Fékre van szüksége egy pótkocsira?

A Trailer vagy Pole Trailer szükséges az -nek, ha bruttó súlya meghaladja a 4500 fontot. -es pótkocsi bruttó súlya 4500 lbs. és 15 000 lbs. Nem szükséges az -nek, ha van fékek, ha nem több mint 30 mph sebességgel vontatott.Továbbá szükség van egy pótkocsi fékezőre?

Ha az Trailer elektronikus fékek , A egy fékvezérlő és a Brawaway kit. Ha You rendelkezik egy pótkocsi -vel, az elektronikus fékekkel , az fékek nem fog működni anélkül, hogy valamilyen vezérlő lenne, hogy jelet küldjön a targoncából az Trailer -ba. Tehát, ha az You -nek van egy pótkocsi elektronikus fékek , Szüksége van fékvezérlő .

Hasonlóképpen vontathat egy pótkocsit elektromos fékekkel vezérlő nélkül? Elektromos pótkocsi fékek A nem működik nélkül fékvezérlő . Ha Az pótkocsi van felszerelve elektromos fék , , akkor a -nek szüksége van egy fékvezérlő és vontató . Azonban egyes pótkocsik vannak felszerelve túlfeszültség fékek . Ezek egy hidraulikus fékrendszer, amely az -es pótkocsi saját súlyát és lendületét használja az fékek .

Hasonlóképpen megkérdezhetem, szükségem van az elektromos fékekre a pótkocsiomon?

Ha a 750 kg és a 2000 kg GTM közötti pótkocsit vontatott, akkor a törvény által pótkocsi fékezésével kell rendelkeznie. Ha megy egy elektromos vagy elektromos / hidraulikus fékrendszer, akkor szükség -ás elektromos fékvezérlő felszerelni a kóc jármű a fékek dolgozni.

Szükségem van elektromos fékre? A

elektronikus fékek -t leggyakrabban a karavánok és a pótkocsik több mint 750 kg-nál használják, és törvényesen szükségesek az összes karavánon és pótkocsinál, ahol a GTM több mint 2000 kg. Ne feledje, hogy ha az elektronikus fékeket -nek tartja, akkor az szükség van a -re, hogy telepítse a vezérlőegységet a vontatójárműbe.

Milyen súlyt kell pótkocsi fékre?

3000 lbs.

Szüksége van elektromos fékekre, hogy vontassanak egy lakóházi pótkocsi?

You Ne tegye az Electric fékezést egy autóra. Az Camper Trailer vagy Caravan lehet elektromos fékek felszerelve, melyet egy fék vezérlő üzemelteti az vontató járműhöz. Szimpátiával működik az fék -vel, és a Van fékek -t alkalmazzák, amely alkalmas a kombináció biztonságos visszaszerzésére.

Hogyan akasztja a Trailer Fékeket?

Ha a pótkocsi vezetékezés fut le a bal oldalon a pótkocsi , akkor splice a bal oldali fék szerelvények a fő villamos fék elektromos vezetéket érkező 7-utas csatlakozó. Ezután futtatunk egy jumper vezetéket az elektromos fék tápvezetékről a jobb oldali Brake szerelvényekhez (lásd a fotót).

miért nem működik a pótkocsi fénye?

A rossz vagy hiányzó pótkocsi A talaj nagyon gyakori oka annak, hogy az Lights nem működik a -en egy -es pótkocsi -en, vagy csak az munka néha. A targoncával és az pótkocsi dugóval ellátott PIN-kódot erre a földkapcsolatra különítik el, ezért teszteljük ezt a kapcsolatot a probléma hibaelhárításakor. Vezetékszínek és ndash; Légy óvatos!

Mennyire forró kell a pótkocsi fékek?


szerint a telepítési útmutató Kodiak disk fékek , az agy hőmérséklet kell lennie 130-175 fokos tartományban, a fék alkatrészek maguk is melegebb különösen azután, hogy kemény fékezés . Tehát az pótkocsi gyártója rossz. A hubjai túlságosan Hot .

Hogyan szolgáltatja az elektromos pótkocsi fékezését?

Az elektromos pótkocsi fékek javítása
 1. Nyissa meg a pótkocsi csatlakozóját.
 2. Keresse meg az elektromos fékeket vezérlő vezetéket.
 3. Plug a pótkocsi csatlakozóját a vontató jármű csatlakozója és van egy asszisztens nyomja meg a fékpedált.
 4. Csatlakoztasson egy 12 voltos tesztlámpa földi klipjét a pótkocsi keretének csupasz fémrészéhez.

Hogyan tesztelsz elektromos fékvezérlést pótkocsi nélkül?

