Mi a blueboard gipszkarton?

BlueBoard jó válasz minden olyan problémára, amelyet a rendszeres Grywall okoz. Lényegében ugyanaz, mint az gipszkarton az gipsz belső összetételében. A különbség az BlueBoard kék papírra kiterjed. Innen ered a neve. Ezt a papírt speciálisan kötődnek egy speciálisan formált vakolattal.Csak így van, mi van a kék tábla GREARWALL?

Blue Board Gipszkarton - Blue tábla gipszkarton másik nedvesség ellenálló gipszkarton mely használt furnér vakolás. Magas vízzel és penész ellenállással, valamint egyedi abszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a fajta Drywall gyakran a fürdőszobákban és más, sok nedvességálló szobákban.

Továbbá, mi a Bloard? : farost, amelynek felülete világoskék papírra tervezték borított vékony vakolat telepítés után ugyan Home Front volna alkalmazása mellett döntöttek ragtapaszt fém léc a falakon, mentek egy közös időtakarékos módszer helyett , Kézzel simító vakolat az BlueBoard -en keresztül, egy speciális gipszkarton készült

, mi a különbség a Bloard és a Grywall között? A

gipszkarton paneleket olyan papírral borították, amely közvetlenül festeni fog, miután ragasztották őket, és az ízületeket és a kötőelemeket vegyes vegyületekkel borították. Az BlueBoard abszorbens papírrétegét úgy tervezték, hogy az BOND-t B-valléri gipszbevonattal kötjük, mielőtt festett volna.

kék gipszkarton vízálló? A

Blueboards gipsz -ből készül, és nincs nedvességálló papírcal; Ez sem vízálló , sem vízálló.

Mi a különbség a zöld és a lila gipszkarton között?

Mi az különbség a lila & REG; SUP> GREARWALL és a hagyományos Green Drywall között? A hagyományos Green Drywall (más néven Greenboard) csak nedvességálló. Purple & REG; SUP> Drywall , amelyet csak a Nemzeti Gipsz készítettek, kiváló, mert nedvességet, penészgombot és penészrezisztenciát kínál.

Mi a különböző típusú gipszkarton?

7 gipszkarton típus, alkalmazások, és felhasználja a
  • zöld fedélzetet. Zöld tábla gipszkarton, más néven vízálló gipszkarton, egy zöld burkolás teszi, hogy jobban ellenáll a nedvességnek, mint a hagyományos gipszkarton.
  • kék fedélzet gipszkarton.
  • papírmentes gipszkarton.
  • lila gipszkarton.
  • típusú X gipszkarton.
  • hangszigetelő gipszkarton.

számít, hogy melyik oldala van a sheetrock?

funkció. A gipszkarton barna oldala a -nek nem az -nak van. A másik oldal - melyik lehet lehet szürke, zöld vagy kék, a - típusától függően a kifelé néz. Az gipszkarton orientálásának elmulasztása helyesen vezet, ami durva és befejezetlenül néz ki, még akkor is, ha festett.

Milyen színű a penész ellenálló gipszkarton?

Zöld. Zöld gipszkarton olyan típusú gipszkarton ez penész ellen és rendeltetésszerűen használják, ahol a nedvesség lehet a probléma & mdash; így a leggyakrabban, fürdőszoba.

a penész ellenálló gipszkarton megéri?


Röviden, Mold - rezisztens gipszkarton még mindig növekedhet forma , és meglepő erõsítéssel. Azonban kevesebb az formájú növekedésre való hajlandóság, mint a hagyományos papírfedezetes gipszkarton . Moldrezisztens gipszkarton drágább, mint a papírra néző Drywall , de nem túl erősen.

Milyen vastagsággal kell használni?

A rendelkezésre álló legvastagabb opció, az 5/8 hüvelykes Drywall ideális kereskedelmi építési alkalmazásokhoz. 5/8-inch vastag gipszkarton is nevezik tűzfal gipszkarton . Az vastagsága teszi az ideális gipszkarton a hangszigeteléshez zajos épületekben. 5/8 hüvelykes gipszkarton használható falakon, és a mennyezeteken nem használható.

hogyan vízálló gipszkarton?

Öntsük az olaj- vagy latex alapú vízszigetelő alapozót egy festéktálcába. Tekerje az alapozót az gipszkartonba egy vékony, egyenletes kabátba. Festje meg a primert kis területekre vagy sarkokban egy festékkefével. Hagyja, hogy a primer teljesen megszáradjon.

Mi a vízálló gipszkarton?

A Greenboard olyan kifejezés, amely alkalmanként az Grywall típusára használatos, amelyet nedves területeken falakra használnak.Eredetileg a Greenboardot közvetlen nedves területeken, például zuhanyzókban vagy kádakban a kerámia burkolólapként használták, de ez a használat az 1990-es években kezdett megszüntetni.

a sheetrock és a gipszkarton ugyanazok?

Drywall egy gipszből készült gipszből készült panel, amely vastag papír között van. A hagyományos láng- és gipsz-módszer helyett belső falak és mennyezetek építésére szolgál. Egyéb elnevezések gipszkarton panelek gipszkarton , farost, gipszkarton , gyprock, és SHEETROCK .

milyen méretű boltkép?


3000 x 1200 x 7,5mm BlueBoard lap.

Mennyibe kerül a BloetBoard?

A projekthez a 98104-es irányítószámhoz ezekkel az opciókkal az költség a vékonyréteg vakolatának telepítéséhez - BlueBoard elindul 2,49- $ 3,43 négyzetméterenként. A tényleges ár a a munkahelyi mérettől, a feltételektől, a kiválasztott beállításokatől függ.

van a vakolat boltjához?

Painting Veneer gipsz nem szükséges . Néhány ember az boldog, az gipsz saját természetes, fehér színével, és figyelembe vesszük az gipsz sima felületét.

Mi a kék tábla?

leggyakrabban használt külső falburkolatok, Blue Board erős alapú 7,5 mm vastag, amely úgy van kialakítva, hogy akril tehetik bevonva szín vagy mintázat, amely egy gyönyörű renderelt megjelenés, anélkül, hogy a falazat.

tud festeni BlueBoard gipszkarton?

Bár még mindig Grywall , ellentétben a tipikus Drywall , , a -t közvetlenül az BlueBoard -en keresztül festheti. A felület, kész fogadni burkolatok, ideális felületet, amelyen az festék közvetlenül tapad ideális a különböző felületek, különösen festék .

a sheetrock mérgező?


A kérdés megválaszolásához rövid: gipszkarton por nem mérgező a testnek kisebb mennyiségben. Ez azt jelenti, hogy nem okoz hosszú távú betegséget. Azonban irritálhatja a test részeit, mint a szemek és a torok. Ez azért van így, mert gipszként ismert vegyi anyagból (kalcium-szulfát-dihidrát) készült.

mi a papírmentes gipszkarton?

Paperled Grywall -t fejlesztettek ki a közelmúltban, hogy ellensúlyozzák a penészi problémákat. Az papírmentes gipszkarton hasonló a hagyományos Drywall -hez, amelyben egy gipsz magot is tartalmaz. A különbség az, hogy a papír külső csomagolásként történő használatát helyett az üvegszálat használják.

a Bloetboard vízálló?

Az " BlueBoard " kutatásokat végzi, úgy tűnik, hogy csak Weathereproof Not vízálló .