Milyen biztosítási típusú Abletter Sunshine Health?

Sunshine Health kínál kormányt szponzorált kezelt ellátást a Medicaid, hosszú távú gondozás, Ambeter (Marketplace) és Allwell (Medicare) segítségével.Ezt figyelembe véve, hogy mi a biztosítás a Ambetter?

Ambetter Egészségbiztosítási egy piactér tervet, amely által működtetett CeltiCare Biztosító leányvállalata, a Centene Corp.

mellett fent van Ambetter biztosítási HMO vagy PPO? Az Ambeter rendelkezik PPOS , Hmos és EPOS. Nem kínálnak Hsas-t. A terveket három fémszintre osztották: bronz, ezüst és arany.

is megkérdezte, mi a napsütés egészségbiztosítás?

Napfény Egészségügyi egy floridai Medicaid egészségügyi terv és teljes tulajdonú leányvállalata Centene Corporation, a világ egyik vezető többsoros egészségügyi vállalkozás kínál mind a mag Medicaid és speciális szolgáltatásokat.

az Ambeter úgy vélte, hogy Obama gondoskodik?

Centene ( Ambetter ) Centene egy nyilvánosan jegyzett biztosító és a közelmúltban bővítette részvételét az Obamacare csere 2018 Ambetter Centene a HIM termék. Az Ambeter háromra kínálja a terveket: Ambeter Essential Care (Bronz): Ez a terv alacsonyabb havi prémiumot kínál, és a zsebkockázatok vannak.

a blue cross-nél jobb ambeter?

Ambeter a legrosszabb. Blue Cross sokkal jobb . Lehet, hogy kapcsolatba léphet egy független brókerrel, és további opciókat kaphat , mint a -nél, mi van a piacon.

Ki jogosult a Ambeterre?

Annak érdekében, hogy -nek minősítse a -et erre a segítségre, a szövetségi szegénységi szint 100% -át és 400% -át kell tennie. A szövetségi szegénységi szint a minimális jövedelem egy családi igény az élelmiszer, ruházat, szállítás és menedékhely számára. A kormány ezt a szintet határozza meg.

az Ambeter magánbiztosítás?

Ambeter az Egészségbiztosítási termékcsaládunk az Egészségbiztosítási piacon. Ambeter Egészségbiztosítás tervek célja, hogy magas színvonalú, helyben alapuló Healthcare szolgáltatásokat nyújtsanak tagjai számára, a továbbfejlesztett együttműködési és stratégiai ellátási koordinációs programok előnyei.

az Ambeter borító szemüveget?

További lefedettség hozzáadása az Ambetter egészségügyi terve az opcionális Ambetter Felnőtt Vision előnyeivel. Az fedezett Vision szolgáltatások közé tartozik a szolgáltatások, mint például Eye vizsgák és vényköteles szemüvegek.

Hogyan jogosultak a Ambeter biztosításra?


Az Ambetter
  1. feliratkozása Adja meg adatait. Adja meg adatait (például: Családméret, jövedelem) Online vagy telefonon, hogy megnézze a támogathatóságot a támogatás, a Medicaid és / vagy a Biztosítási piac Egészségügyi terv.
  2. összehasonlítja a terveket.
  3. Válassza ki a tervet.
  4. Indítsa el a lefedettséget.

az Ambeter A Medicare?

Ha Ön az Ambeter tagja, akkor hozzáférhet az Allwell - Medicare Advantage Tervhez a napsütés egészségéből. Extra előnyök, amelyek nem tartoznak az Medicare A rész VAGY B. rész (eredeti Medicare )

az Ambeter az államból működik?

Ambeter szerződések szolgáltatókkal a fedezett előnyök teljes köréhez. Ha nem vészhelyzeti szolgáltatásokat kap az OUT -OF-Network szolgáltatóból, akkor az orvosi törvényjavaslat teljes költségeért felelős, hacsak az állami vagy a szövetségi előírások másképp nem szükséges.

Van szükségem egy hivatkozásra, hogy egy szakembert láthasson a Ambetterrel?

Do nem megy az specialist anélkül, hogy az a PCP-t tartalmazza. Az specialist nem lehet Lásd a -et az Referral nélkül. Ugyancsak fontos, hogy ellenőrizze a szakember Ön említett van a Ambetter Sunshine egészségügyi hálózathoz, így nem kap számlát valamiért nem számított.

a Sunshine Health A Medicaid Terv?

Medicaid . Sunshine Health egy Florida Medicaid Health Plan , amely 2009 óta szolgáltatást nyújt Floridában.

a Sunshine Health Medicaid jó?


"Örülünk, hogy a sikeres Medicaid és a hosszú távú gondozási programok része."Az Sunshine Health átfogó Egészségügyi tervét kínálja, az Medicaid és a hosszú távú gondozási lefedettség egy tervet az állam több régiójában, mint bármely más, a Floridában működő kezelt gondozó vállalat.

, aki napsütéses egészséget tulajdonít?

Napfény Egészségügyi egy floridai Medicaid egészségügyi terv és a teljes- tulajdonú leányvállalata Centene Corporation, a világ egyik vezető többsoros egészségügyi vállalkozás kínál mind a mag Medicaid és speciális szolgáltatásokat.

a napsütéses egészségi hmo?

Allwell Sunshine Health kétféle Medicare Advantage tervet kínál a vényköteles gyógyszer lefedettséggel. Az HMO terveink azok rendelkezésére állnak azoknak, akik jogosultak a Medicare-re (A és B részek). Az HMO SNP-terveink azok rendelkezésére állnak azoknak, akik a Florida állapota révén jogosultak, és jogosultak a Medicare-re.

Hogyan kérhetem a Sunshine Medicaid-t?

A napsütés egészségének beiratkozása és kiválasztása egyszerű
  1. A Medicaid számára érvényes.
  2. kap egy levelet, hogy válasszon egy tervet.
  3. válasszon egy tervet. Hívja a választott tanácsos díjmentes 1-877-711-3662 (TDD / TYY 1-866-467-4970), vagy látogasson el az Statewide Medicaid Managed Care oldalra. Az
  4. üdvözlő csomagot kap a tervből.
  5. Élvezze az új előnyeit!

lehet Medicaid egy másodlagos biztosítás Floridában?

Másodlagos biztosítás , Medicaid lehet fizetési látás és fogászati ​​ellátások. Csak megjegyzés: Medicaid nem lehet másodlagos biztosítás bármilyen piaci tervek számára. Ha jogosult az Medicaid -re, akkor nem kaphat támogatott piactér lefedettséget .
Az

a Medicare egy napsütéses egészség?


ALLWELL Sunshine Health
Medicare Advantage Plan Megnyitható Healthcare lefedettség és előnyök, amiket magának kell vigyáznia.

Ki az Ambetter biztosítás vezérigazgatója?

elnök és vezérigazgató Beth Johnson 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a szolgáltató szervezetek és az egészségügyi biztosítás vállalatok itt Washingtonban.

Az Ambeter fedezi a Sürgősségi Szoba meglátogatását?

Sürgősségi Services olyan fedett és On-Of-Of-Of hálózat, de az ER szolgáltatások érkeznek a hálózaton kívüli szolgáltatóból, ami nagyobb a zsebköltségeket. A specifikusabb lefedettség információért kérjük, tekintse át az lefedettségét vagy Látogassa meg a Ambetter .CoordinatedcareHealth.com-ot.