Mit adhatok a kutyámnak karácsonyi vacsorára?

Kutya Biztonságos karácsonyi vacsora
 • a fehér pulykahús részei, mivel a sötét hús Can messze túl gazdag lesz számukra (sima és csonttalan)
 • sárgarépa és swede mash (nincs hozzáadott extrák vaj, só vagy hagyma)
 • sima főtt vagy nyers sárgarépa (máz nélkül vagy olaj nélkül)
 • sima főtt parsnips (máz nélkül vagy olaj nélkül)Ezt követően, mit ne adjon a kutyájára karácsonyra?

8 dolog, hogy ne táplálja a kutyáját a karácsonyi

 • csokoládé. A legtöbb kisállat tulajdonosa már jól ismeri ezt, de ez egy könnyű, hogy elfelejteni karácsonykor.
 • szerecsendió. Hozzáad egy kötőjét a szerecsendióhoz az eggnoghoz ez a karácsony?
 • szőlő és mazsola. A szőlő rossz a kutyák számára?
 • avokádó.
 • macadamia dió.
 • hagyma és fokhagyma.
 • pulyka bőr, sertéshús, kolbász és zsíros húsok.
 • alkohol.

A fenti mellett a kutyák sült csirke vacsorát fogyaszthatnak? csirke : Ha az kutyája igényel extra fehérjét az étrendjében, főtt , az elválaszthatatlan csirke egy könnyű kiegészítés a szokásos ételeihez. Ez is jó étkezés csere, ha az kutya élelmiszerből származik. Az kutya diétájának több mint 10 százaléka azonban az gasztrointesztinális irritációt okozhat.

Csak így, lehet kutyák enni karácsonyi Törökország?

Common Karácsony vacsora FOUT Igen, kutyák fogyaszthatnak Törökország -t, ameddig kívülről és bőrtelen. A bőr túlságosan zsíros az kutyájához , míg az csontok okozhat belső károkat, ezért győződjön meg róla, hogy időt vett igénybe, hogy eltávolítsa ezeket a hústól, mielőtt felajánlja.

Mit nem tudnak kutyák enni?

Soha ne táplálja a kutyákat: főzött csontok (ahogy széteshetnek, és gasztrointesztinális károsodást okozhatnak), hagyma, hagyma por, fokhagyma, csokoládé , kávé vagy koffein termékek, penészes vagy elrontott élelmiszerek, penészes vagy elrontott élelmiszerek, avokádó, kenyér tészta, élesztő Tészta, szőlő, mazsola, szultánok (beleértve a desszerteket is), ribizli, diófélék (beleértve a makadámiás dió

lehet, hogy kutyák mashed burgonyát fogyasztanak?

Igen! burgonyapüré biztonságos az kutyák -hez; Kerülje azonban a fűszerek hozzáadását. burgonya gazdag C-vitaminban, B6-vitamin, vas és magnézium. Ha az kutyája -nek van cukorbetegsége, az burgonya tüskét okozhat a vércukorban, és nem ajánlott.

lehet kutyák sült burgonya?

Mint paradicsom, RAW burgonya tartalmaz Solanint, egy vegyületet, amely mérgező néhány kutyák . Ha Ön Do táplálja az kutyáját egy burgonya -t, meg kell sült vagy főtt, -vel semmi hozzáadásra. burgonya sült olajban, mint például a sült krumpli vagy burgonya zseton, vagy burgonya vajjal vagy sóval, hozzáadva az egészben az kutyáknál.

Kutyák enni sajtot?

Igen, az kutyája -t, beleértve a Cheddar-t, a mozzarella és a Cottage sajtot. Mivel az sajt olyan hizlalás, mint az ízletes, a mérséklés kulcsfontosságú. Győződjön meg róla, hogy az kutyája nem laktóz intoleráns, mielőtt elkezdi az sajtot kezelésként.

lehet kutyák egy brokkolit?

Bár az kutyák -nek valójában nem kell nagy mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget élni ahhoz, hogy az egészséges életet éljék, bizonyosok az Do alkalmanként megfelelő kezeléseket tesznek, és az lehet, hogy még egészségügyi előnyöket is biztosít. brokkoli magas rost és C-vitamin és alacsony zsír. Biztonságos kutyák -től -ig Eat , nyers vagy főtt, mindaddig, amíg nincsenek fűszerek.

lehet kutyák enni sárgarépát?


Nyers és főtt sárgarépa egészséges lehetőségek az kutyák -hez, és tápláló kiegészítést készíthet az étkezésekbe. Míg az sárgarépa általában biztonságos, fontos, hogy az egész sárgarépa -t vágja le, és még az sárgarépa botja a harapás méretű darabokra, mielőtt táplálná őket az kutyájához. Ennek eredményeként az Ön megakadályozza a fulladás, különösen a kis kutyák -ben.

lehet kenyeret fogyasztani?

sima és búza kenyér általában biztonságos az kutyáknál -től -ig Eat , feltéve, hogy nincsenek allergiák, és általában nem okoz semmilyen gyomor idegesítőt. Az kutya kenyér etetése most, és aztán nem fogja megsérteni őt, mindaddig, amíg egy teljes és kiegyensúlyozott étrend is táplálkozik, és sok edzést kap.

lehet, hogy az almát eszik?

