Hogyan csinálsz egy megérintést?

VideóEnnek figyelembevétele, hogyan készít egy csomózott csapcsuklót?

csomózott csap-kötés Hozd az ágvezetőt a főhuzal fölé, és végül a főhuzal fölé, hogy egy csomó -t képezi. Csomagolja be a vezetéket a fővezeték körül rövid, szoros fordulattal, és vágja le a végét.

Továbbá, hogyan érintse meg a csővezetéket? A forró érintse meg a eljárás magában csatolva leágazáshoz szelepet a külső működési csővezeték , majd kivágása a csővezeték fala az ágat, és eltávolítjuk a falszakasz a szelepen keresztül. Hot megérinti meghiúsítja termék elvesztése, a metán kibocsátás, és zavar a szolgáltatás az ügyfelek számára.

Ami ezt illeti, mi a csapás?

mindegyiket a vezetékek szabad végeivel együtt tették össze. Néha azonban egy ágvezetőnek kell csatlakoznia a fő huzalnak nevezett folyamatos huzalhoz. Az ilyen csomópontot -es csatlakozóval nevezzük. Az ágvezetéket ezután rövid, szűk fordulatszámon a fővezeték köré tekerjük; és a véget vágják le.

Mi a megérintés?

Az definíciója az építésben A Tap az utca elsődleges közüzemi rendszerének oldalsó csatlakoztatása, vagy egy másodlagos vonal csatlakoztatása egy már meghatározott csővezetékrendszerhez. Különböző típusú csapok különböző segédprogramok és különböző típusú csövek számára.

Mi csomagolva csap vagy tee csatlakozás?

Csomagolt csap vagy tee ízület --- Használt nagy szilárd vezetékeken, ahol egy nehéz csapos vezetéket nehéz Wrap a főhuzal körül. Használt szalagcsíkok az -hez az Wrap körül az T -formázott tömör vezetékek összekapcsolásához és illessze össze őket.

Mi a jelentése a kötési eszközöknek?

Scrice - Computer Meghatározás
Állandó vagy félig állandó csatlakozás két vezeték vagy kábel között. A csavart érpárú kábelen lévő szétválasztást mechanikus eszközökkel végezzük, amely különböző típusú krimpel és krimpelő eszközöket tartalmaz , és állandó.

Hányféle kábelcsatlakozás van?

Három kábelcsatlakozások típusai
Három fő típusú elektromos csatlakozók , más néven Sples: A Western Union Splice, a csapszél és a rögzítőszerkezet. A Western Union Splice összekapcsolja két vezetéket együtt, és különösen hasznos a törött huzal javításában.

Mi a közös kötések és ízületek?

Common elektromos vezetékek és kötések
  • y-splice.
  • csomózott csap.
  • sima tapintás.
  • Aerial Tap.
  • duplex keresztcsukló.
  • Western Union rövid nyakkendő.
  • Western Union hosszú nyakkendő.
  • keresztszerkezet.

Hogyan csinálsz egy rattail vagy egy pigtail?


Az hozzon létre egy Rattail csatlakozást, először a szigetelést az összekapcsolt vezetők végein. Ezután csavarja meg a vezetékeket az Rattail hatás kialakításához.

Mi a kábelcsukló?

Elektromos teljesítmény Kábelcsatlakozások
Az kábelcsatlakozókat a alacsony vagy nagyfeszültségű kábelek csatlakoztatására használják. Az kötések elektromos szigetelést, valamint mechanikai védelmet és erőt biztosítanak. Az elektromos csatlakozás különböző módon történik, és mechanikus csatlakozók, forrasztás, stb. FL

Mit jelent az orvosi értelemben?

( Tap ) 1. A folyadékot egy üregből egy trokárral és kanülzel, üreges tűvel vagy katétertől távolíthatja el. 2. Könnyedén sztrájkoljon az ujjával vagy egy kalapácsos eszközzel ütőhangszerekben, vagy egy ín reflex kiváltásához.

Mi az a légi csapás?

Ez azt használja, ahol az érintő huzal jelentős szakítószilárdsági áramkör. Aerial Tap . Ezt ideiglenes Tap -ként használják, amelyet általában az építési helyeken végeznek. Duplex kereszt Joint . Ez egy két érintő vezeték egyidejűleg megfordult, és akkor használják, ahol a két tapogatott vezeték nagy szakítószilárdság alatt áll.

Mi a jelentés a légi csap?

Aerial Tap . &bika; Ezt ideiglenes Tap -ként használják, amelyet általában konstrukciós helyeken végeznek. Az egyszerű csavar megkönnyíti az csap- huzalmozgást. Duplex Cross Joint & Bull; Ez egy két- tapint vezeték egyidejűleg megfordult, és akkor használják, ahol a két érintő vezeték nagy szakítószilárdság alatt áll.

Mi a Britannia közös?


Az Britannia Splice-t 2 huzal csatlakoztatására használják, ahol nagy szakítószilárdságot kell fenntartani, pl. A felső kábelben. Az Britannia Splice, ahol 90 fokos kanyarodat készít, hogy az egyes vezetékek végén vállt készítsen, majd hátrafelé helyezzük őket, és egy kisebb mérőhuzalt az egész dolog körül.

Hogyan kötem meg a Western Union-t?

Az Western Union Union -et egy vezeték két végének két végének csavarásával végezzük, az egyik forgás 3/4-es, az ujj szoros. Ezután a tűjel-fogó segítségével a végeket legalább öt fordulóra csavarják, szorosan. A vágási végeket a középhuzal közelíti.

hogyan működik a forró megérintés?

Hot Tapping az a technika, amely egy fiók csatlakozásához csatlakoztatható egy csőhöz, míg a rendszer működik, majd létrehoz egy nyílást abban a csőben fúrással vagy vágással. Míg az Hot Taps leggyakrabban az végzett -t a csővezetékrendszerben, az -es -ek is lehetnek a nyomástartó edényeknél és tárolótartályokba, hogy fúvókákat adjanak hozzá.

Mi az a lapolási hüvely?

Az FTS és FTSC gyártott Tapping Reeves , amelyet -re állítunk, hogy egy ági kimenetet készítsen a fő tápvezetékéből a gömbölyű vas, az öntöttvas és az azbeszt-cementcsövek fő tápvezetékéből (az FTS megrendelhető PVC-re és Acél csövek).

Mi az élő megérintés?

Live Tapping magában foglalja az megérintését illesztése vízfőre, egy kapu vagy gömbcsapon kívül, amely szabályozza a vizet. Miután a szerelvény és a szelep helyben van, a fő az sztrájkos , a szelep zárva van, mielőtt a fúró leválik.

melyik oldalra megy a forró csap?


bal

lehet hegeszteni egy élő gázvonalon?

Do NEM Hegesztés LIVE Natural gázcső Hacsak az You -t nem tapasztalt az ilyen hegesztési -vel, és rendelkeznek a megfelelő berendezéssel. Amikor hegesztés élő Natural gázvezeték , győződjön meg róla, hogy az csővezeték elég vastag, és az hegesztési paraméterei elégednek, hogy az , amellyel megakadályozza az égetést.

mi a stopples?

: Valami, ami bezár egy rekeszeket: dugó, dugó. Stopple . ige. stoppled; Stoppling & # 712; St & Auml; -? P (? -?) Li & # 331;