Mi a ferde tölgy?

Cerused fa is ismert Cerused Oak vagy limed Oak , mert gyakran megtalálható ezen a fafajon. Oak magasan látható gabona teszi a felület egyik felületét. A csupasz vagy festett fából készült textúra a leginkább fogékony, hogy elnyelje a meszes viaszot, létrehozva egy fehér meszeset, amely lehetővé teszi a gabonát.Megfelelően, mi a fűrészelés?

Cerusing (más néven & ldquo; meszelt kivitelben & rdquo;) egy olyan technika célja, felhívni arra a részleteket és jellegét a gabona egy darab fa . Modern CERUSING technikák Használják a viaszot vagy a festéket az fa gabona kiemeléséhez, általában egy sötét foltdal ellátott darabon.

Másodszor, mi a tölgy? Az limed Oak meghatározása. : OAK , amelyet egy mészpasztával kezeltek, dörzsölte a gabonát, hogy különleges befejezést kapjon.

Ezen figyelembe véve, hogy mi a fertőzött fa kivitelezése?

CHERUSING BUT (vagy néha limed ), és alapvetően egy olyan folyamat, amely ellentétes színt dörzsöl az fa pórusaiba, hogy kiemelje az fa gabona mintáit.

Viaszos konyhai szekrények?

Alkalmaz egy puha paszta viasz vékony rétegben az szekrény felületre puha ruhával vagy kefével. Ha többet szeretne bevonni az felület bevonásához A nem eredményezi az viasz vastagabb rétegét, az You 'LL csak több időt tölt be a feleslegből. Tisztítsa meg az szekrényét és újratöltse az viasz -t évente egyszer.

hogyan kapsz viaszt a fa?

Ha óvatosan cselekszel, eltávolíthatja a viaszt a karcolás nélkül vagy az asztal groupling nélkül.
 1. lágyítsa a szárított viaszt egy fúvószárítóval közepes hőn.
 2. lágy, fehér ruhával blotja a lágyított viaszt.
 3. keverjük össze 1/2 csésze fehér ecetet 1 csésze vízbe.
 4. dip a ruhát az ecet keverékbe, és törölje le a maradék viaszt.

Mi a viaszos viasz?

Mating Wax speciálisan megfogalmazva, hogy megvédje a befejeződését, és adjon nekik a kifinomultság. Használja a -et, hogy hozzon létre egy gyönyörű fehér mosott felületet, vagy világossá tegye a vibráló festék színeket könnyebb tónusok és pasztellekké.

Mi a mate befejezése?

Ha kíváncsi, hogy az Lime fa egy fehér mosáshoz, jött a megfelelő helyre. Ez javítható alkalmazásával meszelt kivitelben , ami olyan, mint egy fehér mosás, ami növeli az általános megjelenését a fa, miközben továbbra is kiemelve a szépség, a gabona.

Mi a pácolt tölgy?

Pickling egy olyan technika, amelyet az Oak -en használtak. A fehér folt alkalmazása lehetővé teszi, hogy megvilágítsa a fafelületet anélkül, hogy elrejti a gabona mintát. Festés Fa bútorok Fehér egy módja annak, hogy fényesítsen egy szobát, de a hátrány az, hogy a festék átlátszatlan, így lefedi és elrejti a fa természetes szemét.

Hogyan lezárja a Whitewashed Wood-ot?


 1. 1. lépés: Távolítsa el a meglévő felületet a fából.
 2. 2. lépés: hígított fehér festék vízzel, ha vízalapú vagy terpentin, ha olaj alapú.
 3. 3. lépés: Alkalmazza a fehér meszeset ecsettel.
 4. 4. lépés: Hagyja szárítsa meg a kabátok, majd a homok előtt további bevonatok.
 5. 5. lépés: Tömítse a fehér meszítást tiszta poliuretánnal.
Az

ugyanazt a viaszot, mint a fehér viasz?

Valószínűleg tudod, hogy a bútorok általában tiszta és barna viasz . Ön is vásárolhat egy fehér viasz - gyakran nevezett mating viasz - egy tiszta viasz egy hozzáadott fehér pigment, amely fehér szemcsés felületet ad, White mossuk elhalványult a csupasz vagy festett fából vagy Festett bútorok.

tudsz lakkozni a viaszban?

