Hogyan készíthetek egy Mores pörkölõállomást?

egy DIY Tabletop S ' Mores pörkölő állomás , most lehet.

Útmutató:
 1. Helyezze a STENO CANNED HEAT CANTING GEL-t a Planter mezőbe. Igazán öt dobozot adhatok ebben a méretben.
 2. Töltse ki a Planter dobozt sziklákkal.
 3. használhassuk az öngyújtót meggyújtani doboz Sterno konzerv hő főzés gél, és kezdjük pörkölés .HOGYAN KÉSZÜLKÉNT, HOGYAN KÉSZÜLKÉNT KÉSZÜLKÉNT?

Hogyan DIY S'mores Bár az esküvő vagy esemény

 1. díszíteni a vetőgép doboz, amely tartalmazza majd a gél doboz fény a s'mores.
 2. töltse ki a dobozt a csomagolóanyaggal, amíg a doboz teteje körülbelül 3 balra van.
 3. Helyezze el a dekorációt és a dekoratív anyagot a tetején lévő csomagolóanyagban, valamint a géldobozban.

Hasonlóképpen, mennyibe kerül egy s'mores bár? Kraft Jet-puffed marshmallows: $ 2.09. 1 doboz (14,4 oz.) Nabisco Honey Maid Graham Crackers: $ 3.29. 8 Hershey Milk Chocolate Bars : $ 7.12 ($ 0.89 mindegyik)

is tudni, hogy pörkölje Marshmallows over Sterno-t?

5 Válaszok. Sterno (nagyjából) alkohol keveredik a gélrel. Az alkohol is tisztán és teljesen ég, így lényegében nincsenek metanol molekulák a lángban, amely az marshmallows és az YOU .

Mit teszel egy Mores bárban?

vagy a sötét csokoládé, sózott karamellel és tökéletesen pirított mályvacukorral. Vagy Ritz Crackers Butterfinger csokoládé, Reese terjedése és egy másik gooey marshmallow. Vagy több Ritz egy PB csészével és a Nutella-val! Vagy puha sült csokoládé chip cookie-k Carmello csokoládé és makaroon cookie elterjedt.

használhatja a sternót, hogy mores legyen?

Az Sterno 20261 S'Mores hő egy biztonságos és tiszta égő üzemanyag, amelyet megújuló forrásokból és nem toxikus összetevőkből készítenek, amelyeket kifejezetten főzésre formuláznak. Ez az ideális üzemanyagforrás a pörkölés pörköléshez és készítéséhez tökéletes s'more minden alkalommal!

rendben van a pörköléshez a gyertyát?

: Ha a pillecukor felett az gyertya , akkor kap a hőt a konvekció, hanem az összes csúnya vegyi (elégetlen vegyszereket). Ha a lángba helyezi, még a legrosszabb, mert leállítja az égési folyamatot.

meg tudsz sült mályvacukorral egy gél láng fölött?

főzés egy gél -Fueled tűz Pit
Sterno egy a legjelentősebb márkanév alkotói gél üzemanyag , és a cég honlapja szerint főzés közvetlenül felett Az Flame tökéletesen biztonságos a kémiai kibocsátás szempontjából.

biztonságos a pörkölt marshmallows egy könnyebb?

Ez tökéletesen Safe , hogy a marshmellows-t egy könnyebb -en főzzük. Ha az Lighter -t nagyon hosszú ideig tartja, akkor kis kockázat lehet, hogy felrobban, ezért legyen óvatos.

Mi a legjobb tűzüzem?


az Chafing ételekhez , ez legjobb , hogy bármilyen Sterno 2, 4 vagy 6 órás üzemanyagot használjon. Az italok urnáit és a szobaszervizt, a 2 órás szárat vagy a praktikus Wick terméket ajánlott. A bankett kocsikhoz két doboz biztonságos hő nagy eredményeket eredményez.

tudsz pörkölni marshmallows over citronella?

NO, YOU RE rendben van. YOU nem Huff Bug Spray és Citronella a leginkább Nontoxic IIRC, amennyiben az You nem haladja meg. Csak ne tedd meg mindennapi szokást, és -et, hogy rendben legyen.

Hogyan sült a mályvacukorok belsejében?

Útmutató
 1. Állítsa be a sütőt a broilra.
 2. megszakítja a Graham Cracker-t fele.
 3. tetején minden Graham cracker fele 1 mályvacukorral. (
 4. főzzük a sütőben kb. 2 percig, amíg a marshmallows elkezdenek aranyat megfordítani.
 5. minden mályvacukorral egy csokoládéval (3 darab hershey bár) és egy második graham cracker fél.

lehet forralni a vizet?

Sterno egy szép üzemanyag. De az -nek van a korlátai. Ez nem forralja a forralását. Nem termel elegendő hőt főzni - felejtsd el, hogy a hamburger grillezésével.

hogyan toast marshmallows tűz nélkül?

Ez könnyen megközelíthető pirítós marshmallows anélkül, hogy tábortűz lenne. Line Up marshmallows egy sütőlapon és a sütőben a sütőben, amíg a csúcsok pirított aranybarna.Távolítsa el a tálcát a sütőből, fordítsa át az marshmallows -t, adja vissza a tálcát a sütőbe és pirítós -re, amíg aranybarna.

a sterno ugyanaz, mint a gél üzemanyag?


Nem, ez nem az ugyanaz a . Sterno dobozok tartalmaznak gél -Type üzemanyagot, és a tetején nyitott lyuk van (kb. 2 hüvelyk átmérőjű). Sterno dobozok tartalmaznak gél -Type üzemanyagot, és a tetején nyitott lyuk van (kb. 2 hüvelyk átmérőjű).