Hogyan építhetek egy kis fedélzetet a költségvetésen?

 1. 1. lépés: Hozzon létre fedélzet Plan!
 2. 2. lépés: Helyezze az fedélzet lábát.
 3. 3. lépés: Vágja és feküdjön a gerendák.
 4. 4. lépés: Törölje az fedélzetet Piers.
 5. 5. lépés: Prep az fedélzet fa.
 6. 6. lépés: Vízálló az fedélzet alsó része deszkák.
 7. 7. lépés: Helyezze az fedélzet deszkait.
 8. 8. lépés: Végkapocs hozzáadása.Itt van, hogyan épít egy olcsó fedélzetet?

Itt van a lépésenkénti terv:

 1. van egy terv. Az első lépés a fedélzet építése a lehető legolcsóbb áron, hogy létrehoz egy tervet.
 2. nem kell betonozni.
 3. gyakorlat.
 4. készítse el a fedélzeti területet.
 5. A keret felépítése.
 6. helyezze le a padlóburkolatokat.
 7. festés és tömítés.

is tudja, mennyibe kerül egy fedélzet építése? Költség építsünk egy Deck Yourself Building 10x10 láb talajközeli fedélzet magát kerülne körülbelül 700 $ anyag versus kifizető szakmai körül $ 2,200 összesen. Használhatná a nyomáskezelt fűrészárut Build egy 16x16 láb fedélzeten 1,500 dollárért, vagy bérel egy vállalkozót az -re, hogy körülbelül 6,400 dollárért.

Következésképpen mi a legolcsóbb anyag a fedélzet felépítéséhez?

Nyomáskezelt fa

egy lebegő fedélzet jó ötlet?

A fedélzet A házhoz nincs csatlakoztatva, még mindig szüksége van a támogatási álláshelyekre. Ez. Ez lehet mind az lebegő , mivel nem kapcsolódik a házhoz, és van lábazása. Ha egy kiterjedt talajjal rendelkező területen él, vagy valahol az enyém az enyém, az lebegő fedélzet valószínűleg nagyon jó ötlet .

olcsóbb, hogy építsünk egy fa fedélzetet, vagy öntsön betont?

A terasz telepítése A talajra vízbe helyezhető, sokkal kevesebb, mint egy fedélzet. Körülbelül 5 dollár négyzetméter, beton általában a legkevésbé drága megoldás. A teraszok a legjobban megfelelnek a földre, és a szint alapítvány létrehozásának költsége nagyon magas.

nehéz megépíteni egy fedélzetet?

Deck Construction nem olyan Hard , amennyit gondolsz, és ha követsz néhány alapvető irányelveket, akkor nagyszerű DIY projekt lehet. Az fedélzetek épülnek, hogy lakóteret hozzunk hozzá egy otthonhoz, és mindegyikük szép és szintet kell építeni.

olcsóbb, hogy saját fedélzetet építsen?

Itt van A Nézd meg, hogy mi az költség . Bontja ki az élvezetét a szabadban fedélzeten . fedélzetek olcsóbbak, mint a legtöbb más otthoni kiegészítés. Csináld magad, teheti meg a 8x10-lábú talajszintű fedélzetet a kezelt fűrészárutól körülbelül 500 dollárért.

olcsóbb, hogy építsen egy fedélzetet vagy teraszot?

Az átlagos költsége telepíteni egy terasz egy kicsit több mint 3000 $, míg a $ 7,000 átlagos költsége építmények új fedélzet . Ha más jelentős javulást vállal az Ön tulajdonának, egy új Patio adna Önnek nagyobb rugalmasságot és csökkenti a teljes költségeket.

Mennyibe kerül, hogy felépítse a fedélzetet a lépcsőn?


Egyszerű lábazatok hozzáadása a beton oszlopok alatt Átlagolók $ 1- $ 2 négyzetméterenként. A korlátok vagy az lépcsők -nek egy fedélzethez a szintén növeli az költségét -ot. Az Átlagos költség a lépések és a korlátok telepítésének költsége 6 SUP> 30-35 $ / négyzetméter. A hosszú lépések egy hosszú lépése az költség -nek az telepítés és az átlagok 48- $ 55 négyzetméterenként.

Mennyibe kerül egy lebegő fedélzet?

Mennyibe kerül a IT költség -nek, hogy építsen egy úszó Alapítvány Deck -t? A fedélzet vállalkozó díjak $ 2,060 építeni egy 10-by-12 láb úszó alapítvány fedélzet (épült mólók, nincs cement lábazatok). A lakástulajdonos az -t 680 dollárért lehet a munkahelyen.