Igen, A használhat egy lakkot. vagyok -et, és jól működik. Általában a permetező csiszolószalaggal lezárja az enyémet, majd Buff a Coat of Oile után Wards. A is az olajat az viasz tetejére is elhelyezheti, de az olaj az viasz egy kicsit felemelheti, a tömítőt először az olaj, amelyet az olaj tartósabbá teszi.

Lehet-e poliuretánt a mész viasz fölé tenni?

A használhatja a festéket, majd az viasz -t, de az You -nek szüksége van a dewaxed sellac tömítőanyagként. poliuretán akár vízbázisú vagy olaj alapú , a nem ragadja meg. A hátránya, hogy a sellak nem egy tipikusan kemény befejeződés, és az lágyabb bázist biztosít az poliuretán esetében, mint az poliuretán önmagában.

Sötétítheti a fát viaszral?

Használjon kis kréta festéket és reg; viasz kefe a sötét kréta festék és reg; viasz nagyvonalúan az fa felületén . Tartsa az viasz -t, miközben még mindig nedves. Használjon ruhát az viasz felesleges eltávolításához. * Opcionális: Alkalmazzon egy második réteg viasz Ha úgy érzi, You szeretné, hogy a mahagóni folt, hogy sötétebb .

Hogyan használod a fúziós végtelen viaszt?


A egy tiszta pamutszövetet vagy kefét használjon, hogy viasz -t vékony rétegben alkalmazzuk, a faragott részletek vagy felületi hiányosságok mélyedéseibe. Törölje le a felesleget. Hagyja száradni 3-5 percig. Buff egy ragyogást egy tiszta szöszmentes pamut ruhával.

Hogyan használod az Amy Howard Collowing viasztását?

A Amy Howard használatával otthon & reg; Kína sörték kefe, merítse az ecsetet az viasz liming, majd a karton palettára. 3. Alkalmazza a fényt, az első bevonatot, 100% -os lefedettséget a kezeletlen vagy kréta alapú festett felületre. Használja a egy keresztkelést, toll ecset-módszert, majd simítsa ki.

Hogyan könnyíted a tölgy gerendákat?

Használja az alábbi útmutatót, hogy helyes legyen.
 1. Először teszteljen egy kis minta területet.
 2. eltávolítja az üvegfestést a gerendákból.
 3. A szennyeződés és a komor dudorja. Az
 4. lehetővé teszi a gerendákat, hogy lassan száradjanak.
 5. alkalmazza az ESP-t a kötéshez.
 6. hígított kazein distemper.
 7. alkalmazza a több rétegben. Az
 8. rendszeresen karbantartja a gerendákat.

Hogyan működik a kréta festése?

Chalk Paint egyfajta Paint (valójában ez az Paint védjegyes márka Annie Sloan, de más cégek hasonló festékek is), amelyek a bútorok és egyéb elemek használhatók hozzon létre egy krétás megjelenést. Ez egy idős megjelenés létrehozására szolgál, és könnyen szomorú lehet.

hogyan fehér meszese tölgy szekrények?

Tiszta festékkefe egy Whitewash pácolási foltban, és alkalmazza sima stroke-t az szekrény aljára az szekrényből a tetejére, majd ismét vissza. Miután alkalmazta a mosást, törölje le tiszta, puha pamut ruhával. Minél nehezebb törölni, annál inkább az alatta lévő fa gabona jelenik meg a késztermékben.

Milyen színű lime tölgy?


Limed Oak padló felismerhető fehér mosott, szinte szomorú megjelenéssel.

Használhat Limewash-t a fa?

Kezdje a csupasz -es fából -et használó Mating Wax vagy Paint, You Need - szalag -ből -hez -hez Hozzon létre egy olyan hatást, amely hasonlít a hiteles Lime Wash -re. Ha a darab lakkozott vagy lakkozott, távolítsa el az bútorok sztriptízzel, majd vízzel semlegesítse a sztriptert, és hagyja, hogy az fa alaposan megszáradjon.