Apples Csodálatos ropogós kezelés az kutyájához .
Alma a bőr tele van növényi vegyi anyagok (növényi tápanyagok), amelyek úgy gondolják, hogy véd bizonyos típusú rákos embereken. Apple magvak azonban tartalmaznak cianidot, így az kutya nem szabad engedélyezni az enni a mag.

sertéshús kutyák?

Alaposan főzzön az összes sertésboltot, ezért ne használja, ha az kutya nyers étrendet táplálja. De egyszer főtt, az sertés önmagában olyan ártalmatlan, mint az kutyák csirke, marhahús vagy más hús. Ez azt mondta, hogy ha szeretné táplálni sertés nyers, javasoljuk, hogy 3 hétig fagyaszthasson az Kill potenciális parazitákra.

a kutyák számára jó tészta?

síkság, főtt tészta, mint a penne vagy a tortellini, nagyszerűen kezelik. Mindaddig, amíg a kutyádnak nincs glutén vagy búza allergia, az tészta egy választás, mert általában nagyon egyszerű összetevők, mint a liszt, a víz és a tojás, amelyek mind jó kutyák számára.

lehet a kutyák banánt?


banán jó az kutyákhoz ? banán magas káliumban, B6-vitaminban és C-vitaminban, sőt, néha az állatorvosok ezt a gyümölcsöt a zsíros, sós kezelések egészséges alternatívájaként ajánlják. Azonban, mint bármilyen élelmiszer-elem, akkor csak a mérsékelten táplálja az kutya banánját, különösen azért, mert sok cukrot tartalmaznak.

lehet kutyák enni zeller?

Érdekes módon, túl sok zeller lehet okozza az kutyák -t, hogy a szokásosnál nagyobb mértékben vizeljen. De kicsi, rágható, emészthető darabokra vágva, mdash; A levelek eltávolítva & mdash; zeller rendben van az kutyáknál, korlátozott mennyiségben.

can kutyák enni paradicsomot?

Solanin, az paradicsom és a kapcsolódó növények szárában és levelében található anyag káros az kutyák nagy mennyiségben. A levelek, szárak és fiatal, zöld paradicsom nagyobb mennyiségű szolanint tartalmaz, mint az érett gyümölcs, ami azt jelenti, hogy az érett paradicsom általában biztonságos az kutyák -nek történő táplálására.

lehet kutyák csirke?

főtt csirke egy egészséges étel, amely biztonságos a legtöbb kutyáknál és enni . Az csirke az egyik leggyakoribb összetevő az Dog élelmiszerekben, mivel ez kiváló fehérjeforrás, amelyet az kutya -nek egészségesnek kell maradnia. csirke csontok fulladásveszélyt jelentenek, és megnövelhetik az emésztőrendszerét.

tudok adni a kutyám karácsonyi vacsorát?

Kutya Safe Karácsonyi vacsora
Nem kell Feed kutya egy nagy karácsonyi étkezés . Biztonságos az kutyájának -nek, hogy az alábbiak közül néhány egy kis része legyen az alábbiakban, mint egy ünnepi kezelés: a fehér pulykahús sovány részei, mivel a sötét hús lehet, hogy a túl gazdag lehet nekik (sima és csonttalan)

lehet kutyák enni eper?


Eper egy egészséges, alacsony kalóriatartalmú, édes élvezet a kutya , tele van antioxidánsokkal, magas rost és C-vitamin Itt egy bónusz. Azáltal, hogy az Dog Strawberries -t adja meg, akkor is segít neki, hogy egészséges maradjon, mint egy. szamóca is segíti a kölykök fogait.

lehet kutyák enni méz?

Honey biztonságos az kutyáknál -től kis mennyiségben. A cukrok Can is fog bomlást is okozhat, így jó ötlet lehet, hogy kefe az kutya fogait, ha do táplálja őt méz -t. Nyers méz nem szabad etetni a kölykök vagy kutyák immunrendszerű, mivel ez tartalmazza a jelenléte botulizmus spórák.

lehet, hogy a kutyák hagymát fogyasztanak?

A Pooch hagymát táplálja, hogy komolyan illeszkedjen, akár nyers, főtt, akár porított formában. hagymák mérgezőek a kutyák miatt, mivel tioszulfátként ismert anyag. Mivel az kutyák nem rendelkeznek a -nek, az enzim az anyag megemésztésére szolgál, az hagymák káros ételeket jelentenek számukra.