Hogyan építsel egy fedélzetet lábazatok nélkül?

fedélzet nélküli fedélzetek
Épület Egy nagy fedélzet , amely egy házhoz van csatlakoztatva, az fedélzeten fedélzetre kell épülnie. Azonban egy kis fedélzet , azaz néhány hüvelyk a talajról, képes lesz biztonságosan ülni a beton blokkok. A blokkot meg kell erősíteni néhány újjára a központ és a kész keverék beton.

Egy fedélzet hozzáadása egy házhoz?

Homeowners, akik egy 16-os-20-lábú nyomáskezelt fából készült -es -t telepítettek House -re, átlagosan 85,4 százaléka a projekt költségeit.Átlagosan egy -es fedélzet , amely 10,347 dollárba kerül, hogy hozzáadjon 8,835 dollárt az Home értékéhez, amikor eladta [Forrás: Remodeling].

Mennyibe kerül egy 12x12 fa fedélzetének építése?

A professzionálisan épített nyomású kezelt fa fedélzet költsége körülbelül 15 dollár / négyzetméterenként kezdődik, beleértve az anyagokat is. A költséges keményfa vagy kompozit anyagok felhasználásával egy kidolgozottan épített fedélzet költsége az $ 35 négyzetméterenként futhat.

lehet építeni egy fedélzetet közvetlenül a földön?


Épület Egy 8-BY-10-lábú lebegő fedélzet
Floating fedélzetek A beállítható közvetlenül a földön vagy előnyösen egy kavicságyat. De a legjobb, ha az fedélzetet -et támasztja be a betonblokkokon. Ez megtartja a fát az őrző -ről, és távol a nedvességtől, így a fa szárazabb marad, és hosszabb ideig tart.

használhatsz rétegelt lemezt a fedélzetre?

rétegelt padlók egy nagyszerű választás alternatívája a rendszeres táblák, amíg a megfelelő lemez alkalmazunk. A normál rétegelt lemez csak négy vagy öt réteg fa, és egy alap epoxi. Az egyetlen fajta rétegelt lemez, amit -nek kell használnia a -t, mivel fedélzeti anyag a Marine Rétegelt lemez.

mit kell tennem egy fedélzetet?

Page Anyagok
 1. Időjárásálló erdő, mint a Redwood, Cedar, Cypress és az egyre népszerű IPE.
 2. nyomáskezelt erdők, kezelt fűrészáru, amely fát és tartósítószereket tartalmaz.
 3. keményfa, mint teak, Ipe és Brazil keményfa.
 4. kompozit padló, amely újrahasznosított műanyagból és fából készült rostból készül.

Mennyibe kerül egy fedélzeti készlet?

Új fedélzet Telepítési költségek A lakástulajdonosok átlagosan 4000 és 16 000 dollár között vannak.

BEÁLLÍTÁSI TÁMOGATÁSOK.
típus típusú négyzetméter AVG. 320 négyzetméteres fedélzet
kompozit $ 12- $ 22 $ 3,900- $ 7,000
fém $ 15- $ 20 $ 4,800- $ 6,400

Hogyan hagyja abba a raktárt a rothadásból?

Amikor korán elkapják, előfordulhat, hogy javíthatja a károkat anélkül, hogy ki kell cserélned az egész fedélzetet.
 1. Távolítsa el a roted deszkákat, és cserélje ki őket új, nyomáskezeltekkel. Az
 2. vízálló bevonatot alkalmazzon az egész fedélzeten, beleértve a tartóelemeket is.
 3. még mindig olyan foltokat, amelyek vízzel összenyomódnak.
Az

olcsóbb, mint a burkolat?


Természetes FA & CEDIL, ADE, és lejtős vagy nem egységes terepekre telepíthető. Az fedélzet vagy burkoló között történő kiválasztásakor úgy véli, hogy az fedélzeti anyagok inkább megfizethetőbb , mint a burkolat Anyagok. Ezek a költségek azonban ellensúlyozhatók az fedélzeti karbantartási költségeivel, hogy az burkoló nem igényel.

Melyek az összetett fedélzet hátrányai?

FADING ÉS KARÁK FOUL
DARKER Composite Deck színek elhalványulhatnak az idő múlásával. Ez egy elkerülhetetlen eljárás, amely az UV-sugarak, az időjárás és a magas lábforgalom miatt történik. A egyéb hátrányai közé tartoznak a figyelemre méltó felületi károk. A súlyos karcolások és a mélyhéjak gyakoriak az Composite Deck termékekkel.

tudsz fedélzeten a fűben?

Az kétféleképpen lehet feküdt fedélzeten a Grass -en. Egy módszer gyors és egyszerű, de az a -t keményen viseli az -et a fedélzeten -en. Használjon sík felületet (egy fedélzet tábla vagy szabotázs tökéletes erre), és helyezze az szellemi szintet a tetejére, hogy ellenőrizze a földet.