyezeti ventilátorok
 • Brightwatts Energiahatékony 52 hüvelykes LED mennyezeti ventilátor.
 • Parrotuncle mennyezeti ventilátorok lámpákkal 46 hüvelykes LED mennyezeti ventilátor.
 • Hunter Fan Company Dempsey Alacsony profilú friss fehér mennyezeti ventilátor.
 • Westinghouse Lighting Quince beltéri mennyezeti ventilátor.
 • Monte Carlo 3Mavr60bk Maverick mennyezeti ventilátor távirányítóval.

mennyi levegő van egy fürdőszobai rajongó?


Egy tipikus fürdő fan eddig lépés 50 köbláb per perc levegő , amikor működési, de a legtöbb tényleg lépés mintegy felét eddig levegő áramlását.

Mi a csendes fürdőszoba rajongó?

Az iparági szabvány a hangmennyiség mérésére Az ventilátor -t, amikor használatban van, szónok. Minél alacsonyabb a sone minősítés, az Squieter az ventilátor lesz. Az egyik sone egyenértékű az csendes hűtőszekrény hangjával. Az -es csendes fürdőszobai ventilátor -t körülbelül 1,5 szónvonta értékesítjük.

hány db egy sone?

konverzió. A Stevens definíciója szerint az 1 SOE hangja 40 fonnal (1 kHz-es hanggal 40 DB SPL) felel meg. De a phons skála szinten az DB -ben, nem hangossággal, így az Sone és a phon mérlegek nem arányosak.