Az UMBC 4 éves terv?

Umbc létrehozta az 4 - Év Akadémiai Pathways -t az Egyetem által kínált számára.Ami ezt illeti, az UMBC 4 éves kollégium?

University of Maryland & MDash, Baltimore megye egy 1966-ban alapított állami intézmény. Összesen 11.260 összhangban van, annak beállítása külvárosi, és a campus mérete 500 hektár. Ez egy 4 -1- 4 -es akadémiai naptárat alkalmaz.

is megkérdezheti, mi történik az UMBC fokozat ellenőrzése során? A Akármilyen Ha Degree Audit jelentés egy eszköz, amelynek célja, hogy a diákok, hogy milyen természetesen kiválasztás vagy változás major / minor érinti a követelmények, hogy egy diák kell befejezni felé az egyetemi oktatás UMBC .

Ez a nézet, az UMBC A 410? A

410 - Bevezetés az adatbázis-tervezéshez. Ez a kurzus bemutatja a hallgatót az adatbázisfejlesztés folyamatához, beleértve az adatmodellezést, az adatbázis-tervezés és az adatbázis végrehajtását. A diákok gyakorlati készségeket gyakorolnak egy kis adatbázis-projekt fejlesztésével.

UMBC egy osztály?

Az információs rendszerek részlege (IS) számos tudományos programot és tanúsítványt kínál az egyetemi és diplomás hallgatók számára, beleértve a B.a. Üzleti technológiai adminisztrációs és információs rendszerekben, M.S. Információs rendszerekben (online is) és az emberi központú számítástechnika; és ph.

az UMBC biztonságos campus?

Bár az Umbc általában biztonságos Campus , mi nem vagyunk szentély a bűnözésből vagy balesetekből.

, ami jobb UMD vagy UMBC?

Umbc határozottan tudatosan tudományosan kihívást jelent és stimulálja, mint a College Park. A College Park is nagyobb, mint az Umbc , míg az Umbc nem kicsi, de nem túl nagy egyetem. Umbc IA nagyon erős a biológiai tudományokban és a számítógépes tudományban, míg a College Park a legerősebb a mérnöki.

az UMBC közösségi főiskola?

A Marylandi Egyetem, a Baltimore megye (gyakran az Umbc -nek nevezik) a Baltimore megye , Maryland állami kutatási egyeteme. Részeként létrehozott, a University of Maryland rendszer 1966-ban, az egyetem volt az első nyilvános főiskolai vagy egyetemi Maryland beleértendő az összes versenyen.

az UMBC kemény?

Acousemics Umbc kemény , de sokat tanulsz. A főbbektől függően az osztályok 25 diáktól 300 diákig terjedhetnek.

az UMBC egy fekete főiskola?


az UMBC -nél, a diákok 45 százaléka a Stem-ben és 50 százalékában az afrikai-amerikai , Hrabowski mondja. Az Umbc az országot is vezet az országos fehér Egyetemek számában, küldő Black diákok, akik teljes pH-t küldnek. Az elmúlt két évben az Umbc a Coveted No.
-ben leszállt

Milyen GPA szükséges az UMBC számára?

Az GPA átlagos Umbc értéke 3.9. Az GPA -vel 3,9, Umbc megköveteli, hogy az osztályod tetején legyen. Szinte egyenes A-t igényel minden osztályban, hogy versenyezzen más pályázókkal. Továbbá kemény osztályokat kell szednie - AP vagy IB tanfolyamok - megmutatni, hogy a főiskolai szintű akadémikusok szellő.

az UMBC egy jó főiskola?

Ha Ön egy harmadik vagy negyedik év College Diák, az Umbc egy nagy hely, ahol eldönti a karrierút. Ha Ön egy diplomás hallgató, az Umbc nehezebb lehet, mert programjaik lehetővé teszik a Masters / PhD hallgatók keresztezését, amelyek a PhD hallgatókat ugyanabban az osztályban több munkát végeznek.

Mi az UMBC?

# Umbc egy iskola, ahol nincs labdarúgó-csapat & amp; A sakk a legjobb sport. Ez egy iskola jobb ismert a Oktató Freeman Hrabowski & Amp; Meyerhoff tudósok, mint az atlétika. De ma este az Umbc ismert , mint az iskola, amely kihúzta az NCAA kosárlabda történelmének legnagyobb idézését.

az UMBC A 450?

jelentése 450 - adatkommunikáció és hálózatok. Ez egy bevezető felmérési kurzus az adatkommunikációban és a hálózatépítésben. Ez felméri a számítógépes hálózat alapelméletét és technológiáját. Egyetlen hálózati protokollköteget is lefedi mélységben.
Az

az UMBC-n áthalad?


A P / F opció alatt az Pass fokozat az "A", "B", "C", "D. vagy" D."A" P "fokozatot nem számítják ki a GPA-ban, de az" F "fokozatot ugyanúgy befolyásolja a GPA-ra, mint az összes" F "fokozat.

Van az UMBC üzleti programja?

Az Business technológiai adminisztrációban az Business technológiai adminisztrációban az Business , a kormány és a nonprofit szervezetekben található irodai rendszerek és számítógépes technológiák kidolgozásában és felhasználásának alapjait célozza meg.