Hogyan kell ellenőrizni a fékvezérlőt pótkocsi nélkül
 1. Nyomja le a fékpedálon, miközben figyeli a fékezőt.
 2. Ellenőrizze a biztosítékot a vezérlőhöz, ha a kijelzőn nem világít. Az
 3. a vontató jármű hátulján lévő pótkocsi csatlakozójához multiméterrel.

Honnan tudja, hogy a pótkocsi elektromos féke van-e?

Ha elektromos féke van , akkor vezetékek (általában kék) kerülnek a kerékagyokba. A nyelvre szerelt cigarettacsomag mérete is van. A huzal kinyúlik, és ezt a vezetéket a TV keretéhez kell csatlakoztatni, amikor vontatás.

Melyik tengelynek kell lennie a pótkocsi fékek?

Ha csak egy féktengely van telepítve egy Tandem tengelyes pótkocsi -ben, az fékek a hátsó tengely -nél kell rendelkezniük a maximális rendszer teljesítményéhez. Az -es tengelyre alkalmazott forgási nyomaték az fékezés során az ekvalizer-t eltolja, és nagyobb súlyt alkalmaz az tengely hátsó részére.

Hogyan működik az elektromos fékek a pótkocsi?


Elektromos fékek Feed Power A vontató jármű fék fényei a vezérlőbe. Az -es pótkocsifékeket -t különálló nagy teherbírású áramkörrel aktiválják egy dugó és aljzaton keresztül. Ez lehetővé teszi az fékek -t az munkába, amikor a vontató jármű fékek -t alkalmazzák.

lehet hozzáadni az elektromos fékeket egy pótkocsihoz?

Frissítve: Raymond P. Ön Will -nek több elemre van szüksége az -re, hogy hozzáadja az elektromos fékeket -nek a Carry-On segédprogram Trailer -nek. Az Trailer -vel kezdődően az -nek szüksége van egy olyan csomópontra és dobra, amely megfelel a csapágyaknak és a tömítésnek az Trailer orsóján és a kerék csavaros mintáján.

a pótkocsi fékek fontos?

Pótkocsifékek javíthatja a vontatási képességeit kisebb vontatására járművek azáltal, hogy a képesség, hogy állítsa le könnyebben és biztonságosan, különösen a pánik helyzet. A hidraulikus túlfeszültséggel vagy Electric -vel felszerelt pótkocsi, amely hidraulikus fékek nem csak javítja a biztonságot, akkor is kevésbé stresszes.

Hogyan ellenőrzi az elektromos pótkocsi fékezőket az elemekkel?

Szakértői válasz: Valóban teszt Trailer's Electric Drum fékek Fékek közvetlenül alkalmazva + 12V teljesítmény egy teljesen feltöltött akkumulátor . Ezt a hatalmat az -es pótkocsi dugójának forró és földi érintkezőkjére alkalmazhatja (lásd a fotót) vagy az egyéni Brake szerelvény két vezetékét.

lesz a pótkocsi fékek akkumulátor nélkül?

Electric Trailer fékek dolgozhatnak a -en egy Trailer -on, amelynek nincsenek kitakarító rendszere. Az egyetlen alkalom, a szakadár akkumulátor változás, hogy az fékek teljesítenek, amikor a csap a rendszer ki van húzva, és a feszültség az akkumulátor alkalmaznak a fék szerelvények.

Hogyan változtatja meg a Trailer Fékeket?


 1. Kezdje el, ha a pótkocsi a földön van.
 2. Távolítsa el a porkupakot a tengelyes hubból, hogy elérje a rögzítőanyát.
 3. Távolítsa el a rögzítőanyát a tengelyorsóból, majd a fékdobot az orsóból.
 4. Távolítsa el a belső kerékcsapágyat és a kerékcsapágy tömítését (piros nyilak).

Hogyan kapcsolja ki az elektromos fékeket a pótkocsion?

A legegyszerűbb lehetőség az, hogy egyszerűen kihúzza az Brake vezérlőjét. Ha az fék vezérlő le van kapcsolva, az fékek nem kap teljesítményt. Ha az fék vezérlőjét nehézkesítették, és nem lehet kihúzni, akkor az fék kimeneti vezetéket bárhol az Brake vezérlő és az pótkocsi között vághatja le.

Mi a 7-es útválasztó csatlakozó?

pótkocsik elektromos fékekkel is szükségük van rá. Az 7 - módon a Plonter Plug körül 2 és prime; Átmérő csatlakozó , amely lehetővé teszi a kiegészítő PIN-kód egy segéd 12 voltos teljesítményű vagy biztonsági lámpákhoz.